8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Iwona said:
Miło z waszej strony, że o niewiasty dopytujecie (od razu kobiecie robi się cieplej jak to widzi ;)), ale tak uczciwie - ile ich na tym forum jest? Ile ich w tym wątku jest? Niewiele widziałam. Smutna prawda.

Bo Wy jak krasnoludy: "...My nie w ilość idziemy..."(Yarpen Z.) :D

mar-ion said:
Skromnisia.Siebie nie widzisz? :)
Jam ślepa, od zawsze w pinglach :D
A zresztą, ja swoje posty nabiłam na quizach. Brałam w nich udział tylko po to, żeby strącić z tronu Walca, który ewidentnie w nich oszukiwał :p Marny wkład w rozwój społeczności.

Kamila said:
Jam ślepa, od zawsze w pinglach :D
A zresztą, ja swoje posty nabiłam na quizach. Brałam w nich udział tylko po to, żeby strącić z tronu Walca, który ewidentnie w nich oszukiwał :p Marny wkład w rozwój społeczności.

Swoją drogą to ciekawe,jakimi kryteriami kierują się wybierający przy odkrywaniu kolejnych zaproszonych.Koło fortuny,jak pisał Jego Wysokość Keth? :D

mar-ion said:
Swoją drogą to ciekawe,jakimi kryteriami kierują się wybierający przy odkrywaniu kolejnych zaproszonych.Koło fortuny,jak pisał Jego Wysokość Keth? :D

Jak dla mnie - wytypowali tych "wartych", a że pewnie wyszło więcej niż 9, to losowanie/głosowanie.

mar-ion said:

Lista userów przypięta do tarczy i gra w dartsy z zawiązanymi oczami :p

Keth said:
Lista userów przypięta do tarczy i gra w darty z zawiązanymi oczami :p

ABSOLUTNIE NIESPRAWIEDLIWE!!! :mad:
Promuje dłuższe nicki.Łatwiej trafić. :p
A mój krótki.
Nick znaczy. :D

mar-ion said:
ABSOLUTNIE NIESPRAWIEDLIWE!!! :mad:
Promuje dłuższe nicki.Łatwiej trafić. :p
A mój krótki.
Nick znaczy. :D
To tylko z powodu ubytków w wyobraźni ;). Wystarczy się upewnić, że wszystkie karteczki są takiej samej wielkości. Oczywiście to ma sens tylko wtedy, gdy wybierający chcą, by wyniki były autentycznie losowe :p.

Ile osób zginęło z powodu trafienia rzutką?
Co bardziej istotne - czy ucierpiały przy tym jakieś zwierzęta?

Yngh said:
Wystarczy się upewnić, że wszystkie karteczki są takiej samej wielkości.

Co bardziej istotne - czy ucierpiały przy tym jakieś zwierzęta?

1.Jakie karteczki?J.W.Keth napisał:"Lista userów" :D
2.Kot...znaczy Keth himself :D

Vojtasass said:
Ano. Brian też miał swój wkład, o ile dobrze pamiętam.

W styczniu pytałem na Twitterze red-naczkę w wydawnictwie Gollancz, kiedy się w końcu ukaże angielski przekład "Czasu pogardy". Odćwierkała, że w grudniu tego roku. Gdy kilka dni temu zapytałem, czy termin jest wciąż aktualny, w odpowiedzi dostałem linka na Amazon, gdzie napisano, że premiera odbędzie się w czerwcu 2013. W komentarzach ludzie wymieniają się odnośnikami do forumowego tłumaczenia...

Jeśli Asheral przeczytał/a mój post w temacie, to może się skusi na przetłumaczenie jeszcze tego: http://wiedzaiedukac...tarzyna-lek.pdf
Moim zdaniem dla każdego fana powinna być to dodatkowa lektura obowiązkowa (dziwnie to zabrzmiało :)).

Choć z pracą K. Łęk mogą być pewne problemy, ponieważ tłumaczenie sagi na angielski odbywało się za pomocą google translatora i aż trzech wersji owej (polskiej, czeskiej i hiszpańskiej).

Torpeda said:
Jeśli Asheral przeczytał/a mój post w temacie, to może się skusi na przetłumaczenie jeszcze tego: http://wiedzaiedukac...tarzyna-lek.pdf
Moim zdaniem dla każdego fana powinna być to dodatkowa lektura obowiązkowa (dziwnie to zabrzmiało :)).

Choć z pracą K. Łęk mogą być pewne problemy, ponieważ tłumaczenie sagi na angielski odbywało się za pomocą google translatora i aż trzech wersji owej (polskiej, czeskiej i hiszpańskiej).
O fak, zupełnie zapomniałem o tej pracy, a przecież była podstawą bibliografii do mojej ustnej matury. Oren za przypomnienie.

Iwona said:
Gdyby jeszcze Puchatek się znalazł, to byłoby już bosko
Mówisz i masz...

Z okazji 8 latek witam ponownie wszystkich i składam serdeczne życzenia!
Brawa za wytrwałość, której przy okazji mówiąc mi troszkę zabrakło.
Zapewniam jednak, że mimo braku zaangażowania co jakiś czas wpadałem i śledziłem Wasze wypociny :)
Tak czy inaczej powróciłem i muszę się cholera nauczyć gdzie co wcisnąć w tym nowym dla mnie layoucie żeby być jeszcze bardziej cool niż do tej pory :p

Iwona said:
przez dłuuugi czas myliłem S@liego z hostilem.

w sumie wciąż podejrzewam że to multi.
Potwarz i oszczerstwo!
Ja zawsze byłem jeden jedyny i niepowtarzalny!

Pomyślmy z kim bym się wódeczki napił najchętniej...
1). Iwonka (no przecież, że miłość moja niespełniona!)
2). Und (krajanka, a do tego czerwonowłosa ;) )
3). Wall-e (FREEEEEDOOOOOM!)
4). Hostile (scyzoryk)
5). Finomir (dobry dzieciak z niego :p )
6). Mruuuuuczit (niedoceniony Versusowy guru)
7). Socchi (mordo Ty moja!)
8 ). Keth (jak Mozart - klasyka sama w sobie ;) )
9). Eriash (stary, dobry community mgr)
10). Mass (ale tylko dlatego, że zderzenie z Socchim było by jak zderzenie cywilizacji :p )

socchi said:
nie no tego nie przewidziałem

dostałęś cynk czy wpadasz regularnie?

Regularnie to za duże słowo :)
Staram się co jakiś czas zaglądać.
I tak, Ciebie również miło widzieć :D

Top Bottom