Widzę, że zapanowała ogólna atmosfera pojednania - czas ją trochę ubarwić muzycznie 
http://www.youtube.com/watch?v=5v6gpy6e1R0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5v6gpy6e1R0&feature=related
nie, ja też uważam że nie powinieneś
Od dłuższego czasu na forum czegoś mi brakowało - teraz wiem czego
Mało błyskotliwego zaśmiecania tematu? Ok..
Jimp said:Kiedyś śmieliście się z Versusa, "Forum Verusa tylko zaśmieca normalne forum!" (wiem, też tak mówiłem). Ale teraz gdy wybuchają kłótnie i przydałby się pojedynek to mamy problem ...
Pheh, czteropak to nam wystarczy zaledwie na sama podroz do Wawy ;P xDParachrist said:Nie wiem czemu, ale chociaż nie znam człowieka, to coś czuję w kościach, ze Nars przyjdzie na to spotkanie z co najmniej czteropakiem dobrego chmielu![]()
Najlepiej wspominam dział forum Versus aka Getto. Te momenty, gdy w pomocy technicznej W1 dzieciaki pisały o problemach z przeglądarką.Firnomir said:Teraz wszyscy będą wspominać Versusa z nostalgią!
Ach ten balans... Buildy Arwila... Cheaty Brodzia...
Hostile said:Pheh, czteropak to nam wystarczy zaledwie na sama podroz do Wawy ;P xD
(pisze z pracy, wiec brak polskich liter, wybaczcie ;P)
Jimp said:Najlepiej wspominam dział forum Versus aka Getto. Te momenty, gdy w pomocy technicznej W1 dzieciaki pisały o problemach z przeglądarką.
I te stada moderatorów, które tępiły jeżdżenie po nowych! To było coś!Firnomir said:Tak... I te stada Elitarnej Starej Gwardii, które ich karciły. To było coś!
Zawsze myślałem ,że mają specjalną książkę pt. "Jak wyśmiać Versusowca i sprawić aby sobie poszedł"Firnomir said:Tak... I te stada Elitarnej Starej Gwardii, które ich karciły. To było coś!
O tym samym pomyślałam. Sama pamiętam jak mnie za to hejtowano na tym forum. Nie pomagało nawet to, że mam cyckiJimp said:Kiedyś śmieliście się z Versusa, "Forum Verusa tylko zaśmieca normalne forum!" (wiem, też tak mówiłem). Ale teraz gdy wybuchają kłótnie i przydałby się pojedynek to mamy problem ...
undomiel9 said:I te stada moderatorów, które tępiły jeżdżenie po nowych! To było coś!
...a, nie, wróć, nadal jest![]()
undomiel9 said:O tym samym pomyślałam. Sama pamiętam jak mnie za to hejtowano na tym forum. Nie pomagało nawet to, że mam cycki![]()
Firnomir said:Tam, gdzie KAŻDY nowy pisał o koniach. I pochwach.
Są rzeczy ważniejsze niż cycki ... Żartuję, nie wiem kto Cię hejtował, jakiś dziwak albo nerd chyba.Kamila said:O tym samym pomyślałam. Sama pamiętam jak mnie za to hejtowano na tym forum. Nie pomagało nawet to, że mam cycki![]()
Bo to ciekawe zjawisko. Ci którzy hejtowali takich 4 latków jak my odeszli a teraz my jeździmy po nowych. Zostaliśmy tak nauczeni !!!Kamila said:I te stada moderatorów, które tępiły jeżdżenie po nowych! To było coś!
...a, nie, wróć, nadal jest![]()
Jak dostali pochwy to skończyło się na koniach. Połowa modlitw została wysłuchana.Kamila said:Moderatorów była garstka. To byli don Kichoci tego cyrku.
Aczkolwiek jeszcze bardziej lubiłem temat, gdzie można było wpisywać życzenia odnośnie ewentualnego dodatku/czegośtam. Tam, gdzie KAŻDY nowy pisał o koniach. I pochwach.
NapoleonPL said:Btw. Gdyby Kononowicz wkroczył do części tych tematów to by nic nie było!Jeden taki by zastąpił wszystkich modów, bo by usunął to siedlisko dowcipu, spamu i zUa.
![]()