Search results

+
  1. N

GWENT: Ask a Dev

When you are talking about "new page", do you mean entire Wild Board page, including Wild Boar tree, Thronebreaker tree and Thronebreaker leader trees(since they are part of this new Wild Boar page), or are you talking specifically about Wild Boar Tree only? In other words, will Thronebrekaer...
  2. N

Paweł, you wrote in another post that there are no buffs for NR in upcoming patch. May I ask why? I think most people would agree that NR as a whole is underperforming right now. It seems to be the least played faction in all modes, it took last place in faction challenge and even pro players...
  3. N

Faction Challenge is back and all new!

Problem with "real stakes" is that a lot of people end up feeling left out when you give meaningful rewards to the winner. Events like this are suppose to be fun first and foremost, not make people miserable because they missed out on some cool/valuable rewards. This is exactly what happened...
  4. N

Monsters Faction Week begins!

300 gold for a faction Keg is too much. That price doesn't make sense. Even if somebody is interested solely in that particular faction cards, its still more efficient to just buy 3 regular kegs. On average 3 regular kegs should give you around 4-5 cards from the faction you want(since you can...
  5. N

Scoia'tael Faction Week is here!

Picking Scoia'tael for this event, when players are eagerly awaiting December balance changes, sick and tired of Eithne control & artifact decks, that is just cruel... Or whoever picked the faction has no clue what is happenig with game and community. Also 300 gold for a regular faction keg is...
  6. N

Hey Pawel! Thank you for the sneak peak, those changes look very good! Will there be any gameplay/UI changes in December patch as well, like speeding up some animations, ability queueing, more resposive orders, maybe drag & drop for cards, etc? The tempo of matches is quite sluggish and...
  7. N

Hi Paweł! I know that the December patch is supouse to adress bugs and maybe bring some balance changes, but are you planning any gameplay improvemets as well? One of the biggest issues that most players seem to have is the slow tempo of the gameplay, becouse of clunky/slow Orders and leader...
  8. N

Zresetowana lista zaliczonych kontraktów

Problem z brakująca zakładką z Kontraktami został dzisiaj rozwiązany, także sprawdźcie czy wam działają. Burza napisał na Twitterze że kontrakty/osiągnięcia dotyczące kolekcji są nadal wyłączone ale reszta powinna działać.
  9. N

Pytania do twórców GWINTA

Hej Paweł! Jakieś wieści kiedy możemy oczekiwać patcha z poprawkami do Gwinta? Niektóre problemy są dość poważne, jak całkowity brak zakładki Kontraktów(postęp kontraktów jest również wyzerowany), chociaż lista różnych błędów jest dłuższa. EDIT: Problem z brakująca zakładką z Kontraktami...
  10. N

Zresetowana lista zaliczonych kontraktów

U mnie to samo, zakładka "Kontrakty' w ogóle zniknęła z profilu. Jednak nie jest to problem u wszystkich. U większości graczy z którymi rozmawiałem, Kontrakty ogólnie działają, tylko są problemy z poszczególnymi kontraktami. Od Supportu otrzymałem wiadomość że na razie się temu przyglądają, i...
  11. N

Could you leek in what form the Redanian army will return in future? As a brand new faction or an archetype inside NR faction? ;)
  12. N

A czy nadal planujecie zrobić jeszcze jeden Weekend Premium przed Homecoming, tak jak wspominałeś niedawno?
  13. N

GWENT: Ask a Dev Discussion Thread

Your collection will be automaticaly milled when they release Homecoming. You can't be late for that, as its not even up to you :) They decided on automatic mill so nobody misses out on it. Burza wrote about it in post number #910 in this thread.
  14. N

Pytania do twórców Gwinta - dyskusja

Karty premium można tworzyć też bez pyłu, za pomocą samych fragmentów - 1600 za złotą premkę, 800 za srebrną itd, i taką sumę fragmentów prawdopodobnie dostaniemy. Także będziemy mogli sobie odbudować karty premium samymi fragmentami. Jeszcze czekam na potwierdzenie od Pawła.
  15. N

Dla pełnej jasności, jeśli zdecydujecie się na same fragmenty to za złotą karę premium dostaniemy 1600 fragmentów(zamiast 800 fragmentów i 400 pyłu), za srebrną karę premium 800 fragmentó(zamiast 200 fragmentów i 300 pyłu), itd?
  16. N

Z tym się jak najbardziej zgadzam. Frakcje zatraciły dużo ze swoją tożsamości i unikalności, mam nadzieję, że Homecoming to przywróci. Teraz jest dość podobnie, dostęp do złotych kart jest kluczowy, przynajmniej na wyższym/bardziej konkurencyjnym poziomie rozgrywek. Dlatego "thinning" i...
  17. N

Oczywiście istnieją znaczące różnicę w rozgrywce czy mechanice między Gwintem a Heartstone, czy innymi karciankami, ja tego absolutnie nie podważam. Jedynie co stwierdziłem to fakt, że zmiany które nadchodzą do Gwinta przybliżają tą grę do gier takich jak Heartstone jeśli chodzi o wpływ...
  18. N

Nie jedna. Oprócz zwiększenia talli do 30 kart oraz zredukowania limitu kopii brązowych kart z 3 na 2(obie te zmiany są dosłownie "ściągnięte" z Heartstone), chcą osłabić "tutorów", czyli karty wyciągające z talli inne karty. Do tego mamy limit kart w ręce - nie możesz mieć w ręce więcej niż 10...
  19. N

Zwiększenie minimalnej liczby kart w talii a także zmniejszenie limitu na brązowe karty z 3 na 2 znacząco wpłynie a konsystencję/regularność talli. Innymi słowy zwiększy to aspekt RNG. Myśłałem że raczej chcecie ograniczyć losowość/szczczęście w Gwincie? Mam nadzieję że przemyśleliście to...
  20. N

GWENT: Ask a Dev Discussion Thread

What report are you reffering to? Official Homecoming announcement stated that all cards will recive full mill value, which later was confirmed by another develper(Rafał Jaki) here on Gwent reddit. Could you tell us what is your source?
Top Bottom