8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Yngh said:
Zawsze wiedziałem, że najbardziej znani forumowicze to pijacka banda ;). Czymś zabłysnąć przecież trzeba, a wiadomo, w jaki sposób najlepiej można się "przysłużyć" komjunity :p.

Eliksiry i te... mutageny ;) wiedźmin musi pić. :D

Yngh said:
Czymś zabłysnąć przecież trzeba, a wiadomo, w jaki sposób najlepiej można się "przysłużyć" komjunity :p.

Ej, ale mnie wybrali, czyli misterny plan działa. ;]

Ja w sumie też raczej mało pijący. :p I wiadomo dlaczego mnie nie wybrali. ;] Cóż... oby reprezentant Białegostoku dobrze się spisał... w końcu to chyba jedyny przedstawiciel naszego pięknego miasta.

Ktoś pytał kim jest Narsereg, to już mamy odpowiedź. Godny zawodnik bimber bez popitki przerobi. U mnie nie obejdzie się bez przegryzki fistaszkiem i popicia tranem. Strach z takim stawać w szranki. Tym o mocniejszych żołądkach proponuje Wiśniówkę nowosądecką - 90% voltów. Smaczna rzecz:D

To było pewne :) Gratki.

No dobra, zostały 3 sloty. Teraz już to takie pewnie nie jest, kto je zdobędzie.

Vojtasass to dla mnie chyba najbardziej enigmatyczna z wybranych postaci, bo nie potrafię go z niczym konkretnym skojarzyć. :p Ale gratuluję!

Kurka, jeszcze tylko trzy miejsca, a tu sami faceci? ;P Strange... To się pewnie skończy grubą popijawą... ;P xD

A jeszcze mi tu w tym zestawieniu Radzia brakuje, by WO zdominowało zlot ;P xD

Więc tak, 3 sloty zostały, największe szanse mają wg mnie:
- Kamila
- Bassiunia
- Mar-ion
- Koziek
- Gower (ale on pewnie dostanie tak czy siak zaproszenie)

Inszych kandydatów tu nie widzę.

Hostile said:
Kurka, jeszcze tylko trzy miejsca, a tu sami faceci? ;P Strange... To się pewnie skończy grubą popijawą... ;P xD

Ty może lepiej nie pij,co?

[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LbiOpVxSnME[/media]

Hostile said:
- Kamila
- Bassiunia
- Mar-ion
- Koziek

A mnie skąd tam wziąłeś? :D Faktycznie Cię porąbało. :D

ser-ek said:
- Kamila
- Bassiunia
- Mar-ion
- Koziek

Dopisz mnie, teraz też mam komiksowy avek!

Firnomir said:
Dopisz mnie, teraz też mam komiksowy avek!
To jest pewna teoria ... Nars i Łoles ją trochę popsuli. Ale wiem ,że obaj lubią komiksy, więc musi coś w tym być.

Wielkie dzięki Redzi. A także wszystkim którzy mnie typowali. To może teraz dla odmiany panie?

Vojtasass said:
...To może teraz dla odmiany panie?

Gratulacji,jako pewniakowi od samego początku nie składam. :D
Raczej spytam o formę,bo Koledzy wyżej szykują się do sportów ekstremalnych. :D
Panie będą,inaczej być nie może. :)

Top Bottom