[Ankieta] W którym mieście chcielibyście zamieszkać?

+

Wiedźmini, w którym z tych miast chcielibyście zamieszkać?

• W pełnym życia Novigradzie

Votes: 1 4.5%
  • W Oxenfurcie - stolicy kultury i nauki

Votes: 4 18.2%
  • W bajkowym Beauclair

Votes: 14 63.6%
  • W surowym Kaer Trolde

Votes: 0 0.0%
  • W pełnej historii Wyzimie

• W dzikim Flotsam

• W wydrążonym w skale Vergen

• W przemysłowym Aldersbergu

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Zdecydowanie Beauclair!

Gdzie nawet bandyci :smart:

1748457558043.png

Bardzo mnie kusiło, żeby kliknąć Kaer Trolde, ale pewnie byłbym tym gościem, który płynie na wyprawę i jako pierwszy "przez przypadek" ląduje za burtą :p

Dlatego wybrałbym Beauclair, bo mają tam wino! :D

Wybrałem oczywiście Beauclair, ale zawsze marzyłoby mi się pomieszkać przez jakiś czas w takim Kaer Morhen, ale nie w takiej ruinie jak w książkach i grach, tylko w czasach świetności tego zamku. Oczywiście mówie tylko o zamieszkaniu, a nie uczestniczeniu w wiedźmińskim szkoleniu, znając moje szczęście to na pierwszym treningu na mordowni skręciłbym sobie kark XD
Ciekawi mnie po jakim czasie takiego wyciszenia z dala od cywilizacji i całego tego zgiełku, trafiłby mnie szlak :ROFLMAO:

Nie będę oryginalna.
Piękne i myślę, że najbardzej przyjemne do życia Beuclair.
Wahałam się czy nie wybrać Wyzimy. Marzy mi się sentymentalna przechadzka ulicami miasta z mojej ukochanej gry i chłonięcie tego klimatu. którego doświadczałam podczas wielokrotnych powrotów do jedynki.

Nie będę oryginalna.
Piękne i myślę, że najbardzej przyjemne do życia Beuclair.
Wahałam się czy nie wybrać Wyzimy. Marzy mi się sentymentalna przechadzka ulicami miasta z mojej ukochanej gry i chłonięcie tego klimatu. którego doświadczałam podczas wielokrotnych powrotów do jedynki.

Płacz dziecka, błoto, kaszel i speluny... Zupełnie jak moje podwórko na osiedlu w latach 90. :D
Jestem pewien, że jakby dobrze poszukać, to i trzepak by się znalazł w Wyzimie.

Top Bottom