Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. Yumemi13

Anime i manga

Czytałem wydanie od Egmontu. Naprawdę świetna historia. Chyba sobie odświeżę po skończeniu CP2077. Dzięki za przypomnienie :)
    • Yumemi13
    • Post #2,616
    • Monday at 7:43 PM
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  2. Yumemi13

Giveawaye od forumowiczów

Jeśli kogoś interesuje to mam do przekazania w dobre ręce zniżkę na kolekcję gier Hitman na GOG: Hitman Codename 47, Hitman 2 Silent Assassin, Hitman 3 Contracts, Hitman Blood Money, Hitman Absolution. Nie wiem ile wynosi ta zniżka, trzeba odebrać kod żeby się dowiedzieć. Kod jest ważny do...
    • Yumemi13
    • Post #527
    • Jan 7, 2021
    • Forum: INNE GRY
  3. Yumemi13

Informacja o zamówieniach przedpremierowych złożonych u CDP Sp. z o.o.

W sumie zapomniałem napisać, że syndyk też się dziś przypomniał. Właściwie na tym etapie to dla mnie wygląda na jakiś ruch w desperacji, żeby jeszcze kilka osób chociaż się dopisało. Wcześniej była jakaś niepewność co do losów kolekcjonerki, ale w momencie jak wcześniej miałem informację o...
    • Yumemi13
    • Post #211
    • Dec 9, 2020
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  4. Yumemi13

Numer do śledzenia paczki na https://www.cyberpunk.net/pl/status-zamowienia ;)
    • Yumemi13
    • Post #204
    • Dec 9, 2020
  5. Yumemi13

Anime i manga

Szczerze mówiąc oglądając Castlevanię miałem wrażenie, że już za chwilę, już tuż tuż ta seria zrobi się ciekawa. A później 3 sezon nawet to zepsuł. Dla odmiany serial Berserk w drugim sezonie był lepszy niż pierwszym, i końcówka wskazywała, że twórcy przejęli się krytyką fanów. Więc osobiście...
    • Yumemi13
    • Post #2,565
    • Sep 19, 2020
  6. Yumemi13

To jest w sumie największy argument żeby w całym tym bajzlu doczekać spokojnie premiery gry. Jest dużo większa szansa, że CDPR nie pozostawi klientów na lodzie (z powodów wizerunkowych), niż że zostaną jakiekolwiek pieniądze z masy upadłościowej dla indywidualnych klientów.
    • Yumemi13
    • Post #182
    • Aug 18, 2020
  7. Yumemi13

Zastanawia mnie pewna kwestia, która została poruszona w mailu od syndyka: "(...) przypominamy o konieczności zgłoszenia do sądu upadłościowego Państwa wierzytelności z tytułu zakupu przedpremierowej edycji gry "CyberPunk 2077". (...) Dokonanie ww. zgłoszenia nie oznacza wyłączenia możliwości...
    • Yumemi13
    • Post #159
    • Aug 1, 2020
  8. Yumemi13

Anime i manga

W moim przypadku jest o tyle śmiesznie, że najlepszą mangą jaką kiedykolwiek czytałem jest pierwsza manga w ogóle jaką czytałem - "X". Później nie było już nic co by do tego poziomu dobiło. I tak już prawie 20 lat czekam na ostatni tomik, który wiem, że nigdy nie powstanie... Mam z tego powodu...
    • Yumemi13
    • Post #2,531
    • Jun 5, 2020
  9. Yumemi13

Ciemna strona mocy - uniwersum Star Wars

Scena z Padme dzieje się na pewno w trakcie Zemsty Sithów bo w filmie mówi Anakinowi, że jest w ciąży (jeszcze nie widocznej) i jest on tym zaskoczony. W trailerze ciąża jest już zaawansowana i Anakin ewidentnie o niej wie (duh).
    • Yumemi13
    • Post #2,189
    • Jan 25, 2020
  10. Yumemi13

Więcej sensu miałoby gdyby chodziło o 4000 lat i teraz krąży powtarzana przez wszystkich literówka :P
    • Yumemi13
    • Post #2,172
    • Jan 6, 2020
  11. Yumemi13

