8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Parachrist... Widać, że jesteś tu nowy, bo tu jeszcze "pierdoł które ktoś tu wypisuje bez ładu i składu" nie ma i wątpię aby modowie na to pozwolili. :p

Erwinsie... ile razy go słucham tyle razy mnie ciarki przechodzą, że mógłby on coś ustalać.. szkoda człowieka, bo widać, że podpuścili go.

Parachrist ma akurat rację, ale z okazji rocznicy forumowej pozwalamy w tym temacie na troszkę więcej. Tym niemniej - nie przesadzajcie.

NapoleonPL said:
Erwinsie... ile razy go słucham tyle razy mnie ciarki przechodzą, że mógłby on coś ustalać.. szkoda człowieka, bo widać, że podpuścili go.

Teatr telewizji, spektakl "19 południk" - doskonale zrealizowana wizja tego, co stałoby się w Polsce po dojściu do władzy człowieka pokroju Kononowicza / Leppera.

NapoleonPL said:
Parachrist ma akurat rację, ale z okazji rocznicy forumowej pozwalamy w tym temacie na troszkę więcej. Tym niemniej - nie przesadzajcie.

Dostanę bana jak ściągnę tutaj Arwila? :D

BTW, cały czas czekam na odpowiedź:

NapoleonPL said:
Czas na niewygodne pytania: kto i kiedy uznał, że w dziale "Sapkowski" nikt już nigdy nic ciekawego nie napisze i przy zmianie forum wszystkie tematy zaginęły na spalonym laptopie Ketha* (razem z W1 na konsole)?

*
Zobaczcie do Cytatu tygodnia jak nie wiadomo o co chodzi :D

Ale my wspominamy... :D Ale cóż... Kethie, a pomyślicie o wysyłaniu czegoś fanom? (Jak swego czasu kartek świątecznych - ponoć wysyłaliście) A 8 rocznica jest tylko raz w historii. xD

kpt. włodku chyba obejrzę... przy najbliższej okazji. ;)

Nawiasem mówiąc ciekawe świadectwo wystawia wyjadaczom forum Socchi. Jeśli tak kiedyś wyglądały dyskusje tych legend forumowych i finezyjny spam, to dzięki Bogu, że mnie tu nie było. Już zmykam niech się starzy forumowicze bawią w swoim stylu.

jestem zszokowany jak cięzko jest ci przyjać do wiaodmości ze po prostu reprezentuję wszystko co najgorsze

Parachrist said:
Nawiasem mówiąc ciekawe świadectwo wystawia wyjadaczom forum Socchi. Jeśli tak kiedyś wyglądały dyskusje tych legend forumowych i finezyjny spam, to dzięki Bogu, że mnie tu nie było. Już zmykam niech się starzy forumowicze bawią w swoim stylu.

Nope, tak wyglądały reakcje na pewne postawy. Dyskusje i "finezyjny" (kto mówił o finezji tak w ogóle?) spam wyglądały zupełnie inaczej.

Parachrist said:
jestem zszokowany jak cięzko jest ci przyjać do wiaodmości ze po prostu reprezentuję wszystko co najgorsze

Dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę, soczi. : *

NapoleonPL said:

NapoleonPL said:
Teatr telewizji, spektakl "19 południk" - doskonale zrealizowana wizja tego, co stałoby się w Polsce po dojściu do władzy człowieka pokroju Kononowicza / Leppera.

Poniekąd macie rację (kiedyś obejrzałem ten odcinek teatru - chyba w szkole), ale tak naprawdę to dzisiejsza polityka jest podobna tylko ubrana w garnitury. Jednak rozmawiamy o evencie a nie o polityce. Nadal podtrzymuję jego kandydaturę na wyjazd do CDPR.

On to prosty chłop. :D Pogadam z nim i odda mi swoją wejściówkę wtedy. Btw. Zostało 7 userów czyli 7 dni..., a co z pozostałymi 21 dniami?

NapoleonPL said:
On to prosty chłop. :D Pogadam z nim i odda mi swoją wejściówkę wtedy. Btw. Zostało 7 userów czyli 7 dni..., a co z pozostałymi 21 dniami?

Konkursy, losowania, łapówki - różne opcje zdobycia wejściówek na to wydarzenie :)

kptwlodzimierz said:
Konkursy, losowania, łapówki - różne opcje zdobycia wejściówek na to wydarzenie :)
Proponuję konkurs na LEGO ludzika xD Ból głowy gwarantowany :p

Parachrist said:
to dzięki Bogu, że mnie tu nie było.
Od siebie mogę od razu powiedzieć, że też jestem za to wdzięczny.
Już chyba wiem, czemu tak rzadko tu (na forum) ostatnio zaglądam. Naprawdę nie uważasz, że czasem warto spuścić nieco z tonu? Za dużo nadymania baloników, panowie i panie.
Ale po co ja to piszę, skoro i tak mnie skasują za spam.

CZEKAMY NA GRUPOWE ZAPROSZENIE

pomińcie turasa
czyli firnomira, tego co wygląda jak ramzes

kto by go chciał

[ja to ten przystojniak na ostatnim zdjęciu po sobczaku]

Iwona said:
@Hostile: a co Ciebie tak na Batmana wzięło, hmm? Przeca od wieków był bodajże Kitman - mała zdrada i to tuż przed premierą Rozgrzeszenia? ;)
Batmanem byłem już dużo, dużo wcześniej ;P

Tak, wiem, ta maska była akurat kijowa, ale miałem wiele innych, lepszych, których zdjęć niestety nie posiadam, a najfajniejszy strój miałem na bal maskowy w 3 klasie podstawówki - cały komplet z peleryną, pasem, rękawicami i majtasami na wierzchu ;P xD A na awatar Batmana mnie wzięło, bo nie dość, że od zawsze jestem jego wielkim fanem, to do tego właśnie gram (już po raz kolejny) w Batmana: AC, a obie części uważam za najlepsze gry ever, które rozkładają wszelkie Hitmany i Wiedźminy ;P Jak będzie już Rozgrzeszenie i będzie ono dobre, to może powrócę sobie do dawnego Hitka ;P xD

@up: O, Arwil ;P Czy to ty, czy to nie ty? ;P

A na awatar Batmana mnie wzięło, bo właśnie gram już po raz kolejny) w Batmana: AC, a obie części uważam za najlepsze gry ever, które rozkładają wszelkie Hitmany i Wiedźminy ;

Nie blużnij, synu. Wiesiek to Wiesiek i już. :p

Ja, jak Ci mam to udowodnić!

Moje trademarki w postach to były kwadratowe nawiasy i emotka ' ;p ', mam wielkiego penisa, byłem królem WO [Marek się nie liczy], zawsze każdego poprawiałem z 'arwil' na 'Arwil' jak mu się wpisało z małej, mam wytatuowanego Magnetona z pokemonów [choć akurat nie jestem pewien czy to ostatnie wiesz].

Good enough?

lol, już 9 pobrań headline'u Gangu :D

Prosiłem, żeby nie przesadzać. Osobiste rozmowy, a tym bardziej w tym stylu, to na PW proszę ;)

Top Bottom