Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. P

Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)

Smiki z rozumem i godnością człowieka. Mamy w książkach dużo więcej przesłanek wg których wiedźminland ani nie jest jednolity rasowo, ani nie jest podzielony etnicznie ze względów geograficznych (jasnowłose zerrikanki, smagłolicy skelligijczycy, murzyni tańczący na przyjęciu w Novigradzie etc.)...
    • pelikan94
    • Post #3,287
    • Apr 13, 2018
    • Forum: DZIAŁ OGÓLNY
  2. P

Szukam moda / Proponuję moda

Hej! Poszukuję moda, który unormuje kwestię wiedźmińskich rynsztunków, mam tu na myśli potraktowany po macoszemu zestaw żmijowy. wymarzoną opcją byłoby stworzenie odpowiedniej ilości tierów prowadzącej od podstawowego pancerza z początku gry, przez ten z Serc z Kamienia aż po jeszcze lepszą...
    • pelikan94
    • Post #637
    • Oct 5, 2016
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN 3)
  3. P

Mody - czyli dlaczego Wiedźmin 3 potrzebuje ich od samego początku

Również dołączę się do zbożnych życzeń. wierzę, że nie tylko mnie irytuje kompletna niekanoniczność mnóstwa rzeczy w grze. najbardziej palące wg mnie sprawy, to: - Jaskółka (miecz Ciri) która miała być lekkim, gnomim gwyhyrem o falowanym ostrzu a w najlepszym wypadku jest mieczem katowskim -...
    • pelikan94
    • Post #831
    • Aug 18, 2015
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN 3)
  4. P

[mod] Wiedźmin 1: Powrót Białego Wilka

FCR. Do Vesemira nic nie mam, chodzi mi o początkową kurtkę, którą od niego dostajemy, z nią mam problem. Ukośne pasy przez pierś są czarne a w poprzednim Powrocie nie były. Zaraz zrobię screena. Jeszcze pytanko - podeśle mi ktoś ikonę z poprzedniego Powrotu? Tę przerobioną z dwójki, z...
    • pelikan94
    • Post #1,464
    • Feb 12, 2015
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN)
  5. P

Jestem dopiero w karczmie na Podgrodziu, ale zgodnie z Waszą prośbą na bieżąco raportuję nieprawidłowości, które u siebie zauważyłem. 1. Lambert mruży oczy w dialogach 2. Krasnoludzki kowal ma teksturę dentysty 3. Słaby pięściarz ma teksturę Króla Rybaka (tę zielonkawą) 4. Zmienialiście coś w...
    • pelikan94
    • Post #1,462
    • Feb 12, 2015
  6. P

Średni w łatwej paczce poziomów trudności FCR potrafi napsuć krwi komuś, kto dotychczas grał tylko na średnim w podstawkę, zwłaszcza w pierwszym akcie (niezapomniane akcje z barghestami). Osobiście proponowałbym Ci jednak zaczęcie gry na średnim a jeśli okaże się zbyt trudny - w każdym rozdziale...
    • pelikan94
    • Post #1,458
    • Feb 12, 2015
  7. P

Kochani! Mam pytanko - ruszaliście Leo-Ducha, który występuje w pierwszym akcie, w krypcie pod kaplicą na Podgrodziu, na końcu zadania od Leuvaardena? Bo mimo, iż Powrotu jeszcze nie zainstalowałem, na obrazkowej liście zmian widzę, że udało się zrobić czerwone upiory Gonu? :) Byłoby miło...
    • pelikan94
    • Post #1,455
    • Feb 12, 2015
  8. P

Braterstwo Wilków

A ja poczekam (mam nadzieję, że nie naiwnie) na wersję polską. Polski wiedźmin robiony przez Polaków i grany po angielsku? Toż to jak grać w Stalkera po angielsku! Zero klimatu!
    • pelikan94
    • Post #15
    • Feb 9, 2015
    • Forum: MODY (WIEDŹMIN 2)
  9. P

