Forums
Games
Thronebreaker: The Witcher Tales
GWENT®: The Witcher Card Game
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 2: Assassins of Kings
The Witcher
The Witcher Adventure Game
Cyberpunk 2077
Jobs
Store
Support
Log in
Register
Menu
Menu
Register
Install the app
Install
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Search results
+
Po prostu sport
Choć się na tenisie nie znam, to mecz finałowy oglądałem. Emocje były.
robert70r
Post #9,995
Oct 12, 2020
Forum:
SPOŁECZNOŚĆ
Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)
Ech... żeby to już był piątek, a tu, zaraza, dopiero środa. :(
robert70r
Post #13,413
Dec 18, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Ekranizacja Sagi - czy za drugim razem będzie lepiej? (Hollywood, Platige Films, Netflix)
A ja z zupełniej innej beczki - jak wam się Pół Wieku Poezji Później podoba?
robert70r
Post #12,833
Dec 7, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
To racja. Mam to w budziku w telefonie. Jeden z najpiękniejszych utworów, jakie kiedykolwiek słyszałem. Tu Grzegorz zrobił potężną perełkę. I nic tego nie przebije moim zdaniem. A jak się tego słucha na full głośność. Ech...
robert70r
Post #12,775
Dec 7, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
A propos promocji - jutro poszukam u mnie. Jak znajdę, to cyknę fotkę. Nie mam jutro za dużo czasu, ale jak znajdę to pokażę. :)
robert70r
Post #12,429
Nov 30, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Jeśli pamiętam, takie oczy widzieliśmy podczas walki z tym super wiedźminem w Kaer Morhen. Zapomniałem jego imienia.
robert70r
Post #11,938
Nov 20, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Oby się na tym smoku nie przejechali.
robert70r
Post #11,235
Nov 1, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Żartem napiszę, że mam mocny łeb i dotrwałbym. :P Sorki z offtop
robert70r
Post #11,180
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Tak sobie oglądam ten trailer i ondoszę wrażenie, że Heniek brzmi trochę jak... Dan Cockle z angielskiej wersji gry. :rolleyes:
robert70r
Post #11,167
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Myślę, że Amerykanie przy tego typu produkcjach zawsze robią trailery typu łubu dum gruch. Tak już mają.
robert70r
Post #11,149
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Mam nadzieję.
robert70r
Post #11,124
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
No kurczaki, szkoda, bo liczyłem na jakieś nowe informacje... :(
robert70r
Post #11,122
Oct 31, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Oby był dobrze zrobiony, bo nienawidzę trailerów, które w zasadzie opowiadają całą rzecz, a takie istnieją.
robert70r
Post #11,091
Oct 30, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Taka myśl mnie naszła: jak patrzę na Anyę, to jakbym moją szefową widział. Sorry za offtop.
robert70r
Post #10,931
Oct 27, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Czyli co? Halloween accepted? Ciekawy jestem, czy to się sprawdzi.
robert70r
Post #10,720
Oct 8, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Za mała głowa, tak a propos.
robert70r
Post #10,164
Aug 2, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
No to czekamy do wieczora.
robert70r
Post #9,155
Jul 19, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Czy Baggins musi tak stale naokoło pisać? :D
robert70r
Post #9,146
Jul 19, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Elfy z irlandzkim akcentem... ciekawe... :think:
robert70r
Post #9,134
Jul 17, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
Musimy na ruchome obrazki poczekać.
robert70r
Post #9,109
Jul 16, 2019
Forum:
DZIAŁ OGÓLNY
1
2
3
…
Go to page
Go