Bitwa na głosy wciąż trwa!

+
Sawu97 said:
12% do wyrównania i pół godziny czasu...
Raczej mission imposible, niestety.

Sawu ma chyba rację, ale z pewnością 38% nie jest złym wynikiem. Miło było patrzeć na zaangażowanie wokół głosowania na rodzimy produkt . Dobra robota

Redzi - Cyberpunkiem ich wszystkich rozjedziecie tak, że żadne Borderlands już nam nigdy nie podskoczy

Jakby nie patrzeć Wiedźmin 2 to tytuł kojarzony przed wszystkim z premierą PC z ubiegłego roku więc utrzymanie się przez tak długi czas w czołówce rankingów jest sporym sukcesem! Jestem rozczarowany porażką z Borderlands 2 ale jak widać po aktualnych wynikach starcia Borderlands 2 vs AC III (84:16) nasz wynik był całkiem dobry!

Niestety, przewaga była miażdżąca. Trzeba przyznać trafił mu się godny rywal, może gdyby te gry wyszły w podobnym czasie sytuacja wyglądała by inaczej. Teraz to przeważnie wszyscy grali w Borderlands, w Wieśka nieliczni. Niektórzy może juz zapomnieli o tej grze, następnym razem wygramy z W3 na pokładzie :)/>

Marketing robi swoje. Nie w tym rzecz, żę Borderlands 2 jest lepszą grą bo nie jest. Jest natomiast bardziej znany
a większość głosujących nie widziała Wieśka 2 na oczy. Walka i tak była zażarta :)

Łojtam tylko narzekacie :p Cieszmy się! W końcu nie codziennie polskie gry tak gromią światową konkurencję, a ta przegrana? Oni wygrali bitwę my wojnę! :D

Bitwę może i przegraliśmy ale wojny jeszcze nie !

Te sławne już słowa w filmach, grach oraz ważnych bitew historycznych zawsze dają mi uśmiech na twarzy :)

Ja myślę, że można mówić o zwycięstwie. Dlaczego? Ano dlatego że gdyby podejść do sprawy rzetelnie, W2 nie powinien w ogóle być nominowany w tym i wielu innych plebiscytach. O ile dobrze pamiętam, gra ukazała się w 2011 roku. W 2012 Xboksowcy dostali konwersję zaś pecetowcy ER, tym niemniej trudno mówić o nowej grze; powiedzmy sobie szczerze: tylko nowości powinny być uprawnione do ubiegania się o laury. Dlatego należy pogratulować marketingowi CDPR, który spisał się na medal. A zatem gratuluję. Mass Effect 2 dla PS3, który wyszedł rok po premierze na XB i PC, nawet w połowie tak dobrze się nie sprawił. :)

I ja również. Można gdzieś sprawdzić wyniki głosowania czy udostępnią je dopiero po jego zakończeniu?

Top Bottom