Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
Menu

Register

Search results

+
  1. M

Karczma "Nowy Narakort" czynne od 6 do 22 [zamknięte na czas remontu]

Wróciłem :)
    • Misiael
    • Post #8,799
    • Jan 5, 2016
    • Forum: SPOŁECZNOŚĆ
  2. M

Opowieści Osobliwe [słuchowisko]

Jest kolejny epizod. http://opowiesci-osobliwe.blogspot.com/2015/07/s01e03-rozpad-gnilny.html Dajcie znać. jak się podoba :)
    • Misiael
    • Post #4
    • Jul 12, 2015
    • Forum: TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
  3. M

Opowieści Osobliwe [słuchowisko]

Spieszę donieść, że kilka dni temu ukazał się nowy odcinek "Opowieści Osobliwych". Można go wysłuchać pod poniższym linkiem. http://opowiesci-osobliwe.blogspot.com/2015/05/s01e02-ekspres-arkham.html
    • Misiael
    • Post #3
    • May 28, 2015
    • Forum: TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA)
  4. M

Sens życia, filozofia, polityka, gospodarka

Za granicą już się pisze, że Polacy mają dziwaczną debatę społeczną o tym, czy bicie kobiet jest zgodne z tradycyjnymi wartościami, czy może jednak nie.
    • Misiael
    • Post #15,004
    • Feb 27, 2015
  5. M

Ehm, IMHO tego typu sformułowania też się kwalifikują do bana, szczególnie jeśli są skierowane pod adresem osoby z oczywistych względów niemogącej się bronić.
    • Misiael
    • Post #14,771
    • Feb 6, 2015
  6. M

Eee, z mojej strony to tyle. Nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto w jakiejś wyjątkowo pokrętnej paraleli powołuje się na wolność słowa i nawoływanie do wznowienia działalności Aushwitz.
    • Misiael
    • Post #14,737
    • Feb 5, 2015
  7. M

"Roszczeniowość" to, jak zauważyłem, bardzo wygodne słowo-wytrych w dzisiejszym dyskursie społecznym. Roszczeniowe są matki domagające się większej ściągalności alimentów ("mogły się zabezpieczać, szmaty"), środowiska LGBT chcące prawnej regulacji związków, w ramach których funkcjonują ("nie...
    • Misiael
    • Post #14,733
    • Feb 5, 2015
  8. M

Napisałbym coś o odpowiedzialności społecznej, ale już na tym etapie przeczuwam, że się nie dogadamy.
    • Misiael
    • Post #14,729
    • Feb 5, 2015
  9. M

Muzyka bez granic, czyli wszystko, czego słuchasz

Ależ ja znam całą dyskografię tego zespołu, w przeciwnym razie nie postowałbym ich piosenki. :) Ze swojej strony mogę polecić masakrycznie mało znany zespół z Francji
    • Misiael
    • Post #13,583
    • Feb 5, 2015
  10. M

To może, korzystając z okazji, że moderator zaorał flejma, wrócę jeszcze do tematu górników. Ilekroć czytam nienawistne komentarze tyczące się protestujących górników przychodzi mi na myśl słynny eksperyment z małpami, drabiną i prysznicem. Ja wiem, że trudno jest sympatyzować z górnikami...
    • Misiael
    • Post #14,727
    • Feb 5, 2015
  11. M

Muzyka bez granic, czyli wszystko, czego słuchasz

Ta piosenka... wow. Just... wow. Long Distance Calling - Horizon:
    • Misiael
    • Post #13,581
    • Feb 5, 2015
  12. M

źródło.
    • Misiael
    • Post #14,677
    • Feb 3, 2015
  13. M

Ale przecież "zboczenie" to, w uproszczeniu "uprawianie seksu, który jest nie-cacy", więc...
    • Misiael
    • Post #14,672
    • Feb 2, 2015
  14. M

Istnieją zasadniczo dwie koncepcje przyczynowości w filozofii (no, istnieje więcej, ale dwie są najbardziej powszechne, pomińmy dywagacje). 1. Człowiek rodzi się z określonymi cechami charakteru odziedziczonymi po przodkach, wrośniętymi w niego w sposób niemożliwy do wykorzenienia, a jedynie...
    • Misiael
    • Post #14,660
    • Feb 1, 2015
  15. M

Uhm, angielska Wiki mówi jednak coś zupełnie innego. wierzę bardziej jej, niż Polskiej, szczególnie w kontekście bardzo powszechnej w naszym kraju homofobii. Poza tym, w notce znajduje się mnóstwo linków do wiki i innych źródeł, głównie biograficznych. Jest znacznie lepiej udokumentowana, niż...
    • Misiael
    • Post #14,599
    • Jan 30, 2015
  16. M

Nie wiem, co ma do tego semantyka (czy jeśli homoseksualizm nazwiemy jakoś inaczej, to automatycznie przestanie być chorobą), ale według tej samej logiki chorobą jest leworęczność i wypukły pępek. Kłamiesz.
    • Misiael
    • Post #14,596
    • Jan 30, 2015
  17. M

Hihihi, http://slwstr.net/blog2/2014/12/29/kryzys-penisa
    • Misiael
    • Post #14,025
    • Dec 29, 2014
  18. M

Ojej, znowu prześmiewczo zalinkowałeś do mojej notki? to ja sobie popłaczę pisząc do Google Ads wniosek o renegocjacje umowy reklamowej w świetle większej niż zwykle liczby odwiedzin strony. Chlip.
    • Misiael
    • Post #13,997
    • Dec 28, 2014
  19. M

http://slwstr.net/blog2/2014/12/28/beka-z-fandomowej-beki
    • Misiael
    • Post #13,992
    • Dec 28, 2014
  20. M

Tak, idźmy wspólnie walczyć o prawa heteryków do zawierania małżeństw! Oh, wait.
    • Misiael
    • Post #13,989
    • Dec 28, 2014
  • 1
  • 2
  • 3
  • …

Go to page

• 10
Next
1 of 10

Go to page

Next Last
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

CD PROJEKT®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® are registered trademarks of CD PROJEKT S.A. © 2018 CD PROJEKT S.A. All rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.