Aktualizacja 1.2

+
heh, więc to było wcześniej.....Patrz jak to taka decyzja na początku gry ma odbicie w finale....
wydawało mi się, ze wszystko już wiem o tej grze a tu proszę
Dzięki Dobra Kobieto ;)

Wywala nadal, ale po patchu z innym błędem.

Version=1
EventType=REDEngineErrorReport
EventTime=0
ReportIdentifier=ffffffff-ffffffff-00000001-00000000
Sig[0].Name=StackHash
Sig[0].Value=0x0000000000000000
Sig[1].Name=ErrorReason
Sig[1].Value=Unhandled exception
Sig[2].Name=InternalVersion

Sterowniki zaktualizowane, z gogiem i bez goga, z prawami administratora i bez. i5-9400F, RTX 2080, 64 GB Ram, Win 10 64 bit Pro.

Już nie mam siły do tej gry.

Wywala nadal, ale po patchu z innym błędem.

Version=1
EventType=REDEngineErrorReport
EventTime=0
ReportIdentifier=ffffffff-ffffffff-00000001-00000000
Sig[0].Name=StackHash
Sig[0].Value=0x0000000000000000
Sig[1].Name=ErrorReason
Sig[1].Value=Unhandled exception
Sig[2].Name=InternalVersion

Sterowniki zaktualizowane, z gogiem i bez goga, z prawami administratora i bez. i5-9400F, RTX 2080, 64 GB Ram, Win 10 64 bit Pro.

Już nie mam siły do tej gry.

Dziwne. Na 250 godzin wyskoczyła mi gra raz do pulpitu, po jakiejś aktualizacji, gdy zapomniałam zrestartować kompa po prostu.

To musi być coś w konfiguracji lub jakiś błąd w samej instalacji gry.

Chciałbym się przekonać o tych zmianach, jednak wywala mi grę jeszcze zanim mogę cokolwiek zrobić. Reset kompa i steama nie pomagał, a wcześniej wszystko płynnie chodziło

Chciałbym się przekonać o tych zmianach, jednak wywala mi grę jeszcze zanim mogę cokolwiek zrobić. Reset kompa i steama nie pomagał, a wcześniej wszystko płynnie chodziło

Postaraj się zainstalować grę od nowa w innym folderze (albo przed instalacją wywalić wszelkie pozostałości - może poza zapisem stanu gry ;) ).
Stąd będziesz miał pewność, że nie miałeś wcześniej żadnych śmieci, które kolidowały z nową wersją gry.

U mnie taki zabieg pomógł.

Dziś znów usiadłem. W nadziei na 3 przejście gry. Aktualizacja poszła. Odpalam i gra się wypłaszacza. Pliki sprawdzone, reinstal zrobiony, localsy usunięte, sterowniki aktualne, na backupie to samo. Po prostu nie mogę uruchomić gry :(

Jakieś pomysły?

Ok, to kiedy patch 1.3? Bo lista rzeczy do zmiany/poprawki nadal jest cholernie dluga. Kiedy CP stanie sie wreszcie przyjemnie grywalny?

Ok, to kiedy patch 1.3? Bo lista rzeczy do zmiany/poprawki nadal jest cholernie dluga. Kiedy CP stanie sie wreszcie przyjemnie grywalny?
Za kilka miesięcy w wersji PC. Na konsole czekaj do następnego roku. Niestety naprawiają jedno zadanie ale kolejne 2 są uszkodzone. Na czystej wersji gry bez modów mam zadania fabularne które nie moge ukończyć, mimo że przy wcześniejszych poprawkach nie było problemu. Ciesze się że naprawiają gre ale chyba nikt nie sprawdza czy te poprawki działają. Papier przyjmie wszystko.

Hej hej Moi Mili! Mam newsa ale takiego, że szokkk!
Zostało zmienione zakończenie a dokładnie te gdy
porywasz się z motyką (Johnnym) na Arasakę. No kurde jestem pod wrażeniem i to wielkim bo wchodzę na dach a tam.......... Sami musicie to obaczyć. Jest zdecydowanie trudniej pokonać żołnierzy Arasaki i samego Smashera. ale warto jednak zaryzykować.
Tak myślę, ze jeśli to zostało zmienione to pewnie i inne zakończenia wyglądaja inaczej--- trzeba to obadać \o/

hmmm.....a może mam taka wersję zakończenia bo ciało Jackiego odesłałem do ripera Victora a nastepnie Arasaka wparowała tam do kliniki i zabrała ciało.... i dlatego pogrzebu nie było....
nie wiem już, zgłupiałem
Słaby bait nic nie zmienili. Poziom trudności zawsze był większy jak samemu atakowałeś wieże. Wczytałem zapis i jest dokładnie tak samo jak wcześniej.
Post automatically merged:

Cholera, nie rozumiem tego. Zaden quest nigdy mi sie nie zbugowal. I nie uzywam zadnych modow. Skad te bugi u tylu osob?
Ja zrobiłem w ogóle czystą instalacje na innym dysku. Bo już pomyślałem że po tylu poprawkach może coś w plikach namieszało się. I nie pomogło. Goro Takemura wogle nie chce ze mną rozmawiać, w restauracji patrzymy tylko na siebie bez żadnego tekstu. Rogue nie oddzwania a Judy ma wywalone na mnie.Zero telefonów czy próśb.

