8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Jimp said:
Zawsze myślałem ,że mają specjalną książkę pt. "Jak wyśmiać Versusowca i sprawić aby sobie poszedł"
Kurcze, dopiero teraz zauważyłem tą spinkę Eryni, spokojnie i ...
To teraz przyznam się, że spiełam się raz, jak zostałam nazwana kotkiem. Człowiek od wielkiego dzwonu, świadomie wdaje się w dyskusję przyjmując wszystkie warunki i skutki takiego czynu i od razu zarzucają mu ściśnięte poślady. Też mam cycki, nie wolno mi więcej?

Gratulacje dla wszystkich już wylosowanych i tym którzy wylosowani zostaną. Bawcie się dobrze

Erynia said:
Też mam cycki, nie wolno mi więcej?

Erynia said:
Nie znasz Złotych Zasad Internetu*?
Wersja dla kobiet: tits or gtfo.
Wersja uniwersalna: pics or did not happen.
*wychodzą braki w lurkowaniu 4chana...

Czytaj posty poprzedników nim coś palniesz!

kptwlodzimierz said:
Batman, Joker - do kompletu brakuje jeszcze Kobiety-kot, Robina i Harley Quinn. To na pewno zjazd wiedźmińskiego community? :D

Ja mogę być Alfredem.Będę Wam,Dziewiątko Wspaniałych dolewał bimberku od Łolesa. :D

mar-ion said:
Nawet nie pytam,jakie kłaczki masz na myśli. ;)
No comment xD

EDIT: Po namyśle doszedłem do wniosku, że brak zaproszenia na imprę Arwila to będzie strzał w stopę. Żywa legenda forum i nadworny błazen w jednym. A do tego by mieli kabaret za darmo.

No i mamy 5 człeka odkrytego. Jak dla mnie to mała niespodzianka. Gratki :)

Absolutnie fajowy event i zasłużone jak dotąd nominacje. Zazdroszczę imprezki i kontaktów, bo największym kapitałem w czasach kryzysu są ludzie. Taka imprezka na pewno pozostawi na uczestnikach trwałe ślady. Legendarna jest gościnność REDów i ich nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu ;)

mar-ion said:
Ale co z piękniejszą częścią tego padołu łez i rozpaczy?
Bal samców tam robią czy co? :D

Myślę, że szybciej wpadną w samozadowolenie bez krytycznego oka Płci Pięknej ;)

mar-ion said:
Ale co z piękniejszą częścią tego padołu łez i rozpaczy?
Bal samców tam robią czy co? :D

Na logikę - zaproszą Panie Moderatorki, bo jakże to, komjuniti bez nich.
Poza tym, daję dychę, że wśród pozostałych osób jest Bassiunia/Kamila. :p
I gratulacje dla mruu. :p

Kolejna osoba - gratuluję, mrruczku ;)
To będzie chyba jedyny forumowicz z tego grona z którym miałem okazję pić piwo... i co ważne - dał mi koszulkę i książkę :D

Mike said:
Myślę, że szybciej wpadną w samozadowolenie...

Nasza forumowa płeć piękna jest wysoce tolerancyjna na męskie rozrywki.Przynajmniej w sieci,postach.W realu MOŻE być inaczej. :D

@Fir
Na logikę - zaproszą Panie Moderatorki, bo jakże to, komjuniti bez nich.

Mnie się wydaje,że tablica jest dla juserów,NIEBIESCY-WSTĘP WOLNY! :D

Redzi powinniście zrobić wyjątek i zaprosić na event kogoś z zagranicy, a dokładnie z Australii. Asheral właśnie dzisiaj skończył/a tłumaczyć sagę na angielski:
http://en.thewitcher...s/page__st__540
I niech mi ktoś teraz wskaże osobę, która zrobiła równie dużo dla wiedźmińskiej społeczności.

Edit: Oczywiście nie licząc mnie i mojej Mapy Orteliusa

@ Marion

Owszem. Płeć piękna na forum międzynarodowym czasem w zupełnie niewinnych przejawach męskiej działalności natychmiast doszukuje się szowinizmu, mizoginii, samczego spisku etc. Ot kolejny przykład na to, że czytanie w nadmiarze również szkodzi.

Top Bottom