8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Widzę, że zapanowała ogólna atmosfera pojednania - czas ją trochę ubarwić muzycznie :D

http://www.youtube.com/watch?v=5v6gpy6e1R0&feature=related

Dziwne, że Erynie naskakują tak wyluzowani forumowicze, iż się spina, podczas gdy:

Socchi
nie, ja też uważam że nie powinieneś

kpt
Od dłuższego czasu na forum czegoś mi brakowało - teraz wiem czego

Parachrist
Mało błyskotliwego zaśmiecania tematu? Ok..

Po czym ktoś zaczął się strasznie spinać, jedynie dlatego, że ze zdziwieniem stwierdziłem czego brakowało kpt wlodzimierzowi.

Co do regulaminu i jego przestrzegania. Jak mnie zaprasza na obiad siostrzeniec to nie pierdzę i nie bekam przy obiedzie tylko dlatego, że jestem starszy stażem w rodzinie. Sam uważam, że moderatorzy są zbyt drobiazgowi, ale z tym nie walczę ponieważ kilkakrotnie dostałem od nich już po łapach, dosłownie za drobiazgi w temacie 'sens życia(...)'. I ta drobiazgowość modów jest IMO bardzo wybiórcza. Socchi spamuje tutaj dowoli i nikt mu na to nie zwraca uwagi, nie chodzi tylko o ten temat. Ktoś inny dostał by już milion uwag od zi3lonej o ortografii, o zaśmiecaniu. Niech będzie w takim razie gdzieś podpięte pod FAQ, że userów ze stażem powyżej 5 lat obowiązuje luźniejszy regulamin.

Niemniej by zakopać toporek bitewny z nie spinającymi się weteranami forum, chciałem z dumą wręczyć socchiemu ten oto puchar i cieszę się, że się podoba :D

Regulamin obowiązuje wszystkich jednakowo. Jednak, jak już wspominałem, w tym temacie z uwagi na 8 rocznice forum panują trochę luźniejsze zasady.

Kiedyś śmieliście się z Versusa, "Forum Verusa tylko zaśmieca normalne forum!" (wiem, też tak mówiłem). Ale teraz gdy wybuchają kłótnie i przydałby się pojedynek to mamy problem ...

Nie wiem czemu, ale chociaż nie znam człowieka, to coś czuję w kościach, ze Nars przyjdzie na to spotkanie z co najmniej czteropakiem dobrego chmielu:D Gratuluje. To jeszcze z moich typów brakuje Yngha i Vojtasassa.

Jimp said:
Kiedyś śmieliście się z Versusa, "Forum Verusa tylko zaśmieca normalne forum!" (wiem, też tak mówiłem). Ale teraz gdy wybuchają kłótnie i przydałby się pojedynek to mamy problem ...

Teraz wszyscy będą wspominać Versusa z nostalgią! :p

Ach ten balans... Buildy Arwila... Cheaty Brodzia...

Parachrist said:
Nie wiem czemu, ale chociaż nie znam człowieka, to coś czuję w kościach, ze Nars przyjdzie na to spotkanie z co najmniej czteropakiem dobrego chmielu:D
Pheh, czteropak to nam wystarczy zaledwie na sama podroz do Wawy ;P xD

(pisze z pracy, wiec brak polskich liter, wybaczcie ;P)

Firnomir said:
Teraz wszyscy będą wspominać Versusa z nostalgią! :p

Ach ten balans... Buildy Arwila... Cheaty Brodzia...
Najlepiej wspominam dział forum Versus aka Getto. Te momenty, gdy w pomocy technicznej W1 dzieciaki pisały o problemach z przeglądarką.

Hostile said:
Pheh, czteropak to nam wystarczy zaledwie na sama podroz do Wawy ;P xD

(pisze z pracy, wiec brak polskich liter, wybaczcie ;P)

Jasnowidz, jaki czy co? ;]

Jimp said:
Najlepiej wspominam dział forum Versus aka Getto. Te momenty, gdy w pomocy technicznej W1 dzieciaki pisały o problemach z przeglądarką.

Tak... I te stada Elitarnej Starej Gwardii, które ich karciły. To było coś!

Firnomir said:
I te stada moderatorów, które tępiły jeżdżenie po nowych! To było coś!
...a, nie, wróć, nadal jest :)

Firnomir said:
Zawsze myślałem ,że mają specjalną książkę pt. "Jak wyśmiać Versusowca i sprawić aby sobie poszedł"
Kurcze, dopiero teraz zauważyłem tą spinkę Eryni, spokojnie i ...

Jimp said:
O tym samym pomyślałam. Sama pamiętam jak mnie za to hejtowano na tym forum. Nie pomagało nawet to, że mam cycki :D

undomiel9 said:

Moderatorów była garstka. To byli don Kichoci tego cyrku.
Aczkolwiek jeszcze bardziej lubiłem temat, gdzie można było wpisywać życzenia odnośnie ewentualnego dodatku/czegośtam. Tam, gdzie KAŻDY nowy pisał o koniach. I pochwach.

undomiel9 said:
O tym samym pomyślałam. Sama pamiętam jak mnie za to hejtowano na tym forum. Nie pomagało nawet to, że mam cycki :D

Nie znasz Złotych Zasad Internetu*?
Wersja dla kobiet: tits or gtfo.
Wersja uniwersalna: pics or did not happen.
Poza tym zło versusiarni > sympatia do cycków. :p

*wychodzą braki w lurkowaniu 4chana...

Kamila said:
Są rzeczy ważniejsze niż cycki ... Żartuję, nie wiem kto Cię hejtował, jakiś dziwak albo nerd chyba.

Kamila said:
Bo to ciekawe zjawisko. Ci którzy hejtowali takich 4 latków jak my odeszli a teraz my jeździmy po nowych. Zostaliśmy tak nauczeni !!!

Kamila said:
Moderatorów była garstka. To byli don Kichoci tego cyrku.
Aczkolwiek jeszcze bardziej lubiłem temat, gdzie można było wpisywać życzenia odnośnie ewentualnego dodatku/czegośtam. Tam, gdzie KAŻDY nowy pisał o koniach. I pochwach.
Jak dostali pochwy to skończyło się na koniach. Połowa modlitw została wysłuchana.

Powtórzę pytanie, a może drodzy REDańczycy wysłalibyście tym zasłużonym którym nie będzie dane pojawić się meetingu wysłali jakieś fajne materiały promocyjne czy cuś w tym stylu? ;)

Btw. Gdyby Kononowicz wkroczył do części tych tematów to by nic nie było! :D Jeden taki by zastąpił wszystkich modów, bo by usunął to siedlisko dowcipu, spamu i zUa. :D

NapoleonPL said:
Btw. Gdyby Kononowicz wkroczył do części tych tematów to by nic nie było! :D Jeden taki by zastąpił wszystkich modów, bo by usunął to siedlisko dowcipu, spamu i zUa. :D

Anem!

Top Bottom