Bitwa na głosy wciąż trwa!

+
Jak to śpiewała Republika - "Na barykadach walka trwa" a od siebie dodam że mam nadzieje że to nie będzie nasz "ostatni raz" tutaj :) Do boju!

Ciężka batalia, pozostało jeszcze 3 dni. Żeby wygrać musiały sie stać cud ale trzeba wierzyć do końca :)

rafal12322 said:
Ciężka batalia, pozostało jeszcze 3 dni. Żeby wygrać musiały sie stać cud ale trzeba wierzyć do końca

Ciężka, ale Polska husaria nieraz już odnosiła zwycięstwa, a wiara zawsze umiera ostatnia

BTW. Czy tylko mi nazwa tematu 'Bitwa na głosy' kojarzy się z cieszącym się złą sławą showem TVP?

CzerwonyKarczmarz said:
Ciężka, ale Polska husaria nieraz już odnosiła zwycięstwa, a wiara zawsze umiera ostatnia

BTW. Czy tylko mi nazwa tematu 'Bitwa na głosy' kojarzy się z cieszącym się złą sławą showem TVP?

Eee... Bo może tak się nazywał ten program? :p Czymam kciuki bo już nie mam na czym głosować :)

Trochę głosów oddanych. Oczopląsu idzie dostać: link klick -> Vote -> 1+1? -> submit -> close -> clear cookies ->link click ....

A wynik ani drgnal. Troche to dziwne, taka zmasowana akcja honorowych dawcow glosow, tysiace klikniec, a i tak dalej borderlands ma dwukrotna przewage. Czyli na jeden glos oddany na wiedzmaka ida dwa na konkurencje. I to prawdopodobnie w tym samym czasie. Czytajac komentarze ktos niezorientowany moglby pomyslec, ze sytuacja powinna byc odwrotna.

Głos oddany, ale raczej w tej walce polegniemy...

Cóż, kolejna część (jeśli pojawi się też na wszystkie konsole) skopie konkurencji tyłki :) .

IwaN said:
Głos oddany, ale raczej w tej walce polegniemy...

Szczerze to myślę, że głosy zależą w większości od popularności danego tytułu.
Założę się, że co najmniej 3/4 głosujących na Borderlands 2 nie grało w Wiedźmina 2.
I vice versa - ja równiez nie grałem w Borderlands 2, a zagłosowałem na Wiedźmina

(i chyba nie zagram już nigdy jak B2 wygra
)

Ale jako społeczności W2 nie wolno nam myśleć, że przegramy. Trzeba walczyć i zapraszać ludzi do głosów do końca!

Burdelands tudzież Bordelands to typowa amerykańska gierka gdzie stawia się na tępą rozwałkę , Wiedźmin jest zdecydowanie lepszy pod względem nawet samej konsturkcji niż Bordleland 2 ...

No ale amerykański rynek jest nastawiony na tego typu shity jak CoDy czy inne Burdele ...

Nasz Wiedźminek trafił na godnego rywala, ciekawi mnie jak by wyglądały sondaże versus Assassin's Creed III. Nic to, ludzie się nie znają. Osobiście grałem w B2 i myślę, że zagłosowanie przeciw Wieśkowi jest co najmniej nie na miejscu.

17% żeby wyrównać...
Niby kiepsko ale jeszcze 2 dni. Napewno jest lepiej niż wtedy, gdzie było 80% do 20...

glock56 said:
Jechać, jechać, czyścić historię przeglądarki i głosować. Damy radę />

Pytanie jak oni te głosy odróżniają i zliczają?

Może lepiej znaleźć jakieś proxy aby nie była to robota głupiego?

Top Bottom