Last edited:
Tym bardziej tego nie rozumiem - bo mowimy caly czas o wersji na PC? Mam szereg zastrzezen co do mechaniki, tu sporo bylo i nadal jest skopane. Czasami kiedy otworze inventory nie wyswietlaja mi sie ikonki sprzetu (albo wyswietlaja sie czesciowo), Skippy gada jak glupi i informuje mnie, ze przestawia sie na tryb zabojczy (a na taki ustawilem go pierwotnie, wiec sciezka dialogowa jest zwalona - bo w rzeczywistosci przestawia sie na non lethal) - ale bugow uniemozliwiajacych mi zrobienie jakiegos questa (glownego czy pobocznego) nigdy nie mialem. Za to naprawde sporo o nich czytam :p

Pytanie - jaka masz wersje jezykowa?

Last edited:
Wszystko fajnie, dużo poprawek, ale wypadałoby się teraz wziąc za XBOX'a, bo optymalizacja tam jest koszmarna i nikt z tym nic nie robi. Nawet na XSX gra gubi klatki wzgledem PS5 i ma wiele bugów graficznych co jest smieszne, patrzac na to jakie tam sa podzespoly. Rozumiem, że chcecie by gra wróciła do PS Store, ale teraz czas najwyższy zajac sie stroną zieloną, bo wyglada to po prostu fatalnie na ten moment. Migoczace tekstury, gubienie klatek w kazdym mozliwym momencie na XSX i spadki ponizej 20fps na last genach. Mam nadzieje, że nie bedziecie brnac dalej w poprawe tylko wersji na Playstation, a posiadacze Xboxow beda musieli czekac az gra wreszcie wroci do sklepu. Stabilne 60klatek na XSX i jakakolwiek grywalnosc na last genach powinna byc priorytetem przy najblizszych aktualizacjach.

Za kilka miesięcy w wersji PC. Na konsole czekaj do następnego roku.

Chwila, chwila... skąd niby te informacje?

Z tego co się orientuje nie ma jeszcze żadnych sprecyzowanych informacji odnośnie 1.3. :smart:

W tym roku ma wyjść kilka mniejszych poprawek, małych DLC oraz wersja next-gen na konsole obecnej generacji (jeśli brać to za wersję 1.3 to będzie miała ona premierę w tym roku - zapewne pod sam koniec). Oficjalnie o 1.3, czy kolejnych większych numerkach, nie jest nic wiadomo.

Zadanie SKÓRA KTÓREJ POTRZEBUJĘ wciąż zbugowane. Skaczę od googla do googla, nigdzie nie ma odpowiedzi. Drogi CDPR, przepadliście na forach, cisza, zero dialogu ze społecznością. Chociaż komentarz, "zdajemy sobię sprawę z problemu, nie umiemy go rozwiązać"... byłby jakąś wskazówką czy czekać na jakiś fix, czy odinstalować grę przez jedyne poboczne zadanie jakie mi zostało. HALO!?

Cholera, nie rozumiem tego. Zaden quest nigdy mi sie nie zbugowal. I nie uzywam zadnych modow. Skad te bugi u tylu osob?

To mam dokładnie tak samo, dodatkowo podobne błędy. Wersja GOG, grałam po polsku.
I też się zastanawiam, skąd takie problemy u tylu osób.

Ja tez GOG, wersja jezykowa mieszana (angielski dubbing i napisy, interface polski) - i nareszcie po 1.2 nie musze tego ustawiac za kazdym razem kiedy odpalam gre.

Też się dołączam, 664h i nigdy nie miałem problemu z zaliczeniem jakiegokolwiek zadania.
Jednakże jest to możliwe w przypadku gdy wykonujemy np. zgłoszenie przestępstwa, które zawsze składa się z dwóch etapów a my zmieniamy kolejność. Wiadomo, doskonale orientujemy sie w terenie i chcąc sobie ułatwić życie, idziemy i zabieramy jakąś drzazgę albo inny dowód uprzedzając fakty i du..a zbita. Pierwsza częśc tego zadania później skieruje nas i tak w to miejsce skąd mamy coś zabrać lecz niestety, pospieszyliśmy się i kaszana. Wtedy nie zostanie już nic poza wczytaniem zapisu dlatego róbmy "sejwy" często.
Przykładem może być zgłoszenie przestępstwa: pośród ścieków--- martwy koles leży w kanale, przechodząc przypadkiem obok można podejsc i zabrać wszystke fanty a potem szokk bo nie uda nam się zaliczyć misji.

przypomiałem sobie, że jednak miałem problem z jednym zadaniem ale to przez głupote moją--- zadanie z tymi modemami, które trzeba zhakować (wieszcz coś tam cos tam) miałem sandevistana założonego i jak ja chciaem hakować tego modema to nie wiem..... założyłem decka i poszłooooo :)

Last edited:
Tak, tez tak czasem mialem z kronikami kryminalnymi. Zdarzalo mi sie najpierw przypadkowo zabrac nagrode, ale potem kiedy znajdowalem odpowiednia drzazge, to zaliczalo mi calosc - i quest spadal z loga. Ale to akurat ciezko nazwac bugiem.

Last edited:
Ja na PS4 miałem zbugowane 2 questy:
1. Poboczny, "Czerwony wieszcz"
2. Kontrakt od Wakako z 8ug 8bear

Oba w moim przypadku naprawione w ostatnim patchu. Poza nimi wszystko grało. :)

Top Bottom