8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
ser-ek said:
Smacznego!

Jak Arwil wrzuca to ja też^^

porozmawiaj z moją stopą.

[tak, wiem że na skarpetce jest napisane 'sunday']

Nie jestem (fej)sbookiem, więc nie wiem jak tu się 'lajkuje', ale pomyślałem, że skoro tyle tu buraków to napiszę im pozdrowienia od wiadomo kogo:

!

Przepraszam, socchi, że nie odpisałam Ci od razu na żądanie, znaczy zapytanie, ale chwilowo byłam, jak to mówią "afk".
Przybywam jednak na wezwanie i odpowiadam: nie wyśmiewaj innych userów, bo coś mi się wydaje, że to jest recydywa, taknie? Jeśli nie zgadzasz się z decyzją moderatora, to zapraszam na PW, gdybyś przypadkiem nie pamiętał regulaminu w tym zakresie.

michał, zostaw ten temat. wiesz, że nie chciałem cię urazić, bracie, ale tym razem robię to Ich sposobem - regulaminowo, na PW.

dość tego....................

Ten wątek najlepiej podsumowuje taki oto komunikat:
"[#10127] Osiągnąłeś dozwoloną ilość pozytywnych głosów w ciągu dnia"
:D

PS
Brooooodzio!

Ok, ok, luz. Właśnie mi zaocznie wyjaśniono, że zwróciłeś się niemal po nazwisku do kolegi, a ja to odczytałam jako obraźliwy komentarz do usera, który pisał tuż przed Tobą, szanowny socchi. Zatem cofam zniknięty post - a piszę publicznie, żeby nie było, że karać to umiemy, ale do błędu się przyznać to już nie ;)

Wallace said:
Zapomniałem dodać, że tylko ja będę w kiecce :p Cholera ... starach zasypiać :p
Ale przecież chyba jedziemy tym samym pociągiem - możesz spać śmiało, nie pozwolę Cię skrzywdzić!* :p

*W razie draki Cię obudzę byś mnie uratował :p

Und, to Ty nie wiedziałaś jak Arwil ma na nazwisko? xD

@UP
Załatwcie mi wejściówkę, to nie będziecie sami w tym pociągu :p

Mam poważne obawy, że jak się dowiem, jak on ma na nazwisko, to on się dowie, jak ja mam na moje ;>

A tak serio, to niekoniecznie się tu wszyscy znamy w realu, wbrew pozorom. Sorry jeszcze raz :)

Top Bottom