Forums
Games
Cyberpunk 2077 Thronebreaker: The Witcher Tales GWENT®: The Witcher Card Game The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 2: Assassins of Kings The Witcher The Witcher Adventure Game
Jobs Store Support Log in Register
Forums - CD PROJEKT RED
Menu
Forums - CD PROJEKT RED
  • Najnowsze
  • AKTUALNOŚCI
  • DZIAŁ OGÓLNY
    WIEDŹMIN GRA PRZYGODOWA
  • FABUŁA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 WIEDŹMIŃSKIE OPOWIEŚCI
  • ROZGRYWKA
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 WIEDŹMIN 3 MODY (WIEDŹMIN) MODY (WIEDŹMIN 2) MODY (WIEDŹMIN 3)
  • DZIAŁ TECHNICZNY
    WIEDŹMIN WIEDŹMIN 2 (PC) WIEDŹMIN 2 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (PC) WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION) WIEDŹMIN 3 (XBOX) WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
  • SPOŁECZNOŚĆ
    TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT WIEDŹMINA) TWÓRCZOŚĆ FANÓW (ŚWIAT CYBERPUNKA) INNE GRY
  • RED Tracker
    Cyberpunk Seria gier Wiedźmin GWINT
WIEDŹMIN
WIEDŹMIN 2 (PC)
WIEDŹMIN 2 (XBOX)
WIEDŹMIN 3 (PC)
WIEDŹMIN 3 (PLAYSTATION)
WIEDŹMIN 3 (XBOX)
WIEDŹMIN 3 (SWITCH)
Menu

Register

Błąd podczas instalacji.

+
T

Tony3zony

Rookie
May 19, 2015
Błąd podczas instalacji.

3 próby i 3 nieudane. Za każdym razem podczas instalacji drugiej płyty wyskakuje błąd po ,którym wyłącza się instalator i trzeba zaczynać wszystko od nowa.

A

aget

Rookie
May 19, 2015
Mam to samo :(

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
May 19, 2015
Jestem na drugiej płycie i czekam z zapartym tchem ....

---------- Zaktualizowano 02:26 ----------

DVD numer 2 przeszło bez problemu :)...

Jedzie "trójka".

A

aget

Rookie
May 19, 2015
Szczęściarz... ;)

N

Nethermind93

Rookie
May 19, 2015
Ten sam problem, próbuje 3 raz zainstalować i znowu wywala na 2 płycie. Przy kopiowaniu plików z płyty na dysk to samo - wywala przy pliku "..._wild_hunt-3"

Vattier

Vattier

CD PROJEKT RED
May 19, 2015
Przenoszę do odpowiedniego działu.

Nie podałeś nazwy błędu. Czy chodzi o błąd -10? Jeżeli tak, to trwa dyskusja na ten temat w innym wątku: http://forums.cdprojektred.com/threads/36581-Przerwanie-instalacji-błąd-10

Karesh

Karesh

Mentor
May 19, 2015
Tym, którzy mają problem z płytami, zawsze mogą jeszcze ściągnąć wersję z GOG, za friko, może to jest jakieś rozwiązanie.

I_w_a_N

I_w_a_N

Mentor
May 19, 2015
U mnie wszystko przeszło bez problemów - albo mam bardziej sprawny napęd albo kolekcjonerki bardziej uważnie tłoczyli ;) ...

J

Janoz_94

Forum veteran
May 19, 2015
Pomijając jakoś DVD w tych czasach (hello! BR`y zaczynają przejmować rynek PC`tów... CDPR obudźcie się!) czekam aż przejdzie pierwsza płyta... później druga (wadliwa) i trzecią... Oby bez przeszkód. :(

robert70r

robert70r

Mentor
May 19, 2015
:hmm: znalazłem taką stronkę. Może komuś coś naświetli, coś pomoże:
http://www.solvusoft.com/pl/errors/błędy-menedżera-urządzeń/microsoft-corporation/windows-operating-system/code-10/
Jest tu o tym błędzie 10.

M

mattmatowy

Senior user
May 19, 2015
ja mam inny problem nie znajduje mi 7 cześci setup'a :/ nic sie nie sciaga samo o co chodzi ????

G

Geralt21

Senior user
May 19, 2015
Specjalnie czekałem na kuriera aby zainstalować sobie gierkę :) a tu proszę klapa problem dvd2... Z wiedźminem 2 było tak samo :/

K

Kondorr

Senior user
May 19, 2015
No ale przy tym code 10 to zamiast wywalać do śmieci 20 minut instalacji z dvd 1 to może byście dali opcje próby wznowienia instalacji?
Z gog'a na wszelki mi się pliki ściągają... ale no żeby miec gre na miejscu i nie móc zainstalować, bo płyty w napędzie wyją jak sokowirówka?
No już te 50 groszy na lepsze płyty DVD można było wydać :/

Wybaczcie frust... ale wtopić na takiej bzdurze to troche smuci.

Last edited: May 19, 2015
  • RED Point
Reactions: GosuPL
U

uniek73

Rookie
May 19, 2015
"Kupiłeś edycję kolekcjonerską? Świetnie, dostaniesz ją jako ostatni, gdy wszyscy inni już będą grali lub mieli grę na dysku, aha, jeśli chcesz zainstalować grę z płyt, nie da rady.Lepiej ściągnąć, płyty dodaliśmy w pośpiechu. Aha, i dzięki za zakup fizycznych kopii."

That's not how it works... that's not how any of this works!

O

otagan

Rookie
May 19, 2015
Mi za pierwszym razem wywaliło na dvd2 błąd wiec wyłączyłem antywirusa i ogólnie wszystko co się da i poszło a już się bałem ze płyty zniszczone bo jakieś takie łaciate od spodu. Tak że zapore wyłaczyć, antywira, zasilanie na wysoką wydajność, wyłaczyć wszystkie programy i próbować.

Share:
Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link
  • English
    English Polski (Polish) Deutsch (German) Русский (Russian) Français (French) Português brasileiro (Brazilian Portuguese) Italiano (Italian) 日本語 (Japanese) Español (Spanish)

STAY CONNECTED

Facebook Twitter YouTube
CDProjekt RED Mature 17+
  • Contact administration
  • User agreement
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Press Center
© 2018 CD PROJEKT S.A. ALL RIGHTS RESERVED

The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S. A. The Witcher game © CD PROJEKT S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on the prose of Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.