Nie jestem szczególnie przekonany do zmiany kroju pisma podczas dialogów... Boję się, że na wysokich rozdzielczościach ten cienki, szeryfowy font stanie się zupełnie nieczytelny. Tym bardziej cieszę się, że będzie możliwość wyboru między starą a nową opcją.
    • pelikan94
    • Post #1,275
    • Feb 9, 2015
  10. P

Hmm... właściwie... chyba by nie powstał. Geralt otrzymuje srebrny miecz na początku drugiego aktu, fakt, a następnie jest quest Pamięć Ostrza podczas którego dowiaduje się, że kosior należał do Coena. Geralt mógł być po prostu zdziwiony skąd temerscy klawisze mają srebrny wiedźmiński miecz...
    • pelikan94
    • Post #1,019
    • Jan 11, 2015
  11. P

A po co a po co :P tak mi do głowy przyszło, napiszę, może coś dobrego z tego wymyślicie, czasem z najgłupszego pomysłu da się zrobić coś wielkiego ;)
    • pelikan94
    • Post #1,017
    • Jan 11, 2015
  12. P

Tak sobie teraz pomyślałem, że miłoby było dostawać od Vesemira Sihilla ;) Oczywiście ze statami podstawowego miecza. A nuż dziadkowi wzięło się na wspominki i odwiedził Rivię, gdzie odkupił od karczmarza brzytwę na pamiątkę po Geralcie? A jak się już białowłosy znalazł, no to wypadałoby mu go...
    • pelikan94
    • Post #1,015
    • Jan 11, 2015
  13. P

Ja też wolałem to dwójkowe wdzianko Trisuni. A może by tak, skoro w dwójce i trójce ma i tak inne ciuszki, zamiast na siłę upodabniać ją do innych części puścić wodze fantazji i zrobić jakiś zupełnie inny wygląd? Jak znam kobiety, nie sądzę, żeby Triss zgodziła się wystąpić w dwóch grach w tych...
    • pelikan94
    • Post #994
    • Jan 9, 2015
  14. P

• pelikan94
    • Post #983
    • Jan 9, 2015
  15. P

mimo wszystko wolałbym Triss z kasztanowymi włosami, niebieskimi oczyma i zasłoniętym dekoltem :/
    • pelikan94
    • Post #964
    • Jan 9, 2015
  16. P

Znaleźliście sposób na podmianę tekstur kowalowi i dentyście?! :D miodzio! prawilnie przypominam jeszcze o problemie z Towarzyszkami na przyjęciu u Leuvaardena, które mają teksury te same co nowa Abigail :x
    • pelikan94
    • Post #956
    • Jan 4, 2015
  17. P

szkoda, osobiście podobał mi się pomysł trzymania się chłodnych barw, takich, jakie pojawiły się na materiałach promocyjnych cdprojektowskiego Powrotu Białego Wilka.
    • pelikan94
    • Post #918
    • Dec 28, 2014
  18. P

Strzelam, że to starożytne krasnoludzkie runy, które według legend znaleźć można na Sihillach z antycznych, mahakamskich hamerni :> ot, chociażby "Na pohybel skur*synom!"
    • pelikan94
    • Post #912
    • Dec 28, 2014
  19. P

Pasek ładowania w formie głagolicy wygląda dobrze, tylko dlaczego jest w ciepłej kolorystyce dwójki, zamiast w błękicie i srebrze Powrotu? ;) PS zdradźcie co głosi napis, nie chce mi się odczytywać po znaku :D
    • pelikan94
    • Post #910
    • Dec 27, 2014
  20. P

no ja się zakochałem <3 ale nie tyle w jego zakazanej gębie, ile ogółem w reteksturce :D czekam na Eskela!
    • pelikan94
    • Post #880
    • Dec 22, 2014
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 7
Next
1 of 7

Go to page

Next Last
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.