Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
Menu

Register

Audiobook „Wiedźmin” - nowa superprodukcja Audioteki.

+
Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • …

Go to page

• 49
Next
First Prev 34 of 49

Go to page

Next Last
PATROL

PATROL

Moderator
Jan 25, 2015
W dwójce na szczęście tych odgłosów było mało, i były dosyć ciche. W gameplayu W3, szczególnie we fragmencie gp pl z bandytami na bagnach, słychać bardzo wyraźnie, że to nie Rozenek :(

Szincza

Szincza

Moderator
Jan 25, 2015
P ATROL said:
W dwójce na szczęście tych odgłosów było mało, i były dosyć ciche. W gameplayu W3, szczególnie we fragmencie gp pl z bandytami na bagnach, słychać bardzo wyraźnie, że to nie Rozenek :(
Click to expand...
Rozenek jest człowiekiem z klasą i nie harczy, ani nie rzęzi do mikrofonu.

:troll:

PATROL

PATROL

Moderator
Jan 25, 2015
Taa, a W1 i słuchowisko to co? :p

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Jan 25, 2015
Skończyłem "Dom ze szkła" i kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że słuchowiska Sound Tropez stoją na dużo wyższym poziomie niż te z Fonopolis. Odgłosy w tle, efekty, gra aktorów z Rozenkiem w roli głównej, najlepsze kawałki z W2 i nie tylko razem tworzą świetne słuchowisko. Ciekawe jakby wypadła saga w ich wykonaniu, myślę że dużo lepiej ;)

K

Kuboniusz

Rookie
Jan 25, 2015
rafal12322 said:
Skończyłem "Dom ze szkła" i kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że słuchowiska Sound Tropez stoją na dużo wyższym poziomie niż te z Fonopolis. Odgłosy w tle, efekty, gra aktorów z Rozenkiem w roli głównej, najlepsze kawałki z W2 i nie tylko razem tworzą świetne słuchowisko. Ciekawe jakby wypadła saga w ich wykonaniu, myślę że dużo lepiej ;)
Click to expand...
Da się to gdzieś jeszcze kupić? Na maila nic nie dostałem, na stronie Sound Tropez też nic nie widzę :(.

Rustine

Rustine

Mentor
Jan 25, 2015
Kuboniusz said:
Da się to gdzieś jeszcze kupić? Na maila nic nie dostałem, na stronie Sound Tropez też nic nie widzę :(.
Click to expand...
Ich lista produktów ma dwie strony, Dom jest na drugiej.

K

Kuboniusz

Rookie
Jan 25, 2015
Rustine said:
Ich lista produktów ma dwie strony, Dom jest na drugiej.
Click to expand...
Nigdzie "Domu" nie ma. Ani na pierwszej, ani na drugiej stronie.

N

Nundran

Rookie
Jan 25, 2015
Jeszcze wczoraj był. W każdym razie już usunięty. A szkoda, bo słuchowisko pierwsza klasa. Pan Rozenek po raz kolejny udowadnia, że ma monopol na Geralta :).
Ode mnie tylko jeden minus. Za krótkie! :D

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Jan 25, 2015
Oj tak chciałoby się tego słuchać jeszcze dłużej. Świetna robota ;) Tak nagrane opowiadania i sagę mógłbym słuchać godzinami :p

---------- Zaktualizowano 22:17 ----------

Pewnie teraz wszyscy muszą czekać na premierę W3 bo osobno już się tego raczej nie da kupić.

Last edited: Jan 25, 2015
rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Feb 2, 2015
Po dłuższym oczekiwaniu w końcu dotarł Thorgal

Co ciekawe w środku znajduje się również kod na darmową kopię audiobooka a także 2 kupony po 20% zniżki do sklepu soundtropez. Fonopolis mógłby też dawać kody na cyfrową kopie ;)

robert70r

robert70r

Mentor
Feb 3, 2015
rafal12322 said:
Fonopolis mógłby też dawać kody na cyfrową kopie
Click to expand...
Ano mogłoby, zwłaszcza, że akurat padł mi DVD i nie mam jak zgrać tego na komórkę.

rafal12322

rafal12322

Forum veteran
Mar 1, 2015
Dostał ktoś już od Sound Tropez grafikę okładkową komiksu „Wiedźmin - Dom ze szkła” z autografem Jacka Rozenka? Bo tak czytam tego maila od nich, miało przyjść w ciągu kilku dni a jest już ponad miesiąc czasu a tu nic nie przyszło :p

D

Dragosani1987

Rookie
Mar 1, 2015
Dostałem ponad tydzień temu. I czytałem, że ktoś jeszcze dostał choć wcześniej anulował zamówienie.

PATROL

PATROL

Moderator
Mar 2, 2015
W sumie do mnie też długo szło, ale w końcu doszło, gdzieś 20 lutego. Proponuję wsadzić to od razu do koszulki, w ramkę itp. gdyż autograf się lekko kruszy, do mnie doszedł z leciutko posypanymi końcówkami ogonków. No i w sumie szkoda, że to okładka zbiorcza, miałem nadzieję na okładkę pierwszego numeru :p

D

Dragosani1987

Rookie
Mar 2, 2015
Ja miałem nadzieję, na trochę więcej podpisów. Szkoda.

T

tommiyacht

Forum veteran
Mar 3, 2015
Slucham sobie wlasnie Krwi elfów i powiem tak - Gośka jest niesamowita.

• RED Point
Reactions: robert70r
robert70r

robert70r

Mentor
Mar 3, 2015
Ja skończyłem całość kilka dni temu i... za dzień lub dwa posłucham sobie wybranych fragmentów jeszcze raz. Zresztą mam tak samo z Sezonem.
Będzie naprawdę do czego wracać, gdy całość zostanie wydana. :yes

Izengrin

Izengrin

Forum veteran
Mar 3, 2015
"Krew Elfów" Coś niesamowitego! "Sezonu burz" nie słuchałem. Oddam pół królestwa Pontaru mahakamu i Soden za opowiadanie wiedźmińskie w audiobooku w Box-ie.

M

Master_Dandelion

Forum veteran
Mar 3, 2015
Powiem Wam, że Sezon Burz w audiobooku broni się całkiem nieźle. O 70% lepsze wrażenia niż gdy czytałem.

• RED Point
Reactions: ZUBER92
ZUBER92

ZUBER92

Forum veteran
Mar 20, 2015
Ważne że nagrania do czasu pogardy są na ukończeniu ;).

Prev
  • 1
  • …

Go to page

• 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • …

Go to page

• 49
Next
First Prev 34 of 49

Go to page

Next Last
Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.