8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności - Konkurs

+
Przepraszam Hostile, ale dla mnie na forum jest tylko jeden Batman i to właśnie Jego umieściłam na moich bazgrołach :p

Hostile said:
Znaczy Keth? ;P xD
No tak wyszło, sry :p

Walec, a Ty już nudny jesteś. Ja wiem, że Ty byś bardzo chciał być panem z peleryną, ale przykro mi, to tylko Twoje pobożne życzenie :D

Kamila said:

Walec, a Ty już nudny jesteś. Ja wiem, że Ty byś bardzo chciał być panem z peleryną, ale przykro mi, to tylko Twoje pobożne życzenie :D

Jest mi smutno :( Zraniłaś mnie :(

Wallace said:
Jest mi smutno :( Zraniłaś mnie :(
No przepraszam, ale nie uważasz, że bycie boskim Łiljamem i Batmanem jednocześnie to trochę za dużo? I tak kobiety za Tobą szaleją (tak słyszałam). Daj szansę innym.

E: Otóż to Und, otóż to.

Po co komu peleryna, jak można mieć gustowną spódniczkę ;> Nie smutkuj, Łolesie! :D
Każdy może zarzucić płaszczyk, ale do kiltu to już trzeba mieć nogi!

Kamila said:
No to mój biurkowy Batman jest smutny ;P

Hostile said:
No to mój biurkowy Batman jest smutny ;P
Chcesz zagrać na moich uczuciach i wzbudzić we mnie poczucie winy? Przeproś biurkowego Batmana, że nie jest tym jedynym i wyjątkowym :p

Hostile said:
A ja swoją 19-calową iiyamę zezłomowałem niecały miesiąc temu. :( 7 lat wiernie mi służyła, dobry sprzęt. A Twój ceertek jaki ma przebieg?

RedpowerPl said:
@Hostile - Podziwiam Twoją wytrwałość przy kineskopowym monitorze.
No cóż, żaden LCD nie pobije starego, dobrego CRT ;P Mam nowego LCDka przy drugim kompie, ale to nie to samo, nie da się na nim położyć sterty książek, joysticka i magazynów CD-Action... ;P xD

RedpowerPl said:
A ja swoją 19-calową iiyamę zezłomowałem niecały miesiąc temu. :( 7 lat wiernie mi służyła, dobry sprzęt. A Twój ceertek jaki ma przebieg?

Nie pamiętam dokładnie, ale będzie coś koło tego ;P

SUPERARWIL said:
Popieram Hosta, też przez długi czas wolałem dobre CRT nad LCD [teraz jestem laptopowy].

Ja cały czas korzystam z CRT (17' Philipsa) - ma już z 7-8 lat, ale jest nie do zajechania.

Też do niedawna jeszcze korzystałem z CRT, kąty widzenia i kolory po odpowiedniej kalibracji nieporównywalnie lepsze. Ale w końcu przyszedł czas i trzeba było porzucić CRT na rzecz LCD bo już oczy dawały o sobie znać. Na IPS kolory też są porównywalne do CRT ale jednak czerni nic nie pobije :) Na CRT wyglądała ona kapitalnie.

kptwlodzimierz said:
To było na szybko po wyjściu z pubu, robione komórką - mrrru podwędził komuś tę kurtkę :)
Kłamstwo i potwarz (czyt. nic takiego nie pamiętam, co w sumie nic nie znaczy)

Top Bottom