Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. D

Dyskusja o artykułach i mediach dot. Wiedźmina 3

Rany, jaki smutek ten zwiastun. Zupełnie mi nie przeszkadza tematyka, podoba mi się rozgrywka jaką prezentuje, ale jest nakręcony i zmontowany jak amatorska machinima.
    • dmitrij
    • Post #12,256
    • May 7, 2015
    • Forum: WIEDŹMIN 3
  2. D

“GNIEW I STAL” - nowy, brutalny zwiastun Wiedźmina - jest już dostępny!

Kiszka bez pomysłu. Muzyka prawie fajna, ale do Disdain and fear nie ma startu.
    • dmitrij
    • Post #16
    • May 7, 2015
    • Forum: AKTUALNOŚCI
  3. D

? Ja bym powiedział, że jest dokładnie odwrotnie, to ilustracje z Wiedźmina 2 są europejskie, niepospolite i z pazurem.
    • dmitrij
    • Post #10,144
    • Apr 24, 2015
  4. D

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Ja jestem strasznym weeaboo więc dla mnie brzmi bardziej swojsko po japońsku niż po polsku... Stan terminalny, jak mniemam.
    • dmitrij
    • Post #26,076
    • Apr 17, 2015
  5. D

Wiedźmin 3: świat

Na pewno?
    • dmitrij
    • Post #4,463
    • Apr 14, 2015
  6. D

Wiedźmin 3 - grafika

lord-w Technika ambient occlusion chyba wywołuje takie rzeczy.
    • dmitrij
    • Post #6,645
    • Mar 18, 2015
  7. D

Powinni wypuścić dzienniki deweloperskie "Jak powstały zwiastuny Wiedźmina 3".
    • dmitrij
    • Post #6,295
    • Mar 15, 2015
  8. D

Wiedźmin 3 - grafika

Och, Black Desert. MMO z fizyką ud i pośladków.
    • dmitrij
    • Post #6,460
    • Mar 11, 2015
  9. D

Np.? Z taką jakością modelów, efektów, animacji?
    • dmitrij
    • Post #24,571
    • Mar 9, 2015
  10. D

Hm, są jakieś pecetowy gry, nie strzelanki fpp, dorównujące The Order 18cośtam, albo Uncharted? Ethan Carter jest piękny, ale jakieś inne, bardziej mainstreamowe?
    • dmitrij
    • Post #24,568
    • Mar 9, 2015
  11. D

Wiedźmin 3 - grafika

Nie rozumiem za bardzo... Dla mnie to wygląda tak, że znika to co jest przed kamerą i zasłania pole widzenie. Jeśli kamera się zbliży do Geralta, to zbliży się też do wszelkich mijanych przeszkód terenowych, a więc będą one zajmować większą część pola widzenia i silnik będzie decydował o ich...
    • dmitrij
    • Post #6,090
    • Mar 4, 2015
  12. D

Wiedźmin 3 - grafika

Przecież z bliższą kamerą tym bardziej będą znikać obiekty między kamerą a Geraltem.
    • dmitrij
    • Post #6,083
    • Mar 4, 2015
  13. D

W temacie okładek - zawsze mnie bawiły porównania wydań dla różnych regionów. Klasyczny przykład: ICO, okładka japońska/europejska kontra amerykańska. Nietrudno się domyślić która jest która
    • dmitrij
    • Post #23,447
    • Feb 20, 2015
  14. D

Wiedźmin 3 - grafika

Jedzmy nektar kwiatowy! Miliony pszczółek nie mogą się mylić.
    • dmitrij
    • Post #5,261
    • Feb 9, 2015
  15. D

Z tego co pisał wynika, że został zaproszony bo jest znajomym jednego z organizatorów.
    • dmitrij
    • Post #21,317
    • Jan 21, 2015
  16. D

Wiedźmin 3: postacie

raison d'etre Może ten "promocyjny" ubiór wygląda tak jak wygląda bo Ciri była nieprzygotowana na sytuację, która ją spotkała, a wraz z rozwojem fabuły przebierze się w coś praktyczniejszego. Taką ja mam nadzieję.
    • dmitrij
    • Post #3,879
    • Jan 12, 2015
  17. D

Wiedźmin 3 - grafika

Post-processing?
    • dmitrij
    • Post #1,481
    • Sep 5, 2014
  18. D

Wiedźmin 3 - grafika

A jednak jest za grafikę wciąż powszechnie chwalona. Jakby jakaś opinia o spadku jakości się powtarzała, to można mówić o zjawisku. Ewentualnie jakby wygłośił ją ktoś kto zna się na rzeczy, dlatego pytam czy ci panowie się znają. W każdym razie ja bym jednak nie panikował, nawet jakby pogorszyła...
    • dmitrij
    • Post #1,418
    • Sep 1, 2014
  19. D

Wiedźmin 3 - grafika

''-''MOORWEN''-'' Ale nikt inny tak nie twierdził. Jest coś co sprawia żeby akurat tych panów traktować jako szczególnie obeznanych w tej kwestii (jakość ich kontentu jest mi nie znana)? down Pytam poważnie. Nie obraź się, po prostu Twoje zdanie niestety nie jest dla mnie wskaźnikiem rozsądku...
    • dmitrij
    • Post #1,414
    • Sep 1, 2014
  20. D

Wiedźmin 3 - grafika

Efekty z Watch Dogs są ukryte w grze, można je odblokować. Gra wygląda mniej więcej jak na pokazach, co nie znaczy że gra się w nią lepiej... Te opcje istniały z myślą o robieniu łał na pokazach. Czy z braku czasu czy ze złego zarządzania nie ma w nich śladu optymalizacji dla docelowego gracza...
    • dmitrij
    • Post #1,380
    • Aug 31, 2014
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 9
Next
1 of 9

Go to page

Next Last
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.