Też mi się podoba takie właśnie nienamacalne i mistyczne podejście do Mocy. Ma większą siłę przyciągania niż jakakolwiek magia w high fantasy. A co do niszczenia planet wobec potęgi Mocy to Exar Kun zniszczył dwa układy planetarne doprowadzając do wybuchu supernowej samą tylko Mocą :)
    • Yumemi13
    • Post #2,131
    • Dec 2, 2019
  12. Yumemi13

Nie śledziłem rozwoju gry czy nowinek na jej temat od początku. Jedyne co słyszałem to, że powstaje w końcu coś ciekawego w świecie GW od czasu przejęcia przez Disneya. Ten gameplay to w zasadzie pierwszy materiał jaki zobaczyłem. I moje odczucia to bardzo duże meh. Walka swoją dynamiką i...
    • Yumemi13
    • Post #1,975
    • Oct 18, 2019
  13. Yumemi13

Szykuj się.

Cena kolekcjonerki trochę mnie zabiła :/ Szkoda, bo się na nią nastawiałem a niestety nie ma w niej nic co by dla mnie usprawiedliwiało taki wydatek. Jakoś edycje kolekcjonerskie Wiedźmina bardziej mi odpowiadały. Za to trailer bardzo mi się podobał. Lubię Keanu, także cieszy mnie, że się pojawił.
    • Yumemi13
    • Post #14
    • Jun 9, 2019
  14. Yumemi13

Anime i manga

Ja osobiście nie przekonałem się do serialu z 1997. Coś mi w nim po prostu nie pasowało. Za to trylogię kinową uwielbiam. Nowy serial trzeba oglądać z przymrużeniem oczu, bardzo mocno trzeba mrużyć oczy, a najlepiej patrzeć w stronę przeciwną do ekranu ;)
    • Yumemi13
    • Post #2,340
    • Dec 13, 2018
  15. Yumemi13

Jakby ktoś chciał spróbować czegoś ciekawego do jedzenia to mam do oddania 10 zł zniżki na Restaurant Week
    • Yumemi13
    • Post #518
    • Oct 25, 2018
  16. Yumemi13

Właśnie z takimi odpowiedziami mam problem... "Scena jest głupia bo jest głupia". Widzę w internetach narzekanie, ale nigdzie nie widziałem co konkretnie się ludziom nie podoba. Mam czasami wrażenie, że ludzie wychodzą z seansu z mieszanymi uczuciami i nie bardzo wiedzą czemu (bo niby było...
    • Yumemi13
    • Post #1,650
    • Jan 6, 2018
  17. Yumemi13

sserek A co jest takiego głupiego we wspomnianej scenie z Leią? Jakoś nie mogę zrozumieć co ludzie do niej mają.
    • Yumemi13
    • Post #1,645
    • Jan 4, 2018
  18. Yumemi13

Do końca weekendu ważny kod promocyjny na cały asortyment Othertees (poza już przecenionymi i Period Panties / Fresh Baked Kittens). Zniżka 10%. Kto chce niech korzysta: OCT10 I jeszcze tylko dzisiaj (13.10) do północy darmowa dostawa na hasło: CZARNYKOT
    • Yumemi13
    • Post #510
    • Oct 6, 2017
  19. Yumemi13

Jak ktoś miał gorszy dzień to może go właśnie polepszę ;) Dla chętnych mam od oddania to co Wroobelek, czyli: Kod do gry Margonem o wartości 70 zł, dzięki któremu otrzymasz: Strój Głębinowej Armii o wartości 3000 Smoczych Łusek, 750 Smoczych Łusek, 750 Smoczych Run, Skrzynkę Arcymaga, a w niej...
    • Yumemi13
    • Post #500
    • Mar 23, 2017
  20. Yumemi13

Cyberpunk 2077 - sugestie i życzenia

Sama opcja grania VR na pewno by nie zaszkodziła. Nikt nikogo by nie zmuszał do grania w ten sposób. A i marketingowo byłoby to dobre posunięcie. Co do kosztów to im technologia będzie popularniejsza tym bardziej ceny spadną. Już teraz można kupić hełm VR gdzie za ekran robi smartfon za śmieszne...
    • Yumemi13
    • Post #647
    • Feb 10, 2017
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 10
Next
1 of 10

Go to page

Next Last
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.