W dwójce na szczęście tych odgłosów było mało, i były dosyć ciche. W gameplayu W3, szczególnie we fragmencie gp pl z bandytami na bagnach, słychać bardzo wyraźnie, że to nie Rozenek![]()
Da się to gdzieś jeszcze kupić? Na maila nic nie dostałem, na stronie Sound Tropez też nic nie widzęSkończyłem "Dom ze szkła" i kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że słuchowiska Sound Tropez stoją na dużo wyższym poziomie niż te z Fonopolis. Odgłosy w tle, efekty, gra aktorów z Rozenkiem w roli głównej, najlepsze kawałki z W2 i nie tylko razem tworzą świetne słuchowisko. Ciekawe jakby wypadła saga w ich wykonaniu, myślę że dużo lepiej![]()
Ich lista produktów ma dwie strony, Dom jest na drugiej.Da się to gdzieś jeszcze kupić? Na maila nic nie dostałem, na stronie Sound Tropez też nic nie widzę.
Nigdzie "Domu" nie ma. Ani na pierwszej, ani na drugiej stronie.Ich lista produktów ma dwie strony, Dom jest na drugiej.
Ano mogłoby, zwłaszcza, że akurat padł mi DVD i nie mam jak zgrać tego na komórkę.Fonopolis mógłby też dawać kody na cyfrową kopie