Ja też piszę dużo, ale niekoniecznie z sensem^^mar-ion said:W jednym Komjunity Njusie zostałeś wyróżniony za "siłę spokoju" i "pisanie dużo i z sensem".Może to?![]()
I też byłem wyróżniony w CN! Chociaż może ten wątek powinienem pominąć
Ja też piszę dużo, ale niekoniecznie z sensem^^mar-ion said:W jednym Komjunity Njusie zostałeś wyróżniony za "siłę spokoju" i "pisanie dużo i z sensem".Może to?![]()
RedpowerPl said:Ja nadal pozostanę anonimowymbohateremuserem którego mało kto kojarzy na forum...
mar-ion said:W jednym Komjunity Njusie zostałeś wyróżniony za "siłę spokoju" i "pisanie dużo i z sensem".Może to?![]()
NapoleonPL said:No nic gratuluje szczęśliwcom i liczę na relację od Białostoczan.Miłej zabawy panowie.... i panie oczywiście.
![]()
NapoleonPL said:Całkiem możliwe, że tym właśnie zapadłem w pamięć...![]()
Michax said:...a po II fajnie że są tu nie tylko nastoletni ludzi [patrz] do 30ale też 35+ oczywiście nie ubliżając starszym
Jakbym śmiał
![]()
Wypraszam sobie - Moderatorka czy REDka, też kobietą jest!Michax said:Hmm tyle że chyba nie czytałeś bo pań to nie maPrócz Moderek i Redek
Nie widziałeś posta GDZIE SĄ KOBIETY?
![]()
Iwona said:Wypraszam sobie - Moderatorka czy REDka, też kobietą jest!
Co za dyskryminacja.
No chyba, że Wam się kobiety kojarzą jak pisaliście wcześniej - najpierw się schlać, a potem... cóż, nie ten typ imprezy, a takowych Pań to należy szukać gdzie indziej. Każde miasto swoją ulicę i klub go-go ma![]()
RedpowerPl said:Ja nadal pozostanę anonimowymbohateremuserem którego mało kto kojarzy na forum... Może kiedyś pojawię się w CN jako użytkownik którego avatar przebiegł najdłuższą odległość na forum...
RedpowerPl said:Nie byłbym sobą,gdybym nie spytał: Co z ludźmi z przedziału wiekowego pomiędzy 30 a 35?
Zakaz wstępu?![]()
Przyjmuję na klatęmar-ion said:Szanowna Pani Kobieto Moderatorko.
Proszę z nas nie robić pijaków i seksoholików.
Warn.
![]()
Iwona said:Przyjmuję na klatę![]()
Michax said:Hmm tyle że chyba nie czytałeś bo pań to nie maPrócz Moderek i Redek
Nie widziałeś posta GDZIE SĄ KOBIETY?
![]()
Jeszcze jest konkursMichax said:A mi akurat chodziło Iwonko że prócz Moderek i Redek nie będzie innych kobiet/użytkowniczek.![]()
Znam mnóstwo osób które nie przepadają za jego 'stylem', np. ArwilRedpowerPl said:On dostanie chyba podwójne zaproszenie w takim razie... Z resztą jak dla mnie serek to fenomen. Troll a wszyscy go lubią![]()