Dobrze wiemy ,że sam byś chciał jakiś, ale najlepsze postaci z uniwersum zostały obsadzone. Wybacz, możesz zostać RobinemKeth said:Coś batmanowe avatary są zbyt popularne na tym forum...
Yyyy to teraz nie wiem który z Was groźniejszy... jeden się maluje, a drugi w pelerynce z milionem zabawek skacze po dachach ;/Jimp said:![]()
Ooooo,dziękuję. Czuję się doceniony i jeszcze raz dziękuję. Mam nadzieję ,że nie wyniknie śmieszna sytuacja z uwagi na to ,że Hostile jest fanem batmana a ja jego największego wroga. Pozdrawiam![]()
Jimp said:EDIT: Keth, kurcze. Twój Batmanowy awatar nie wygląda jak Batmanowy, trzeba mu się przyjrzeć. To nie fair, weźcie jeszcze jakiegoś Jokera na zlot jeszcze.
Panowie nie rozumieją powagi sytuacji ...Iwona said:Yyyy to teraz nie wiem który z Was groźniejszy... jeden się maluje, a drugi w pelerynce z milionem zabawek skacze po dachach ;/
Dzięki za uprzyjemnienie mi dnia - aż się popłakałam ze śmiechu. Portki w avie, dobreNapoleonPL said:Tak po prawdzie Kethie na początku wydawało mi się, że jakieś portki masz w Avie.... (nigdy nie powiększałem) ale teraz faktycznie batmana widzę. xD\
Ps. Wybacz mój błąd.
kptwlodzimierz said:...Robina...
kptwlodzimierz said:do kompletu brakuje jeszcze Kobiety-kot... Harley Quinn![]()
Nightwing był całkiem spoko, a zaczynał od bycia pomocnikiem !Keth said:Nie wiem, czy ktoś byłby chętny, nawet za zaproszenie na zlot
jestem na tak![]()
W 'Under the Red Hood' dubbingował go sam Neil Parick Harris!Jimp said:Nightwing był całkiem spoko, a zaczynał od bycia pomocnikiem !
Kurcze, rzeczywiście.SUPERARWIL said:W 'Under the Red Hood' dubbingował go sam Neil Parick Harris!