Pobawcie się literami złożonymi na imię i nazwisko osoby podpisanej pod tekstem ;)
K Keth Ex-moderator #61 Nov 12, 2012 Pobawcie się literami złożonymi na imię i nazwisko osoby podpisanej pod tekstem
W_Wallace Mentor #62 Nov 12, 2012 Keth said: Pobawcie się literami złożonymi na imię i nazwisko osoby podpisanej pod tekstem Click to expand... MM A już myślałem, że to jakaś tajemnicza postać, szef wywiadu z W3
Keth said: Pobawcie się literami złożonymi na imię i nazwisko osoby podpisanej pod tekstem Click to expand... MM A już myślałem, że to jakaś tajemnicza postać, szef wywiadu z W3
Hostile Mentor #63 Nov 12, 2012 Keth said: Pobawcie się literami złożonymi na imię i nazwisko osoby podpisanej pod tekstem Click to expand... Aaaa, sprytne!
Keth said: Pobawcie się literami złożonymi na imię i nazwisko osoby podpisanej pod tekstem Click to expand... Aaaa, sprytne!
sserek Mentor #66 Nov 12, 2012 zi3lona said: No przecież Łoles, wyżej Click to expand... Ale mi chodzi o to, czy wysyłając pracę do Ketha ktoś to dobrze odgadł.
zi3lona said: No przecież Łoles, wyżej Click to expand... Ale mi chodzi o to, czy wysyłając pracę do Ketha ktoś to dobrze odgadł.
sserek Mentor #68 Nov 12, 2012 Keth said: Garram tylko zdaje się. Click to expand... A to inteligent jeden, no