Aktualizacja 2.3 — lista zmian

+
Jako grammar nazi, nieśmiało przypomnę, że primo to pierwsze, więc "pierwsze primo" to dosłownie "pierwsze pierwsze", więc wystarczy po prostu "primo", a "drugie primo" to po prostu "secondo", "trzecie primo" -"terzo" (pol. tercjo) itd. Pozdrawiam. :D

>To jest pierwsza gra która zmusiła mnie do kupna dysku SDD. Żadna inna moja gra nie ma takich wymagań.

A Starfield mowi "potrzymaj mi piwo" - nie zagrasz w niego bez SDD żeby dialogi się nie cięły tak, żeby grać się nie dało.

Jako grammar nazi, nieśmiało przypomnę, że primo to pierwsze, więc "pierwsze primo" to dosłownie "pierwsze pierwsze", więc wystarczy po prostu "primo", a "drugie primo" to po prostu "secondo", "trzecie primo" -"terzo" (pol. tercjo) itd. Pozdrawiam. :D
"Po pierwsze primo" to akurat tylko taki żart. Dość powszechny. Sapek też go stosował, a ostatnio w Rozdrożu Kruków :coolstory:. Oczywiście w przypadku @Nars jeszcze trzeba brać poprawkę na autokorektę, ale zakładam, że właśnie do tego żartu nawiązał w swoim poście ;).

Klasyk :) że też są ludzie którzy nie oglądali, albo ja już tak stary w porównaniu do reszty haha

co do samej aktualizacji 2.3 cóż każdy by chciał więcej wszystkiego :) zwłaszcza w takiej grze :) ale już za rogiem cyberpunk 2 więc kto wie :)
drugi obiecany przy premierze dodatek też bym chętnie przygarnął, no ale wyszło jak wyszło z błędami problemami itd, aczkolwiek mi jakoś błędy nie doskwierały zbytnio, fakt jeszcze przed premierą kupiłem sobie ssd nvme specjalnie pod tą grę malutki dysk 250GB i może dlatego nie widziałem tylu problemów co inni :) mi się grało dobrze choć dziś już zapał straciłem trochę i nawet nie udało mi się dodatku przejść, no ale praca życie i cała reszta obowiązków, mało czasu na grę niestety, ale obiecuje że w końcu skończę dodatek hahaha

no i wróciłem do gry i objawił mi sie ogromny problem, w prawdzie mój sprzęt to nie demon wydajności ale dawał radę zawsze
rozdzielczosć 3440x1440 procek to już nieco leciwa i7 8700k 48GB ram i rtx 3080
i jak dało się grać majac średnio 50-60fps czasem więcej, tak po aktualizacji niestety gra nie jest grywalna :( spad ami do 20-25fps a nastepnie do 7-8
czyli muszę czekać na jakiegoś fixa

powinni do cyberpunka dodać rozwinięcie romansów z Judy i z innymi postaciami i kilka jakiś mistrz pob bo Romanse są kiepskie w cyberpunku powinni dodać scenę dla 18 latków a nie ma w romansach takich scen Ta gra jest 18 plus a nie wygląda na 18 plus Żądamy rozwinięcia romansów z cyberpunku

powinni do cyberpunka dodać rozwinięcie romansów z Judy i z innymi postaciami i kilka jakiś mistrz pob bo Romanse są kiepskie w cyberpunku powinni dodać scenę dla 18 latków a nie ma w romansach takich scen Ta gra jest 18 plus a nie wygląda na 18 plus Żądamy rozwinięcia romansów z cyberpunku

Wiemy już wszyscy, że chcesz dodatkowych scen 18+ i rozwinięcia romansów. Nie musisz wariacji tego samego posta wrzucać kilka razy w różnych (lub tych samych) tematach na forum. W pewnym momencie będzie to uznane za spam, co za tym idzie - usuwane.

Witam, oraz gratuluje stworzenia wspanialego tytulu oraz wspierania go przez ten caly czas i dodawania kolejnych usprawnien i dodatkow. Chcialem zaproponowac kolejny potencjalny feature ktory prawde mowiac po aktualizacji 2.3 myslalem ze bedzie niedlugo wprowadzony po zobaczeniu Waszego krotkiego trailera na Insta odnosnie kolaboracji z Arena Breakout.

