Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. M

Wiedźmin 3 - grafika

Patrząc na twory Ubisoftu to Wiedźmin jest jeszcze w lesie. :) Przy assasynie np. modele postaci delikatnie mówiąc odstają poziomem szczegółowości. Nie dostrzegam znaczącego progresu w stosunku do W2, a przecież od tamtej premiery mineło już szmat czasu.. Obawiam się, że wiele już się nie...
    • mromari
    • Post #890
    • Aug 20, 2014
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  2. M

Gamescom 2014

Nie mogę się doczekać. Wszystko to co widziałem jak dotąd prezentuje się bajecznie. Jest klimat, czekam z niecierpliwością na premierę. Pokażcie jeszcze coś więcej i prosimy materiały w najwyższej jakości. Chciałbym zobaczyć jak graficznie się to prezentuje.
    • mromari
    • Post #394
    • Aug 15, 2014
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  3. M

Nowy materiał wideo “Zabójca Potworów” pokazuje realia wiedźmińskiego świata

Rozłożono w tym temacie ten tailer na czynniki pierwsze i przeanalizowano pod każdym względem: fabularnym, technicznym, zgodność z historią i nawet już zaczęto wróżyć z niego i domyślać się szczegółów ostatecznej wersji gry. Interpretowanie wierszy na j.polskim nie poszło na marne. Edukacja nie...
    • mromari
    • Post #272
    • Aug 14, 2013
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  4. M

Nowy materiał wideo “Zabójca Potworów” pokazuje realia wiedźmińskiego świata

Najlepszy trailer jaki oglądałem KIEDYKOWIEK, powala, wymiata, rządzi. Jest świetny! To będzie najlepsza gra wszechczasów. Nie mogę się doczekać. To jest zbrodnia kazać nam tyle czakać i rozbudzać w nas taki apetyt. Szacun dla całej ekipy. Świetna robota. Tak trzymać, jestem z Wami do końca!
    • mromari
    • Post #94
    • Aug 14, 2013
  5. M

Nowy Mod do Wiedźmina 2 - Full Combat Rebalance

Niech ktoś zapoda jakiś filmik jak ten modzik spisuje się w akcji.
    • mromari
    • Post #16
    • Jun 20, 2013
  6. M

Letnia Konferencja CD Projekt RED już dziś o 19:00

Hehe tnie niemiłosiernie, nawet na najsłabszej rozdzielczości. Kiepska znajomość angielskiego plus lagi = nic nie kumam :D
    • mromari
    • Post #112
    • May 30, 2012
  7. M

Letnia Konferencja CD Projekt RED już dziś o 19:00

Gdzie ta konferencja ma się odbyć? Może uda się wbić na nią siłą ;]
    • mromari
    • Post #32
    • May 30, 2012
  8. M

Fanowskie galerie na DeviantArt

Jak zwykle bombowo. Niektóre grafiki tam po prostu zapierają dech w piersiach. Jara mnie to strasznie. Jednak fani nigdy nie dorównają mistrzom REDom. Chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś prace 2D z waszej stajni.
    • mromari
    • Post #12
    • May 24, 2012
  9. M

Dołącz do nas już dziś!

Okaże się W3 nie powstanie z braku osób znających angielski. P.S. Zgłaszam się do rozwieszania plakatów reklamowych. Mam niepodważalne predyspozycje. (2 metry wzrostu ;) ) (Za free i jestem z wawy)
    • mromari
    • Post #36
    • May 15, 2012
  10. M

Forbes w rozmowie z Marcinem Iwińskim

Ci co tak kozaczą znajomością angielskiego niech przetłumaczą i wstawią to w komentarzu. Ułatwicie pracę Redom a społeczność będzie wam wdzięczna.
    • mromari
    • Post #14
    • May 12, 2012
  11. M

Fanowskie tapety z Wiedźmina 2

Ostatnio znowu trochę się bawiłem w grafika. Niedługo premiera diablo co zainspirowało mnie do zestawienia go z naszym Wieśkiem. Wyszło coś takiego. http://harvester-of-sorrow.blogspot.com/2012/05/wiedzmin-kontra-diablo.html Ta chyba najlepsza. A jakie są wasze typy? :) Reszta tapetek na blogu.
    • mromari
    • Post #41
    • May 9, 2012
    • Forum: TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
  12. M

Wygraj oficjalny poradnik wydawnictwa PrimaGames!

Pozwoliłem sobie dodać to pozakonkursowo. Komentarz "bez komentarza" na błazeńskiego bąka w twarz.
    • mromari
    • Post #46
    • May 1, 2012
  13. M

Edycja Rozszerzona - Roche czy Iorweth?

Dobra, już znalazłem przyczynę braku tego questa. Jestem już po chędożeniu Cynthi. Dzięki za pomoc, bez was bym nie zaliczył. ^^
    • mromari
    • Post #24
    • May 1, 2012
    • Forum: WIEDŹMIN 2
  14. M

Wygraj oficjalny poradnik wydawnictwa PrimaGames!

Fajny konkurs, ale...
    • mromari
    • Post #4
    • May 1, 2012
  15. M

Czyli jeśli we Flotsam ich olałem to nici z mijsi z Cynthią? A to są ci sami naukowcy co we Flotsam siedzieli w domu wariatów? Bo tych chyba wydałem na pastwę ducha Nilfgardczyka. No super. :/
    • mromari
    • Post #21
    • May 1, 2012
  16. M

W którym miejscu spotykamy Cynthie? Latam po całym Loc Muine po stronie Iorwetha i nigdzie jej nie ma.
    • mromari
    • Post #17
    • May 1, 2012
  17. M

Tapety/kalendarze na kolejne miesiące od tej pory na twoje życzenie będę wykonywał w tej właśnie rodzielczości. Dla każdego coś miłego. Majowa edycja już dostępna: http://harvester-of-sorrow.blogspot.com/2012/04/wiedzminski-kalendarz-maj-2012.html
    • mromari
    • Post #39
    • Apr 30, 2012
  18. M

Xhuxixan na twoje życzenie przerobiłem odrobinę tą tapetkę. Proszę uprzejmie. http://www.picshot.pl/pfiles/101400/tapeta1600x1200.jpg
    • mromari
    • Post #37
    • Apr 28, 2012
  19. M

Twórcy postaci i ich blogi

Znalazłem kolejny concept drauga. Mógłbym sobie coś takiego nawet wytatuować.
    • mromari
    • Post #22
    • Apr 26, 2012
  20. M

Kobiety w Wiedźminie 2

Enid an Gleanna -jeśli wygląda tak jak o niej piszą i mówią to nie mogę wybrać inaczej. Nie mogę się doczekać artów Yenny, Ciri i "daj Bóg" Królowej Elfów. Dałbym się pokroić za chociażby najdrobniejsze rysuneczki. Redzi, błagam!
    • mromari
    • Post #61
    • Apr 25, 2012
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next
1 of 5

Go to page

Next Last
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.