Przepraszam Hostile, ale dla mnie na forum jest tylko jeden Batman i to właśnie Jego umieściłam na moich bazgrołach 
kamila said:przepraszam hostile, ale dla mnie na forum jest tylko jeden batman i to właśnie jego umieściłam na moich bazgrołach![]()
Znaczy Keth? ;P xDKamila said:Przepraszam Hostile, ale dla mnie na forum jest tylko jeden Batman i to właśnie Jego umieściłam na moich bazgrołach![]()
No tak wyszło, sryHostile said:Znaczy Keth? ;P xD
Kamila said:No tak wyszło, sry
Walec, a Ty już nudny jesteś. Ja wiem, że Ty byś bardzo chciał być panem z peleryną, ale przykro mi, to tylko Twoje pobożne życzenie![]()
No przepraszam, ale nie uważasz, że bycie boskim Łiljamem i Batmanem jednocześnie to trochę za dużo? I tak kobiety za Tobą szaleją (tak słyszałam). Daj szansę innym.Wallace said:Jest mi smutnoZraniłaś mnie
![]()
Chcesz zagrać na moich uczuciach i wzbudzić we mnie poczucie winy? Przeproś biurkowego Batmana, że nie jest tym jedynym i wyjątkowymHostile said:No to mój biurkowy Batman jest smutny ;P
![]()
A ja swoją 19-calową iiyamę zezłomowałem niecały miesiąc temu.Hostile said:
No cóż, żaden LCD nie pobije starego, dobrego CRT ;P Mam nowego LCDka przy drugim kompie, ale to nie to samo, nie da się na nim położyć sterty książek, joysticka i magazynów CD-Action... ;P xDRedpowerPl said:@Hostile - Podziwiam Twoją wytrwałość przy kineskopowym monitorze.
RedpowerPl said:A ja swoją 19-calową iiyamę zezłomowałem niecały miesiąc temu.7 lat wiernie mi służyła, dobry sprzęt. A Twój ceertek jaki ma przebieg?
SUPERARWIL said:Popieram Hosta, też przez długi czas wolałem dobre CRT nad LCD [teraz jestem laptopowy].
Kłamstwo i potwarz (czyt. nic takiego nie pamiętam, co w sumie nic nie znaczy)kptwlodzimierz said:To było na szybko po wyjściu z pubu, robione komórką - mrrru podwędził komuś tę kurtkę![]()
To co, solówa za 2.5 tyg w Wawie? xDmrrruczit said:Kłamstwo i potwarz (czyt. nic takiego nie pamiętam, co w sumie nic nie znaczy)