Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. K

Motory, motorowery, skutery

Witajcie. Mam kilka pytań co do prawa jazdy na kat. AM. Mam obecnie 16 lat, co sprawia, że mogę zdać AM'ke. Ale ciekawi mnie kilka rzeczy co do tego. 1. Jak wygląda ten kurs? Jest część praktyczna i teoretyczna, tylko teoretyczna czy tylko praktyczna? 2. Jak wygląda część praktyczna? 3.Czy na...
    • karol741
    • Post #28
    • Jun 27, 2013
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  2. K

Lagowanie Battlefield 3

Lagowanie Battlefield 3 Witajcie. Zakupiłem ostatnio BFa 3 z dodatkiem Back to Karkand (Zapowiadają BF4 a ja dopiero mam 3
    • karol741
    • Thread
    • May 26, 2013
    • Replies: 1
    • Forum: INNE GRY
  3. K

Gry komputerowe

@up gdzie niby jest ten bot, jak tego użyć?
    • karol741
    • Post #27,134
    • May 22, 2013
  4. K

Gry komputerowe

Witajcie. Mam do oddania 11 kopii gry DOTA 2, która jest rozsiewana na Steamie jak cholera. Jeżeli ktoś chce dostać swoją kopię a nie ma, niech napisze na priv lub gg: 7454959, ewentualnie steam: karol741441 Nie chcę na tym zarobić, tylko rozdać te klucze osobom, które chciałyby zagrać w Dote...
    • karol741
    • Post #27,131
    • May 22, 2013
  5. K

Klucze do DOTA 2 [ODDAM]

Klucze do DOTA 2 [ODDAM] Witajcie. Mam do oddania 11 kopii gry DOTA 2, która jest rozsiewana na Steamie jak cholera. Jeżeli ktoś chce dostać swoją kopię a nie ma, niech napisze tutaj komentarze, na priv lub gg: 7454959, ewentualnie steam: karol741441 Jeżeli temat jest wrzucony do złego działu...
    • karol741
    • Thread
    • May 22, 2013
    • Replies: 2
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  6. K

Wiedźmin 2 się wyłącza

Wiedźmin 2 się wyłącza Witajcie. Mam oto taki problem z Wiedźminem 2. Gram sobie, nawet nie minie może godzina, czasem nawet krócej, i po prostu się wyłącza. Tak o. Bez żadnego komunikatu, po prostu minimalizuje się i wyłącza. Wie może ktoś o co chodzi? Wcześniej raczej nie było takiego problemu.
    • karol741
    • Thread
    • Apr 26, 2013
    • Forum: WIEDŹMIN 2 (PC)
  7. K

Miejsce mocy - Problem

Dzięki za chęć, poleci za to plus : ) Problem już rozwiązany, temat można zamknąć.
    • karol741
    • Post #3
    • Apr 26, 2013
    • Forum: WIEDŹMIN 2
  8. K

Miejsce mocy - Problem

Miejsce mocy - Problem Witajcie! Mam problem z Wiedźminem 2. Nie wiem czy to błąd gry, czy moja nieudolność, raczej to drugie. Więc... mam misję, żeby zbadać miejsce mocy wskazane przez starostę Vergen ale... nie wiem gdzie to jest. Mógłby ktoś mi dokładnie opisać jak tam dość od jego chaty lub...
    • karol741
    • Thread
    • Apr 26, 2013
    • Replies: 2
    • Forum: WIEDŹMIN 2
  9. K

Wiedźmin 2 - lekka poprawa wydajności

Wiedźmin 2 - lekka poprawa wydajności Witajcie! Swoim poprzednim tematem wywołałem lekkie zamieszanie, za co przepraszam, ale do rzeczy. Wykombinowałem (ŁAAAAŁ, ALE TY JESTEŚ GENIALNY, PRZECIEŻ TO JEST OCZYWISTE TO CO ZROBIŁEŚ) jak dostać kilka, może nie dużo, ale kilka fpsów w Wiedźminie 2...
    • karol741
    • Thread
    • Mar 14, 2013
  10. K

Głos ludu - Nowa łatka do Wiedźmina 2

Nie mówię "KUR** RÓBCIE TEN PATCH BO DO CHU** CHCĘ SOBIE POGRAĆ" tylko "W miarę możliwości, o ile to możliwe". Jeżeli popatrzysz na internecie, dużo osób żali się na zacinającego się W2 PS. Co nie zmienia faktu, że dużej liczbie graczy taki patch wywołałby banana na twarzy, a w opcjach...
    • karol741
    • Post #3
    • Mar 10, 2013
  11. K

Głos ludu - Nowa łatka do Wiedźmina 2

Głos ludu - Nowa łatka do Wiedźmina 2 Wiem, że takich tematów pewnie było pełno, ale... Dzisiaj instalując Wiedźmina 2 zauważyłem, że wyszła nowa łatka 3.3, która waży dosyć sporo. Myślę "oo, pewnie jakieś bajery dodali i pewnie ulepszyli optymalizacje, w końcu pogram sobie na luzie na moim...
    • karol741
    • Thread
    • Mar 10, 2013
    • Replies: 6
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.