ZoneLander No to miło było cię poznać, bo trafienie na popularny w mecie deck nie jest trudne
Akuumo;n8441610 said:ZoneLander Z wszystkich twoich postów wynika, że gra jest nieuczciwa, przeciwnicy są nieuczciwi, devowie są nieuczciwi, decki są nieuczciwe a pośród tego tylko ty biedny f2p. Nie wydaje mi się by sytuacja w rzeczywistości wyglądała tak tragicznie, ale jeśli nie chcesz słuchać rad ludzi na forum nie wiem czemu tu wchodzisz. Żalić się? To nie miejsce na to.
ZoneLander;n8441820 said:Rady ograniczają się w skrócie do tego : graj jedną nacją, jedną jedynie słuszną talią dla tej nacji. Nie sądzisz że to zubaża grę i czyni ją nudną ? Ja bym wolał aby gra dawała możliwość grania kilkoma nacjami i wieloma taliami. Chciał bym żeby codziennie mnie ktoś zaskakiwał jakąś talią. Jeśli to się nie stanie to Gwint nie przyciągnie ludzi, bo jaka w tym przyjemność grać te same taktyki, na które są te same kontry albo i nie.
ZoneLander;n8441820 said:Dlatego właśnie narzekam - closed beta to czas kiedy można ponarzekać i napisać co nie pasuje, po to tu jesteśmy właśnie.
ZoneLander;n8441820 said:A wracając do balansu - ktoś mi powie czy królestwa północy mają jakąś swoją umiejętność ? Nilfgaard może wymieniać karty, scoia'tael decyduje kto zaczyna rundę , u potworów zawsze jeden zostaje na następną rundę, skellige ma wzmocnienie kart co rundę a u królestw północy nic nie zauważyłem...
Akuumo;n8441960 said:ZoneLander Cóż, będąc całkiem nowym graczem nie da się grać od razu wszystkimi możliwymi kombinacjami, to tak nie działa. Tak jak nie można być codziennie zaskakiwanym bo ludzie chcą wygrywać i wykorzystują do tego sprawdzone metody. I nie tak działa słowo "nacja".
ZoneLander;n8442510 said:Karty z konkretnymi postaciami powinny być przypisane do konkretnych nacji, a ich pula zwiększona tak aby każda nacja miała swoich unikalnych bohaterów jako złote karty oprócz dowódców i niektórych srebrnych kart tak jak to jest teraz.
ZoneLander;n8442510 said:Problem właśnie w tym że nie ma wogóle możliwości za bardzo kombinować - ok, mogę się teoretycznie skupić na jednej nacji, ale niech będzie w niej min. ze 3-4 różne talie różniące się stylem rozgrywki.
ZoneLander;n8442510 said:Dodatkowo karty neutralne powinny być tylko kartami z umięjętnościami(zaklęcia/buffy/debuffy itp.).
Karty z konkretnymi postaciami powinny być przypisane do konkretnych nacji, a ich pula zwiększona tak aby każda nacja miała swoich unikalnych bohaterów jako złote karty oprócz dowódców i niektórych srebrnych kart tak jak to jest teraz.
Problem byłby tylko z krasnoludami bo oni walczyli i uboku Scoia'tael i Królestw północy![]()
ZoneLander;n8444470 said:brak balansu, brak różnorodności, przy zrąbanym matchmakingu dochodzi brak możliwości rozwoju