Nie ma sprawy.heh, więc to było wcześniej.....Patrz jak to taka decyzja na początku gry ma odbicie w finale....
wydawało mi się, ze wszystko już wiem o tej grze a tu proszę
Dzięki Dobra Kobieto![]()
Wywala nadal, ale po patchu z innym błędem.
Version=1
EventType=REDEngineErrorReport
EventTime=0
ReportIdentifier=ffffffff-ffffffff-00000001-00000000
Sig[0].Name=StackHash
Sig[0].Value=0x0000000000000000
Sig[1].Name=ErrorReason
Sig[1].Value=Unhandled exception
Sig[2].Name=InternalVersion
Sterowniki zaktualizowane, z gogiem i bez goga, z prawami administratora i bez. i5-9400F, RTX 2080, 64 GB Ram, Win 10 64 bit Pro.
Już nie mam siły do tej gry.
Chciałbym się przekonać o tych zmianach, jednak wywala mi grę jeszcze zanim mogę cokolwiek zrobić. Reset kompa i steama nie pomagał, a wcześniej wszystko płynnie chodziło
Za kilka miesięcy w wersji PC. Na konsole czekaj do następnego roku. Niestety naprawiają jedno zadanie ale kolejne 2 są uszkodzone. Na czystej wersji gry bez modów mam zadania fabularne które nie moge ukończyć, mimo że przy wcześniejszych poprawkach nie było problemu. Ciesze się że naprawiają gre ale chyba nikt nie sprawdza czy te poprawki działają. Papier przyjmie wszystko.Ok, to kiedy patch 1.3? Bo lista rzeczy do zmiany/poprawki nadal jest cholernie dluga. Kiedy CP stanie sie wreszcie przyjemnie grywalny?
Słaby bait nic nie zmienili. Poziom trudności zawsze był większy jak samemu atakowałeś wieże. Wczytałem zapis i jest dokładnie tak samo jak wcześniej.Hej hej Moi Mili! Mam newsa ale takiego, że szokkk!
Zostało zmienione zakończenie a dokładnie te gdynie wiem już, zgłupiałemporywasz się z motyką (Johnnym) na Arasakę. No kurde jestem pod wrażeniem i to wielkim bo wchodzę na dach a tam.......... Sami musicie to obaczyć. Jest zdecydowanie trudniej pokonać żołnierzy Arasaki i samego Smashera. ale warto jednak zaryzykować.
Tak myślę, ze jeśli to zostało zmienione to pewnie i inne zakończenia wyglądaja inaczej--- trzeba to obadać \o/
hmmm.....a może mam taka wersję zakończenia bo ciało Jackiego odesłałem do ripera Victora a nastepnie Arasaka wparowała tam do kliniki i zabrała ciało.... i dlatego pogrzebu nie było....
Ja zrobiłem w ogóle czystą instalacje na innym dysku. Bo już pomyślałem że po tylu poprawkach może coś w plikach namieszało się. I nie pomogło. Goro Takemura wogle nie chce ze mną rozmawiać, w restauracji patrzymy tylko na siebie bez żadnego tekstu. Rogue nie oddzwania a Judy ma wywalone na mnie.Zero telefonów czy próśb.Cholera, nie rozumiem tego. Zaden quest nigdy mi sie nie zbugowal. I nie uzywam zadnych modow. Skad te bugi u tylu osob?
Za kilka miesięcy w wersji PC. Na konsole czekaj do następnego roku.
Cholera, nie rozumiem tego. Zaden quest nigdy mi sie nie zbugowal. I nie uzywam zadnych modow. Skad te bugi u tylu osob?