Aukcja WOŚP - Nowoczesny, gamingowy komputer od CD Projekt Red & Nvidia

+
Taak, jeszcze bardziej mi szkoda, że nie mogę go kupić, bo odkładam na kompa do W3.

Już 4051 zł! Tysiąc w dzień.

Potężny komputer :) ... A tak w ogóle to ja sobie sprawiłem gtx 780 na gwiazdkę ;)
Swoją drogą czy zasilacz 700w do takich podzespołów nie jest za słaby?

Nissail said:
Potężny komputer
... A tak w ogóle to ja sobie sprawiłem gtx 780 na gwiazdkę

Swoją drogą czy zasilacz 700w do takich podzespołów nie jest za słaby?

NVidia podaje jako minimalny wymagany zasilacz do GTX 780 600 W, więc 700-tka powinna wystarczyć z nawiązką. Ale to już chyba bardziej do dyskusji o sprzęcie się nadaje :p.

A mógłby cdp pochwalić się szkicem tego motywu który znalazł się na obudowie? Najlepiej w dużej rozdzielczości.

Fajny pomysł z PieCykiem :)
Gdybym o tym wiedział w kwietniu :)D) to bym licytował tego kompa...
Powodzenia

Zobaczymy czy zostanie taka cena jaka jest teraz, bo jeśli tak, to to będzie bardziej okazja niż wsparcie dla Wielkiej Orkiestry :p. Oczywiście pieniądze będą, ale tak jakby ze stratą dla CDP. :)

To w sumie jednoznaczne :p. Bo CDP musieli wyłożyć więcej forsy na sprzęt niż WOŚP ''zarobi'', ale na pewno cena pójdzie w górę pod koniec aukcji.

neferx said:
To w sumie jednoznaczne :p/>. Bo CDP musieli wyłożyć więcej forsy na sprzęt niż wynosi aktualna cena, ale na pewno cena pójdzie w górę pod koniec aukcji.

Ale przecież niezależnie od tego ile wydadzą na sprzęt pieniądze z aukcji idą do WOŚP a nie CDP. CDProjekt nie dostanie z aukcji ani złotówki, a na niskiej cenie komputera straci tylko WOŚP.

Tak, ale chodzi mi o to, że i WOŚP będzie stratne, i CDP, bo skoro postanowili się zabrać za coś takiego, to na pewno chcieliby zarobić dla Orkiestry jak najwięcej.

Top Bottom