10 rocznica dodatku Wiedźmin 3: Dziki Gon - Krew i wino!

+

Lilayah

CD PROJEKT RED
Od cichych i spokojnych komnat w Corvo Bianco po walkę w blasku pełni księżyca, Krew i Wino to dla nas niezapomniany projekt.

16x9_PL.png

Dziś wznosimy toast za wszystkie historie, postacie i bitwy, które sprawiły, że Toussaint jest jedyne w swoim rodzaju. Dziękujemy, że byliście z nami podczas tej podróży!

Za dekadę przygód!
🍷

Redzi wysoko postawili poprzeczkę tym dodatkiem.

I ta nietuzinkowa lokacja z baśniowym światem :)

Dla mnie Krew i Wino to jest peak całego W3. Może fabularnie Serca z Kamienia są lepsze, ale jako całość Toussaint jest najlepszym regionem w całej grze.

Pozostaje tylko liczyć, że Pieśni Przeszłości chociaż zbliżą się do jakości prezentowanej w KiW i pozwolą jeszcze raz, godnie wyruszyć na szlak..

Dla mnie Krew i Wino to jest peak całego W3. Może fabularnie Serca z Kamienia są lepsze, ale jako całość Toussaint jest najlepszym regionem w całej grze.

Pozostaje tylko liczyć, że Pieśni Przeszłości chociaż zbliżą się do jakości prezentowanej w KiW i pozwolą jeszcze raz, godnie wyruszyć na szlak..
Osobiście jestem o to spokojny. Jakby mieli cień wątpliwości, że nie dowiozą jakościowo, zwłaszcza pod względem fabuły z których przecież słyną, to wystarczyło siedzieć cicho i tego nie ogłaszać - w konsekwencji nie wydać i po prostu pracować na spokojnie przy W4.

A grafika rzeczywiście bardzo ładna :).

Top Bottom