8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności - Konkurs

+
Kamila said:
Arwil, specjalnie dla Ciebie ArwilMaid. Niestety nie potrafiłam narysować tak perfekcyjnej twarzy, jaką posiadasz, więc poszłam na łatwiznę i wkleiłam Twoją oryginalną. Paint power. Zdjęcie ukradłam z Twojego fb, mam nadzieję, że się nie obrazisz.
A teraz spadam do szkoły na kolosa. Po powrocie zajmę się Mrrru i Panem z fagotem :p

Bogowie, kill it with fire! : D

Zastanawiam się czy nie cofnąć swojej prośby o rysunek... Jednakże zostawię ją do rozstrzygnięcia Kamili ;)

Aż się boję, ale jeżeli ktoś napisze tekst piosenki o Kamili albo forum (albo o forum i jego użytkownikach) to spróbuję do tego jakieś nuty napisać. :)

Był swego czasu konkurs związany ściśle z community.

Z tego co kojarzę, wygrał go Garram, ze swoją mozaiką forumowych avatarów. Za swój komiks też coś otrzymałem. Tylko co? :p

Trochę współczuję szanownemu jury, które będzie musiało wybrać zwycięzców. Mam nadzieję, że wyróżnienie otrzymają osoby, które na to zasłużą. Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom.

Sam nie biorę udziału w konkursie, chociaż stworzył się w mojej głowie pewien pomysł na pracę (nic spektakularnego). Termin imprezy wyklucza mnie z gry. To jedyny weekend w najbliższym czasie, który mam obciążony ważnymi sprawami. Trochę szkoda.

Czasem rozpamiętuję event, który odbył się 07.07.07. Dziadu mnie zaprosił, ale gimbus był ze mnie jeszcze. Zabrakło roku do wymaganej pełnoletności (NDA i te sprawy). W sumie nigdy nie zastanawiałem się, czy i kto w zamian wtedy na event się wybrał. ;)

UWAGA OGŁOSZENIE!!

Kod, o którym mowa to ofc "GOUDA".

Możecie go użyć, gdy nie chcecie układać puzzli.

A i wiadomość dnia - kończę właśnie drugi ficzer, z dedykacją dla Niebieskich Więcej info wkrótce.

Taka okazja, żeby spotkać się z REDami... ja bym na rzęsach stała na Waszym miejscu (nie do Ciebie, Pono, uwaga z gatunku ogólnych "bajdełejem") - każdy ma szansę, każdy pomysł może mieć w sobie "to coś".

Jeszcze macie chwilę ;)

* ja bym na rzęsach stanęła na Waszym miejscu, oprócz Arwila, na miejscu Arwila bym nie stawała. Na rzęsach.

Może Arwil woli mieć ściślejszy kontakt z podłożem? Rzęsy stwarzają jednak problemy. Prawie jak szpilki.

Ok.

Zapraszam wszystkich (szczególnie Niebieskich) do zabawy na stronce :p

Kod to "GOUDA".

Można go wklepać w dwóch miejscach:
1) Przy puzzlach, by je pominąć
2) Później, gdy już pojawią się te biegające Muminki.

Zabawa tyczy się punktu nr 2.

http://twkonkurs.netai.net/

Top Bottom