Aukcja WOŚP - Nowoczesny, gamingowy komputer od CD Projekt Red & Nvidia

+
Będzie można go kupić gdzieś po za aukcją ? Czy tylko powstał jeden egzemplarz dedykowany własnie dla WOŚP ? :p/>

Myślę, że jest to jeden wyjątkowy egzemplarz. Gdyby był dostępny w powszechnej sprzedaży, to jaki sens byłoby robić specjalną aukcję? Zastanów się.

Obserwuję tę aukcję od początku, jest jeszcze 3 dni do końca i trochę słabo z ceną. Od kilku dni nic nie poszła w górę...

Wychodzi na to, że ktoś kto kupi tego kompa ubije niezły interes zamiast wesprzeć WOŚP i trochę przepłacić. Ale na pewno sobie WOŚP poradzi :)

ynterono said:
Zobaczycie, że w ostatnie 10 minut podskoczy do 10 tyś.

To zależy, czy znajdzie się fan Wiedźmina dysponujący taką gotówką. Chyba, że znajdzie się zamożna osoba, której jedynym celem jest wsparcie WOŚP, a przedmiot aukcji spada w jej przypadku na drugi plan. Nikt inny nie wyda 10k za sprzęt, który wart jest około 7k.

ynterono said:
Zobaczycie, że w ostatnie 10 minut podskoczy do 10 tyś.

To zależy, czy znajdzie się fan Wiedźmina dysponujący taką gotówką. Chyba, że znajdzie się zamożna osoba, której jedynym celem jest wsparcie WOŚP, a przedmiot aukcji spada w jej przypadku na drugi plan. Nikt inny nie wyda 10k za sprzęt, który wart jest około 7k.

Myślę, że licytacja z kopyta ruszy w ostatni dzień.
Jeśli cena nie będzie zadowalająca to, któryś z REDów weźmie udział w licytacji ;)

Gdybym to teraz kupował kompa a nie 2 lata temu to na pewno wziął bym udział w tej licytacji i 6-7k bym spokojnie dał. Liczę że w ostatnich minutach podbiją sporo ;)

Elektroniczne aukcje, tak naprawdę zaczynają się 5 minut przed upływem czasu (z 4 minutowym marginesem błędu), więc bym nie panikował. ;P

Sam bym zalicytował, ale na obecną chwilę nie mam jeszcze takiej puli pieniędzy na koncie :|

myślę (i mam nadzieję), że podskoczy, choć gdybym miał na zbyciu tyle kasy i potrzebował zmieniać teraz kompa wkurzyłby mnie ten napis 'ntt' z przodu, niewidoczny na opisie licytacji, a dopiero na real foto pod spodem:)
a poza tym przy takim super kompie nie zainstalować wyjścia USB z przodu? z tyłu 6x3.0, a z przodu nic, jak 10 lat temu? szybko dodajcie, taki panel z USB 3.0 to koszt 30 zł, a wstydu nie będzie />

Naprawdę przy takim kompie, bym się wejściami USB już nie przejmował...poza tym- co za problem w razie potrzeby dokupić? W końcu to tylko 30 zł. :p

lol, nie miałem nic złego na myśli :rolleyes:/>
myślałem o zwiększeniu atrakcyjności oferty małym nakładem pracy. pozostanę przy swoim zdaniu, zresztą nieistotnym, bo nie stać mnie na taki wydatek a i potrzeby do premiery w3 nie widzę. za to mam nadzieję, że pójdzie za większe pieniądze :)/>

A sprawdziłeś, czy obudowa ma przedni panel usb? Pewnie ma ukryte pod klapką (jak u mnie zresztą), bo jak poczytałem o tej obudowie, to powinna mieć takie gniazda:
Gniazdo mikrofonowe na panelu przednim: 1 szt.
Gniazdo słuchawkowe na panelu przednim: 1 szt.
Gniazdo USB na panelu przednim: 4 szt.

Źródło: http://www.itpromo.pl/p/1542/62401/obudowa-aerocool-dead-silence-cube-black-usb3-0-czarna-skora-obudowy-komputerowe-podzespoly-komputerowe.html

Ale przecież na drugim i trzecim zdjęciu dobrze widać, że panel usb, power, reset i audio są na topie obudowy. Nie trzeba nawet szukać opisu obudoway, wystarczy się przyjrzeć :)

Vattghern said:
A może to są stojaki na paluszki, a gniazda są gdzie indziej? :p
A toś mnie zaskoczył, nie sądziłem, że technika poszła aż tak do przodu i stosuje się już takie rozwiązania :p

Top Bottom