Vojtas said:Uuuuu, może być gorąco.![]()
Faktycznie, może trochę. Ale uchylimy sobie balkon. :>
Vojtas said:Uuuuu, może być gorąco.![]()
bassiunia said:PPV i streaming w HD z tego niecodziennego wydarzenia! Przedsprzedaż taniej. :>
Owszem, ale cenowo poza moim zasięgiem.szypek26 said:Vojtas, to już nie lepiej samolotem sobie polecieć? Wro -> Waw ponoć całkiem całkiem skomunikowane lotniczo.
Jadę autobusem, tak jak napisał Gower - kurs który wybrałem szybszy niż pociąg nie jest, ale inne godziny przyjazdu mi nie pasują. No i cena jest - 50% tego, co na kolei. A InterCity przez Poznań dojedzie szybciej niż TLK przez Kalisz i Łódź.szypek26 said:Bo pociągiem naokoło jechać (via ZG? Poznań?) to już przegięcie...
To po co się pytałeś o miejsce w Arwilowej melinie :<Wallace said:Basia, jak nas przenocujesz to możemy zrobić nawet after after after party![]()
SUPERARWIL said:To po co się pytałeś o miejsce w Arwilowej melinie :<
Jeśli komunikat ''mogę przenocować choćby 6 osób, ale musicie pić wódkę bo nie ma ogrzewania' odbierasz jako 'nie ma miejsca', to coś jest nie tak!Wallace said:Nie było miejsca u Arwila, trzeba szukać dalej![]()
SUPERARWIL said:Jeśli komunikat ''mogę przenocować choćby 6 osób, ale musicie pić wódkę bo nie ma ogrzewania' odbierasz jako 'nie ma miejsca', to coś jest nie tak!
Podłoga, bro. Ba, nawet karimatę mam! I przypominam że Firnomir też będzie, tak że zapraszam i zachęcam do wieloosobowego afterparty.Wallace said:No już się nie fochaj :* Ja się tam chętnie przekimam choćby i w szafie![]()
SUPERARWIL said:Podłoga, bro. Ba, nawet karimatę mam! I przypominam że Firnomir też będzie, tak że zapraszam i zachęcam do wieloosobowego afterparty.
ser-ek said:Walec, na Twoim miejscu bym się o życie bał. A przynajmniej o psychikę. Toć to jest Arwil.
I jeszcze Cię przejadę motorem przy falochronieWallace said:PffffffJuż spałem z Arwilem, a raczej nad Arwilem, więc spokojnie. Pobawimy się w telegrafistę i pójdziemy spać
![]()
SUPERARWIL said:I jeszcze Cię przejadę motorem przy falochronie![]()
Odnoszę wrażenie, że w tej dwójce to Wallace jest bardziej szalony tylko się lepiej maskuje. Ale czasem spod zasłony coś błyśnie, jak na przykład niepokojący pociąg do szaf.ser-ek said:Walec, na Twoim miejscu bym się o życie bał. A przynajmniej o psychikę. Toć to jest Arwil.
Huhuhu, co Ty wiesz o życiuGarram said:Odnoszę wrażenie, że w tej dwójce to Wallace jest bardziej szalony tylko się lepiej maskuje. Ale czasem spod zasłony coś błyśnie, jak na przykład niepokojący pociąg do szaf.