8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Nowa osoba się pojawiła ;p
[media]https://www.youtube.com/watch?v=COAvbDK2S5s&feature=fvwrel[/media]

Iwona mnie uprzedziła:p
Gratulacje

Ma się ten refleks :p
I.

O! Swój chłop. :D Jest już Białostoczanin to może i relacje osobistą poznam... :D Jimp zasłużył..., a i pamiętaj kto Ci powiedział, że swego czasu kilka sztuk D3 do MM w Białej doszło?:) Gdyby nie ja to byś jeszcze pewnie z 2 tygodnie czekał (bo z tego co pamiętam to kupiłeś) :D No i gratuluje..

Hoho, Jimp, Łoli, Hostajl... Szykuje się fajna ekipa, też chcę slota! : <
(nie mówiłem Ci wcześniej, że Cię obstawiam, bo byś mnie wyśmiał, ale wiedz, że to przewidziałem! :D)

@down
Podpadłeś, Jimp rozczarował się D3. :p

Ooooo,dziękuję. Czuję się doceniony i jeszcze raz dziękuję. Mam nadzieję ,że nie wyniknie śmieszna sytuacja z uwagi na to ,że Hostile jest fanem batmana a ja jego największego wroga. Pozdrawiam ;)

Keth said:
Coś batmanowe avatary są zbyt popularne na tym forum...
Dobrze wiemy ,że sam byś chciał jakiś, ale najlepsze postaci z uniwersum zostały obsadzone. Wybacz, możesz zostać Robinem :D

EDIT: Keth, kurcze. Twój Batmanowy awatar nie wygląda jak Batmanowy, trzeba mu się przyjrzeć. To nie fair, weźcie jeszcze jakiegoś Jokera na zlot jeszcze.

Jimp said:

Ooooo,dziękuję. Czuję się doceniony i jeszcze raz dziękuję. Mam nadzieję ,że nie wyniknie śmieszna sytuacja z uwagi na to ,że Hostile jest fanem batmana a ja jego największego wroga. Pozdrawiam ;)
Yyyy to teraz nie wiem który z Was groźniejszy... jeden się maluje, a drugi w pelerynce z milionem zabawek skacze po dachach ;/

Jimp said:
EDIT: Keth, kurcze. Twój Batmanowy awatar nie wygląda jak Batmanowy, trzeba mu się przyjrzeć. To nie fair, weźcie jeszcze jakiegoś Jokera na zlot jeszcze.

Plakat z burtonowskiego Batmana :p

Iwona said:
Yyyy to teraz nie wiem który z Was groźniejszy... jeden się maluje, a drugi w pelerynce z milionem zabawek skacze po dachach ;/
Panowie nie rozumieją powagi sytuacji ...

Tak po prawdzie Kethie na początku wydawało mi się, że jakieś portki masz w Avie.... (nigdy nie powiększałem) ale teraz faktycznie batmana widzę. xD\

Ps. Wybacz mój błąd.

NapoleonPL said:
Tak po prawdzie Kethie na początku wydawało mi się, że jakieś portki masz w Avie.... (nigdy nie powiększałem) ale teraz faktycznie batmana widzę. xD\

Ps. Wybacz mój błąd.
Dzięki za uprzyjemnienie mi dnia - aż się popłakałam ze śmiechu. Portki w avie, dobre

Top Bottom