Ma bekę z tego, że Redzi kilka miesięcy temu zapowiedzieli jakieś 30 gier a są w stanie zrobić wtopę nawet przy aktualizacji do 7-letniej gry.
Pisałem to wielokrotnie - impotentne studio.
Ja miałam tylko trzy mody, które Redzi określali jako kompatybilne i gra się wywaliła.No ja niestety musiałem moje 15 modów wywalić bo nie wiedziałem czy to kolorowe znaczniki na mapie, czy mod powodujący cały czas finishery, czy zmieniony wygląd Yen i Triss czy ruchomy bestiariusz jest winien temu że gra się nie uruchamiała.
I Waćpan się "ale" zapędził. To jest wersja NextGen celująca na RTX 4xxx. Z Pańskim sprzętem nie powinno się nawet do tego podchodzić. Ja na RTX 3090 mam czasami nieciekawe FPS.Pograłem trochę na PC i powiem tak, gra działa tragicznie. Nie oczekiwałem co prawda fajerwerków na swoim sprzęcie (GTX 980ti + I7 4770K + 8gb RAM) ale...
Wiem ile lat ma ta karta. Nie zmienia to faktu, że przed patchem wszystko mi ładnie działało. Oczekuję tego, że po łatce gra nadal będzie mi nienagannie działała. Nie oczekuję, że nagle będzie mi wszystko hulało na Uber+ z raytracingiem. Wystarczyłoby np. gdyby wyglądała tak jak do tej pory na obecnych ustawieniach średnich. Wygląda natomiast i działa gorzej. W każdym razie jest opcja powrotu do wersji poprzedniej, więc nie będę się dalej czepiał.Wybacz może będę nie miły ale ta karta to już prehistoria ma obecnie jakieś 10 lat jeśli dobrze pamiętam. Więc szczerze mówiąc nie za bardzo wiem czego oczekujesz.
To jest ten problem, że czas, który jest niejako wynikiem takiej a nie innej prędkości poruszania się fotonów powoduje, iż coś się starzeje i już nie pasuje do Next Generation. Tym samym nie należy się spodziewać polepszenia lecz pogorszenia jakości...Wiem ile lat ma ta karta. Nie zmienia to faktu, że przed patchem wszystko mi ładnie działało.
Nakładka z geforce experience?Komuś się udało odkryć jakiś działający, bardziej precyzyjny licznik fpsów poza tym na GOG Galaxy? MSI Afterburner nie działa, nakładka Steama też nie.
I Waćpan się "ale" zapędził. To jest wersja NextGen celująca na RTX 4xxx. Z Pańskim sprzętem nie powinno się nawet do tego podchodzić. Ja na RTX 3090 mam czasami nieciekawe FPS.
To chyba działa tylko po założeniu konta? Ogólnie z Geforce Experience nie korzystam.Nakładka z geforce experience?
widziałem jak Rojo ogrywał na strimie. na 4080. Co chwilę mu się gra wywalała do pulpitu. I magiczne okienko, że wiedźmin 3 się wykrzaczyłNakładka z geforce experience?
Ogrywal ktos moze na 4080 i jest w stanie podzielić sie doswiadczeniami? Wszystko to samo co na pozostalych kartach?
To ciekawe. Czyli uzasadnili serialową zbroję i inny medalion w jakiś autorski sposób, nie odnosząc się do serialu?
W sumie to dobrze, bo jakieś meta żarty psułyby mocno immersję
Ale w jaki sposób wytłumaczyli nowy medalion? I czy wymyślili jakąś historię genezy tej serialowej zbroi oraz mieczy?
Dzięki za opowiedzenie, @PATROL , sama nie mam jak zagrać, a jestem bardzo ciekawa. Miło słyszeć, że fabuła questa jest świetna, a Rozenek trzyma mistrzowski poziom.
A to akurat zaskakujące, bo zakładałam, że czeka na nas więcej netfliksowego contentu - Yennefer, Ciri, Triss, a może nawet Fringilla, Vesemir czy Lambert.
Mogliby nawet dodać coś zainspirowanego Zmorą Wilka czy Blood Origin, zważywszy na jej premierę.
Bo nowy Jaskier mi się nie podoba, nawet w serialu ma on ładniejsze ubrania niż to, które wybrano (dałabym mu strój z Kwestii Ceny, Granicy Możliwości lub z drugiego sezonu).
A zbroje Nilfgaardu uznałam pierwotnie za zabawny easter egg, jednak zakładałam, że będzie to jeden z wielu netfliksowych dodatków. Teraz wiedząc, że to jeden z ledwie trzech, jestem rozczarowana i uważam to za zmarnowany potencjał. Skoro chcieli dodać tak mało to trzeba było wykorzystać te zasoby na coś lepszego niż na żart, którego większość graczy nie będzie nawet chciała odpalać. To DLC zmienia zbroje każdemu nilfgaardzkiemu NPCowi w grze czy tylko jakimś pojedynczym żołnierzom? Bo jak tylko niektórym to bym to nawet odpaliła dla urozmaicenia, ale jak każdy Nilfgaardczyk byłby w to ubrany to podziękuję![]()