8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
mar-ion said:
@Fir

Mnie się wydaje,że tablica jest dla juserów,NIEBIESCY-WSTĘP WOLNY! :D

O tym właśnie mówiłem, moderatorium zostanie zapewne zaproszone osobno. Gdyby ich pominąć - bez sensu. Włączyć do dziewiątki wybrańców - tym bardziej, bo wtedy zostało by bardzo mało miejsc dla "szarych" userków. No a coś im się od życia należy. Za konieczność czytania serka chociażby. :D

mar-ion said:
Redzi powinniście zrobić wyjątek i zaprosić na event kogoś z zagranicy, a dokładnie z Australii. Asheral właśnie dzisiaj skończył/a tłumaczyć sagę na angielski:
http://en.thewitcher...s/page__st__540
I niech mi ktoś teraz wskaże osobę, która zrobiła równie dużo dla wiedźmińskiej społeczności.

: OOO
Mega szacun.

Vojtasass said:
@ Marion

Owszem. Płeć piękna na forum międzynarodowym czasem w zupełnie niewinnych przejawach męskiej działalności natychmiast doszukuje się szowinizmu, mizoginii, samczego spisku etc. Ot kolejny przykład na to, że czytanie w nadmiarze również szkodzi.

Co tylko potwierdza starą prawdę: NAJWIĘCEJ WITAMINY MAJĄ POLSKIE DZIEWCZYNY!!!!!

Vojtasass said:
Za konieczność czytania serka chociażby. :D

Serek musi być w piekło wzięty: nieważne jak,byle po nazwisku, :D

Vojtasass - niesamowita reklama marki Wiedźmin na arenie międzynarodowej (gamespot, gametrailers i inne portale, których nie pamietam, a widziałem). Na pewno pierwszorzędny kandydat do zaproszenia.

ser-ek said:
Ale część tych postów nie jest spamem, serio xD
Jest???

I tak się znajdziesz wśród dziewiątki to co się spinasz? :D

Vojtasass - niesamowita reklama marki Wiedźmin na arenie międzynarodowej (gamespot, gametrailers i inne portale, których nie pamietam, a widziałem). Na pewno pierwszorzędny kandydat do zaproszenia.

To raczej pewne jest.Sory:nie raczej-100%. :)

Oo... widzę, że się nam tutaj "śmietanka" klaruje ...

Ale czemu (na razie?) nie ma w tym gronie żadnej niewiasty?

P.S. Widzę, że mrrru ma chyba jakieś chody ;).

P.S.2. Chyba czas zmienić avatra na coś w klimatach z Batmana :p .

IwaN said:
Oo... widzę, że się nam tutaj "śmietanka" klaruje ...

Ale czemu (na razie?) nie ma w tym gronie żadnej niewiasty?

Synu,już pytałem o to.A Ty,młodzieńcze nie o dziewczynkach,tylko do nauki... ;)

Torpeda said:
Asheral właśnie dzisiaj skończył/a tłumaczyć sagę na angielski
Ano. Brian też miał swój wkład, o ile dobrze pamiętam.

W styczniu pytałem na Twitterze red-naczkę w wydawnictwie Gollancz, kiedy się w końcu ukaże angielski przekład "Czasu pogardy". Odćwierkała, że w grudniu tego roku. Gdy kilka dni temu zapytałem, czy termin jest wciąż aktualny, w odpowiedzi dostałem linka na Amazon, gdzie napisano, że premiera odbędzie się w czerwcu 2013. W komentarzach ludzie wymieniają się odnośnikami do forumowego tłumaczenia...

chciałbym tylko sprostować pewną kwestią, która niektórych widocznie boli, a która jest naprawdę nieprawdziwa. jestem pewien że cobra potwierdzi, jeśli tylko go spytacie, co następuje:

nie mogę na tym forum więcej. moje warny iczą się w dziesiątkach, bany również, choć skromniej. wielokrotnie byłem ostrzegany permem i chyba dzierżę rekord procentowego czasu pozostawania pod banem (świąteczna blokada przez 3 lata była tradycją). przez ostatni rok moje posty były częściej razej kasowane, niż nie kasowane (w większości niesłusznie, ale nie o tym miałem mówić)

gratuluję nowym wybranym. tzn gratuluję tlyko mrruczitowi, bo ejst równym chłopem. jimpa nigdy nie lubiłem.

Brawo Jędrzej
Jak już skończycie się bawić w siedzibie CD Projekt RED, to namówcie Mrrruczita na after party w jego rezydencji. Sesja w Guitar Hero do 7 rano gwarantowana. Wiem co mówię :p

Nie na bez jaj, dokoptujcie nam jakieś kobiety. ;]

P.S.

Gratulacje Jimp i Mrrrrrru.

Miło z waszej strony, że o niewiasty dopytujecie (od razu kobiecie robi się cieplej jak to widzi ;)), ale tak uczciwie - ile ich na tym forum jest? Ile ich w tym wątku jest? Niewiele widziałam. Smutna prawda.

Iwona said:
Miło z waszej strony, że o niewiasty dopytujecie (od razu kobiecie robi się cieplej jak to widzi ;)), ale tak uczciwie - ile ich na tym forum jest? Ile ich w tym wątku jest? Niewiele widziałam. Smutna prawda.

Wkład niewielki, ale znaczący! :)

Top Bottom