A ja powiem tak, przeszedłem grę na PC v.1.04 i pokusiłem się przejść ponownie na v.1.61 i niestety wiele błędów nadal występuje a są i nowe (dla mnie)
- W misji z 2 mnichami, gdzie 1 porywają i chcą mu zamontować wszczepy na siłę, V podczas kucania na kontenerze i przejęcia kamery aby zrobić zwiad samoczynnie wypruł mi do przodu spadając w kuckach wprost na przeciwnika, gdy patrzyłem na niego kamerą
EDIT (05.02.2023): Gdy idziemy postacią i zaczniemy hakować kamerę bez zatrzymania się to niestety po przejęciu kontroli nad kamerą postać nadal idzie, gdy my patrzymy okiem kamery. (to tłumaczy powyższy błąd)
-Bardzo często gdy używam komputerów i wychodzę z ich interfejsu
klawiszem "C", a następnie wrócę do komputera kursor już nie działa wcale, przez co nie mogę zrobić już na nim nic. Wczytanie gry na nowo naprawia problem.
Nie pamiętam gdzie to jest, ale to akurat nie przeszkadza
Po przyzwaniu auta w ślepej uliczce, spawn point okazał się w miejscu końca ślepej uliczki, gdzie jest wrak mały. Auto się zblokowało bagażnikiem 10s i podbicie + dachowanie

Nie ma opcji odwrócić go na koła :< Więc zmuszony byłem szukać innego pojazdu
Grałem już z 6 godzinę i zaczęły się błyski (nie to nie była burza), postacie i niektóre obiekty (podświetlone na żółto) rozjaśniały nawet cały ekran na żółto - to chyba jakiś błąd z texturami, które imitowac mają plastik/folie itp., gdyż Prorok Garry (ubrany w worek) błyszczał podobnie. Niestety screeny nie oddają tego co było na żywo
Lewitujący tarot u Misty też jest ciekawy

Zniknęły wszystkie biurka u niej ^^
Na koniec stałem się jeźdźcem bez głowy

Pewnie ten tarot sponiewierał V, aż głowa eksplodowała ^^
A to wszystko 1 dnia (04.02.2023) podczas 1 sesji.
Dla mnie pomiędzy v1.04 a v1.61 nic się nie zmieniło oprócz naprawienia ruchu ulicznego