Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. U

Listopadowe powietrze na policzkach

Listopadowe powietrze na policzkach Dawno, dawno temu (bodaj na wiosnę 2012) zebrałem tu sporo pochwał za swoją "twórczość", z którą możecie zapoznać się klikając na linki w mojej sygnaturze. Pomyślałem, że skoro jakiś czas temu zacząłem pisać coś nowego (niezwiązanego ze światem Wiedźmina -...
    • username_3571315
    • Thread
    • Jan 17, 2014
    • Replies: 3
    • Forum: TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
  2. U

Tapety na telefon

Tapety na telefon Na forum znajduje się (co cieszy) bardzo dużo wiedźmińskich tapet na pulpit, lecz czy nie znalazłby się ktoś, kto stworzyłby choć kilka na telefon? Interesują mnie takie z rozdzielczością 640x360. Gdybym miał telefon, w którym wyświetlacz jest szerszy niż wyższy, mógłbym...
    • username_3571315
    • Thread
    • Jul 2, 2012
    • Replies: 3
  3. U

Bug z grą w kości z Hagartem

Bug z grą w kości z Hagartem Mam problem. Chcę skończyć zadanie "Pokerowa twarz: Vergen", lecz gdy już mam zagrać z Hagartem, nie wyświetla się plansza do gry w kości, obraz jedynie raz mruga, po czym Hagart mówi, że "może jesteś dobry w wywijaniu mieczem, ale w kości ze mną nie wygrasz". Czy...
    • username_3571315
    • Thread
    • Jul 1, 2012
    • Replies: 1
    • Forum: WIEDŹMIN 2 (PC)
  4. U

Motory, motorowery, skutery

Motory, motorowery, skutery W internecie nie ma (chyba) dobrego forum polskojęzycznego o skuterach, więc zakładam temat tutaj, ponieważ użytkowników forum jest dużo, a zazwyczaj są życzliwi :) Skoro rozpoczynam już temat, to zacznę: zamierzam kupić sobie jakąś pięćdziesiątkę. Fundusze...
    • username_3571315
    • Thread
    • Jun 22, 2012
    • Replies: 34
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  5. U

Shoutbox/chat

Shoutbox/chat Czy to forum posiada jakiś shoutbox lub chat? Jestem od niedawna, nie wszystko jeszcze odkryłem... Jeśli nie, to co sądzicie o pomyśle, by taki stworzyć?
    • username_3571315
    • Thread
    • Apr 16, 2012
    • Replies: 1
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  6. U

Praca na konkurs CD Projekt

Praca na konkurs CD Projekt Na Facebooku CD Projekt zorganizowało konkurs: Właśnie wysłałem im swoje opowiadanie na ten temat. Publikuję je również tutaj, byście mogli je przeczytać. --------------------------------------- Geralt nie wierzył własnym oczom. Siedział tu już prawie godzinę...
    • username_3571315
    • Thread
    • Apr 15, 2012
    • Replies: 19
  7. U

[Opowiadanie] Piętnaście lat później

[Opowiadanie] Piętnaście lat później Kiedyś zamierzałem z dwójką kolesi z innego forum stworzyć spory projekt fantasy - połączyć ze sobą świat wiedźmiński, gothica i sagi heroes, ale z kilku przyczyn skończył się - można rzec - na starcie. Ostatnio pomyślałem, że może gdzieś opublikuję swoją...
    • username_3571315
    • Thread
    • Apr 9, 2012
    • Replies: 46
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.