8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
mar-ion said:
W jednym Komjunity Njusie zostałeś wyróżniony za "siłę spokoju" i "pisanie dużo i z sensem".Może to? :D
Ja też piszę dużo, ale niekoniecznie z sensem^^

I też byłem wyróżniony w CN! Chociaż może ten wątek powinienem pominąć :p

Ja nadal pozostanę anonimowym bohaterem userem którego mało kto kojarzy na forum... Może kiedyś pojawię się w CN jako użytkownik którego avatar przebiegł najdłuższą odległość na forum...

RedpowerPl said:
Ja nadal pozostanę anonimowym bohaterem userem którego mało kto kojarzy na forum...

Nie jest tak źle:Twoje zdjęcie z fagotem przez chwilę było na topie. :D
Załap się do orkiestry,która będzie przygrywać Wybranym. ;)

W składzie: Ja sam? No nie jestem pewien... Co do zdjęcia - ono było chyba na topie spamu gdzieś hen hen za kupą spamu serka :p

No nic gratuluje szczęśliwcom i liczę na relację od Białostoczan. ;) Miłej zabawy panowie.... i panie oczywiście. ;)

mar-ion said:
W jednym Komjunity Njusie zostałeś wyróżniony za "siłę spokoju" i "pisanie dużo i z sensem".Może to? :D

Całkiem możliwe, że tym właśnie zapadłem w pamięć... ;)

NapoleonPL said:
No nic gratuluje szczęśliwcom i liczę na relację od Białostoczan. ;) Miłej zabawy panowie.... i panie oczywiście. ;)

Hmm tyle że chyba nie czytałeś bo pań to nie ma :p Prócz Moderek i Redek :p Nie widziałeś posta GDZIE SĄ KOBIETY? :)

NapoleonPL said:
Całkiem możliwe, że tym właśnie zapadłem w pamięć... ;)

To chyba dobrze że tym a nie spamem :p a po II fajnie że są tu nie tylko nastoletni ludzi [patrz] do 30:p ale też 35+ oczywiście nie ubliżając starszym :D Jakbym śmiał:)

Michax said:
...a po II fajnie że są tu nie tylko nastoletni ludzi [patrz] do 30:p ale też 35+ oczywiście nie ubliżając starszym :D Jakbym śmiał:)

Nie byłbym sobą,gdybym nie spytał: Co z ludźmi z przedziału wiekowego pomiędzy 30 a 35?
Zakaz wstępu? ;)

Michax said:
Hmm tyle że chyba nie czytałeś bo pań to nie ma :p Prócz Moderek i Redek :p Nie widziałeś posta GDZIE SĄ KOBIETY? :)
Wypraszam sobie - Moderatorka czy REDka, też kobietą jest! :p
Co za dyskryminacja.
No chyba, że Wam się kobiety kojarzą jak pisaliście wcześniej - najpierw się schlać, a potem... cóż, nie ten typ imprezy, a takowych Pań to należy szukać gdzie indziej. Każde miasto swoją ulicę i klub go-go ma :p

Iwona said:
Wypraszam sobie - Moderatorka czy REDka, też kobietą jest! :p
Co za dyskryminacja.
No chyba, że Wam się kobiety kojarzą jak pisaliście wcześniej - najpierw się schlać, a potem... cóż, nie ten typ imprezy, a takowych Pań to należy szukać gdzie indziej. Każde miasto swoją ulicę i klub go-go ma :p

Szanowna Pani Kobieto Moderatorko.
Proszę z nas nie robić pijaków i seksoholików.
Warn.
:D

RedpowerPl said:
Ja nadal pozostanę anonimowym bohaterem userem którego mało kto kojarzy na forum... Może kiedyś pojawię się w CN jako użytkownik którego avatar przebiegł najdłuższą odległość na forum...

A ja jestem autorem strony z podpisu, ale kto by to tam pamiętał :) Ja sam czasem siebie nie pamiętam :)

RedpowerPl said:
Nie byłbym sobą,gdybym nie spytał: Co z ludźmi z przedziału wiekowego pomiędzy 30 a 35?
Zakaz wstępu? ;)

Ehh. Całe szczęście, że nikt tu nie wie, ile JA mam lat heheh :)

mar-ion said:
Szanowna Pani Kobieto Moderatorko.
Proszę z nas nie robić pijaków i seksoholików.
Warn.
:D
Przyjmuję na klatę :p
I wypraszam sobie - nic z Was robić nie musiałam - sami to zrobiliście* :p

*tak, nie wszyscy, tylko część. Skojarzenie jednak zostało :p

Michax said:

Akurat chodziło mi o nasze Moderatorki. xD Więc cóż...

A mi akurat chodziło Iwonko że prócz Moderek i Redek nie będzie innych kobiet/użytkowniczek. :D

Tyyaa na spamera :p Konkurs ma dotyczyć Community więc może chodzi o najgłupsze posty/spamy i w ogóle :D Powiem Ci ser-ek że masz tam duże szanse :p

On dostanie chyba podwójne zaproszenie w takim razie... Z resztą jak dla mnie serek to fenomen. Troll a wszyscy go lubią :)

Właśnie dzięki Kethowi (dzięki Keth!) się dowiedziałem że tu jakieś dziwne rzeczy się dzieją i mam być ich częścią, także do zobaczenia :)

RedpowerPl said:
On dostanie chyba podwójne zaproszenie w takim razie... Z resztą jak dla mnie serek to fenomen. Troll a wszyscy go lubią :)
Znam mnóstwo osób które nie przepadają za jego 'stylem', np. Arwil

Top Bottom