Search results

+
  1. K

System walki

Ano, też coś kojarzę że z Mass effectem coś związany jest. Myśli że większość osób, będzie miała podobnie zdanie, bo nie ma co ukrywać, ten system walki jest do dupy :D Pamiętam taki jeden filmik gdzie gościu porównywał wiedźmina 1 do gothica 3 . Jak podał że system walki w wiedźminie 1 jest na...
  2. K

System walki

Jestem tego samego zdania. System walki nigdy mi się w pierwszej części nie podobał. Nie jeden raz się przy nim denerwowałem. Jak dla mnie jest on całkowicie bez sensu i nie mam pojęcia co Twórców skłoniło do takiego rozwiązania. Ale dobrze, że kolejne części są już pod tym względem bardzo...
  3. K

Wiedźmin: Pożegnanie Białego Wilka

Zgadzam się. Jak dla mnie, uznawanie niekanoniczności (nawet nie wiem czy jest takie słowo :D ) książek jest jakimś nie porozumieniem. Niemniej jednak, dalej twórcy filmu nie popełnili błędu mówiąc to zdanie. To, że powiedzieli wg. twórców moda, miast po prosto powiedzieć, że jest bardziej...
  4. K

Rozumiem :) Z drugiej jednak strony, jeśli zrobili materiał, a potem okazało się, że jest inaczej, lepiej dać adnotację niż w ogóle nic nie robić. A co do kolejnego zdania, to uważam, że dobrze określili to zdanie, bo zrobili to bardzo dyplomatycznie. Jest wiele osób, które grając w grę, nie...
  5. K

Dlaczego uważasz, że jest słabej jakości? Mi się tam podoba, zwłaszcza intro, bo jest takie klimatyczne. :)
Top Bottom