8 Lat Wiedźmińskiej Społeczności

+
Hostile said:
Studiujecie dalej razem prawo na UJ, Keth? ;P

Tak, czasem się widujemy ;)
szkoda, że sobie darował aktywność w tematach wiedźmińskich.Chociaż fakt faktem spamował na potęgę.

Hostile said:
Ja za to powinienem mieć nie 2675, tylko ok. 4016 postów ;P Ukradli cały mój dorobek spamu (pierwsze filmowe quizy!) na tym forum ;P

Chcesz się licytować? :p

Keth said:
Biedaczek.
Keth - jedyny człek na forum, który mia >10k postów. I zarazem jedyny, który stracił ~5k postów.

EDIT: Keth, z tego doubla masz dać sobie warna.

Keth said:
Tak, czasem się widujemy ;)
szkoda, że sobie darował aktywność w tematach wiedźmińskich.Chociaż fakt faktem spamował na potęgę.

Keth said:

Prawdziwy czas pogardy, nawet REDzi robią double posty :D

Keth said:
Biedaczek.
Keth - jedyny człek na forum, który mia >10k postów. I zarazem jedyny, który stracił ~5k postów.

Ja straciłem cały dorobek z działu Versusa :/

I kto to mówi?! :) Ja tu chyba jako jedyny udzielam się tylko i nie spamuje. :D No może teraz... i kilka postów dzisiaj... i w tym tygodniu.. I w tym roku... ale na tym skończymy. :D

Najważniejsze pytanie: czy Hostile poczuje się wywołany do tablicy i na spotkanie przyniesie wszystkie zrobione przez siebie figurki? :D

Hostile said:
Ale nie pisz posta pod postem, bo będzie warn ;P

Myślałem, że przy tym spamie ktoś coś napisze w międzyczasie :D

Swoją drogą ma ktoś jakieś screeny z drugiej wersji forum? Tego jasnego, kremowego? ;)

A ja mam pytanie do REDańczyka... Po ki piorun zmienialiście forum? Tamto było intuicyjne... i był mój temat... i Oreny były coś warte... i miałem ich kilkanaście (a może i dziesiąt było), a teraz? Jakoś tutaj dziwnie się czuje. xD

Łezka się w oku kręci jak tak was czytam. Gdzież się podział temat "Forum uwagi cośtamcośtam" za czasów poprzedniego forum gdzie systematycznie ludzie się obrażali nawzajem?

Marqson said:
Łezka się w oku kręci jak tak was czytam. Gdzież się podział temat "Forum uwagi cośtamcośtam" za czasów poprzedniego forum gdzie systematycznie ludzie się obrażali nawzajem?

piękny post, daję like

Marqson said:

Gdzie się podział temat "Fight"?!

Bo to nowe forum to jest nijakie... Jak już pisałem zmiana forum wyszła na dobre chyba tylko spamerom. xD No ale cóż... "Coś się kończy, coś się zaczyna"

Marqson said:
Umarło wraz z odejściem Arwila chyba xD

Powinniście również docenić usera, który najwięcej razy użył emoty 'xD' w swoich postach. W nagrodę perma ban, czy coś. Taki Serek na ten przykład.

Gratulacje dla Hostile :)

Kamila said:
Powinniście również docenić usera, który najwięcej razy użył emoty 'xD' w swoich postach. W nagrodę perma ban, czy coś. Taki Serek na ten przykład.
To by zabiło to forum. Znaczy perm dla mnie by to zrobił.

Top Bottom