Yngh said:Zawsze wiedziałem, że najbardziej znani forumowicze to pijacka banda. Czymś zabłysnąć przecież trzeba, a wiadomo, w jaki sposób najlepiej można się "przysłużyć" komjunity
.
Eliksiry i te... mutageny
Yngh said:Zawsze wiedziałem, że najbardziej znani forumowicze to pijacka banda. Czymś zabłysnąć przecież trzeba, a wiadomo, w jaki sposób najlepiej można się "przysłużyć" komjunity
.
Yngh said:Czymś zabłysnąć przecież trzeba, a wiadomo, w jaki sposób najlepiej można się "przysłużyć" komjunity.
Ten post jest ukryty, ponieważ wybrałeś ignorowanie głupich postówsocchi said:Ten post jest ukryty, ponieważ wybrałeś ignorowanie postów napisanych przez koziek .
Hostile said:Kurka, jeszcze tylko trzy miejsca, a tu sami faceci? ;P Strange... To się pewnie skończy grubą popijawą... ;P xD
Hostile said:Więc tak, 3 sloty zostały, największe szanse mają wg mnie:
- Kamila
- Bassiunia
- Mar-ion
- Koziek
- Gower (ale on pewnie dostanie tak czy siak zaproszenie)
Inszych kandydatów tu nie widzę.
ser-ek said:Więc tak, 3 sloty zostały, największe szanse mają wg mnie:
- Kamila
- Bassiunia
- Mar-ion
- Koziek
- Gower (ale on pewnie dostanie tak czy siak zaproszenie)
Inszych kandydatów tu nie widzę.
ser-ek said:Mario, Hostilowi pokazujesz jego własne dzieło?? ;P
To jest pewna teoria ... Nars i Łoles ją trochę popsuli. Ale wiem ,że obaj lubią komiksy, więc musi coś w tym być.Firnomir said:Dopisz mnie, teraz też mam komiksowy avek!
Nie rób nikomu nadziei, że ma ze mną szanseser-ek said:Jeśli Kama się dostanie, to Nars będzie miał przeciwnika w piciu![]()
Vojtasass said:...To może teraz dla odmiany panie?