8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Firnomir said:
Ej, pytanie, które nie ma zamiaru nikogo urazić.
Ja też tak kiedyś spamowałem jak serek? Pytam o ilość i jakoś. Tak pięć lat temu mniej więcej.
5 lat temu to dopiero się tu rejestrowałeś. Więc wątpię byś zdążył się "naspamować" xD

A 12 szczęśliwca nie widu ni słychu.

ser-ek said:
5 lat temu to dopiero się tu rejestrowałeś. Więc wątpię byś zdążył się "naspamować" xD

A 12 szczęśliwca nie widu ni słychu.

No właśnie. A na początku swej bytności pisałem aż klawiatura furczała. Pamiętam nawet, że ktoś kiedyś rzekł "Firnomir nabił dwieście postów w trzy dni" jako kontrargument dla twierdzenia, że jak ktoś ma x postów, to jest forumowym wyjadaczem.

Na otarcie łez zaspoileruję, że jutro ogłosimy konkurs na kilka pozostałych wejściówek, każdy będzie miał szansę, stay tuned :)

o_O. No to nieźle, tego się nie spodziewałem. Do kiedy trzeba potwierdzić wyjazd? Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy dam radę. Jakby co, to można przekazać "nominację" komuś innemu?

@Yngh:
MM360 said:
Jeśli Twój nick pojawił się na stronie, prosimy o wysłanie Kethowi prywatnej wiadomości w celu potwierdzenia obecności (najpóźniej do czwartku 1.11.12 r.) - event odbędzie się 24 listopada (sobota).

nie Firnomir
jakościowo było u ciebie dużo gorzej, bo gimbusem będąc, błędnie myślałeś że jesteś w stanie wykrzesać z siebie coś mądrego. choć przyznam że przynajmniej twoje posty nie były przesiąknięte tym żenującym 'wiem że nigdy nie napisałem nic mądrego, ale jestm miłym chłopcem i często się uśmiecham, wiec mam dużo kolegów w internecie. aha, xD '
ilościowo z kolei nie dawałeś rady, bo byłeś zbyt zajęty lizaniem dupy Kethowi, moderatorom i generalnie każdemu redowi, jaki pojawił sie na forum, zanim zrobi to koziek

pozdrawiam z pkp, jade na groby

No i mamy komplecik :).

Połowę z tych ludzi praktycznie sam bym typował, a zasług drugiej połowy nie znam (albo ich nie kojarzę).

Jedyne co mogę jeszcze dodać to mój lekki zawodu iż w tym szanownym gronie nie ma żadnej damy.
Czyżby RED'zi planowali urządzić imprezę w klubie ze damskim striptizem? ;)

Socchi, Ciebie akurat nie pytałem. Ty byłeś zajęty byciem fajnym gościem, więc nie możesz tego pamiętać.

IwaN - niegłupi pomysł! Coś a la stoisko twórców WoTa na Gamesconie, ale bardziej prywatnie. :p<br><br>@down<br>Pseudocyniczne i pseudointelgientne? Pachnie hipokryzją. Czy to kościół katolicki? Nie, to soczi!<br>

'Ten post jest ukryty, ponieważ wybrałeś ignorowanie postów napisanych przez koziek. Wyświetlić mimo to? '

nie, dziękuję

powiedzcie mu że naprawde zwisa mi co napisał, bo jak go znam to już ma butthurt i szarpie sie jak świnia w klatce, próbując dosunąć mi swoimi pseudocynicznymi i pseudointeligentnymi pseudoripostami

tymczasem gratuluję ofiarom typowania, pewno nażrecie sie i napijecie za friko, to zawsze w cenie

wciąż jestem fajnym gościem, ale jestem w pełni multitask

sory za post pod postem, ale mobilna wersja forum (za którą propsy btw) nie umi wielu rzeczy i to generalnie nie moja wina :c

to krępujące uczucie, kiedy osoba, która podobno zablokowała twoje posty odpowiada na każdą wiadomość, w którym użyjesz jego imienia

Top Bottom