Chodzi mi o wprowadzenie cos w stylu powtarzalnych Fal przeciwnikow na zamknietych arenach. Zdaje sobie sprawe ze mamy zrzuty w Dogtown jednak to jest co innego. Super ze dodaliscie rowniez powtarzalne wyscigi i mysle ze wielu graczom tego typu areny by sie rowniez spodobaly. Pamietam z poczatku dodatku Widmo Wolnosci kiedy V ucieka z prezydent Myers docieramy do pomieszczenia gdzie jest jeszcze nieaktywna Chimera przykryta jakas plachta chyba. Wlasnie tam troche czasu spedzilem kiedy nadciagali kolejni przeciwnicy z Barghestu. Tego typu pomieszczenia bylyby naprawde spoko z losowym rodzajem przeciwnikow itp. Aby wspolgrac z Lore gry mogloby to byc cos w stylu VR albo tutoriala z poczatku gry kiedy dostajemy drzazge treningowa od Jackiego przed pierwsza akcja z Kosiarzami. Dodatkowo skoro mowimy o drzazdze treningowej czy VR moglaby zostac wprowadzona modyfikacja aby przeciwnikami byli CyberZombie 🤪 Cos w stylu trybu Zombie z CoD ktorego wiele osob uwielbia - CyberMaelstromZombie 😉. Szczegoly pozostawiam Wam poniewaz zawsze tworzycie cos wspanialego.

Pomyslcie o dodaniu tego w kolejnej aktualizacji lub juz w kolejnej odslonie CP ktorej nie moge sie juz doczekac i na pewno bedzie kolekcjonerka.

Pozdrawiam i zycze kolejnych sukcesow.

Dzięki wielkie za kolejną łatkę i wsparcie. Szkoda, że będziecie zmuszeni przez zewnętrzne firmy do usunięcia z platform gry. Osoby, które nie kupiły gry. Niech się spieszą. I trzymają kopie zapasowe gry. Visa/Mastercard planują kolejny krok w sprawie cenzury. Ważną rolę w tym odgrywa Collective Shout, która odegrała kluczową rolę w presji na MasterCard i Visa w celu zakazania usług płatności dla gier treści dla dorosłych. Polecam głębsze sprawdzenie tematu. Elden Ring, Cyberpunk 2077, The Witcher 3 Silent Hill według nich jest "they are considered too risky". Wszystko to dla naszego dobra. I nikt nie kiwnie palcem, żeby się sprzeciwić. Załamany jestem, że firma płatnicza będzie dyktowała, co można umieścić na platformie gamingowej a co nie.

Po włączeniu nawet najbardziej podstawowych modów, nie da się zmienić perspektywy w pojazdach. Toeretycznie, czystą reinstalację można potraktować jako fix. Koło się zamyka, człowiek nie pogra. Wszystkie mody, poza dwoma - twórcy się obijają, są aktualne. Kiedy można liczyć na oficjalny fix?

mam duży problem bo gram od 2020 i moje konto główne ma 200 godzin ale quest moving heat nie chce się pojawić i nie mogę dostać tej wiadomości spędziłem z 6 godzin czasu realnego a następnie pomijałem łącznie 137 dni i nadal niema tego zadania, moję konto jest całkiem zbugowane naprzykład w plecaku mam item pięści i quest ostatnia przysługo wrócil nez żadnego opisu pomimo ukończenia go ponad 3 lata temu
Zrzut ekranu 2025-08-02 113410.png
Image 1.png
Zrzut ekranu 2025-08-02 113558.png
Zrzut ekranu 2025-08-02 113733.png

mi sie z bugowała w momencie kiedy chce wejsc na nowy motor wtedy wypaszcza mi gre do pulpitu ale ja juz przyzwyczajony i chyba nigdy nie skoncze tego dodatku widmo wolnosci :LOL:

• Gracze mogą teraz pozyskać więcej drzazg wydajności wszczepów, jeśli poprzednio pominęli drzazgi w zadanym limicie. Co mam przez to rozumieć ? Mam zaliczony dodatek Phantom Liberty i gram w zasadzie na jednym Save od pierwszej wersji gry. Obecnie w 2.3 mogę w jakiejś lokalizacji zdobyć brakujące drzazgi ? Czy jako nagroda za zadania z samochodami ? Głownie chodzi mi o zwiększenie limitu kosztu wszczepów.

Ukończyłem grę na 100 %. Wszystkie znajdźki, zadania poboczne i kontrakty mam za sobą. Czy ktoś może mi wyjaśnić, w jaki sposób mogę rozpocząć te 4 nowe questy, o których mowa w liście zmian po aktualizacji 2.3? Na mapie nic nowego się nie wyświetla, żaden fixer nie dzwoni. HELP!

[POST EDIT}

Oświadczam, że wystarczy odrobina cierpiliwości, trochę godzin i dni w grze mija i pojawia się SMS od Muamara i zaczyna się mijsa "Freedom".

Last edited:
Top Bottom