Audiobook „Wiedźmin” - nowa superprodukcja Audioteki.

+
Wiem tylko nie chcę się obudzić z ręką w nocniku i czekać do piątku a może przyjdzie a tu przez jakiś błąd lub niedopatrzenie w ogóle nie wyślą. Jak brzmi takie stare przysłowie: Ufaj, ale sprawdzaj. No nic najwyżej jutro jak się nic nie zmieni to się im maila napisze.

Nie ma obawy fonopolis to rzetelna firma ;). Nigdy mi się nie zdarzyło żeby były jakiekolwiek problemy z towarem czy wysyłką. Co do kolejności wysyłek to pewnie jest ona losowa i tyle. niezależnie czy ktoś zamówił krew elfów i czy ktoś skorzystał z kuponów. Dla przykładu ja mam zmówienie 866 i też w rubryczce przesyłka pusto. Pewnie jutro się wszystko wyklaruje i wyślą i nasze.

U mnie też na razie pusto w rubryczce "przesyłka", ale nie martwię się. Fonopolis - co też mogę potwierdzić na przykładzie mojej skromnej osoby - to solidna firma. Moje zamówienie ma numerek 1054, więc pewno za moment wyślą. :)

---------- Zaktualizowano 12:27 ----------

Właśnie otrzymałem maila z informacją o wysłaniu Sezonu. :)

Last edited:
Ciekawy jestem, jak będzie się prezentować okładki Krwi, bo Sezon ma przepiękną, oby kiedyś w końcu książki miały na podobnym poziomie.

Okładka Krwi z pewnością będzie równie piękna. W ogóle oczami wyobraźni widzę już całość na półce. To się dopiero będzie prezentować. :yes

---------- Zaktualizowano 15:41 ----------

Za Twarzoksiążką, ze strony Fonopolisu:
Projekt powstał we współpracy z Platige Image.
Ilustrację stworzył Grzesiek Wróblewski pod nadzorem artystycznym Tomka Bagińskiego.
No - to teraz wiemy dlaczego ta okładka jest taka piękna. :)

Wiem tylko nie chcę się obudzić z ręką w nocniku i czekać do piątku a może przyjdzie a tu przez jakiś błąd lub niedopatrzenie w ogóle nie wyślą. Jak brzmi takie stare przysłowie: Ufaj, ale sprawdzaj. No nic najwyżej jutro jak się nic nie zmieni to się im maila napisze.

A prosiłeś o "modyfikowaną" wersję plików na płycie? ;)

No jeśli Tomek Bagiński nadzorował projekt to nie dziwota że okładka wygląda na poziomie ;). U mnie też jest mail z informacją o wysyłce ;).

Według e-monitoringu, paczka jest już u mnie w Bydgoszczy. Ciekawe, o której pan listowy ją dostarczy. ;)

Czemu takiej okładki/takich okładek nie ma na książkach? Jest estetyczna, świetnie wykonana i ciekawa, na pewno lepsza od dotychczasowych. Brawo fonopolis, wiedzieliście kogo zatrudnić :)

U mnie też już jest i wygląda obłędnie :). zaraz kopiuje na odtwarzacz i wreszcie w pracy będzie przyjemnie :D
View attachment 7940
Ależ jestem brzydki :D.

Attachments

• WP_20141203_012.jpg
    WP_20141203_012.jpg
    384.6 KB · Views: 81
Paczka doszła i 11.40. Byłem na mieście, ale mama odebrała. :D

---------- Zaktualizowano 13:32 ----------

Czemu takiej okładki/takich okładek nie ma na książkach? Jest estetyczna, świetnie wykonana i ciekawa, na pewno lepsza od dotychczasowych. Brawo fonopolis, wiedzieliście kogo zatrudnić :)
O, tak - okładka solidna, błyszcząca i z wytłoczonym tytułem. Robi świetne wrażenie. :yes

Top Bottom