[Błąd][Quest]Krew i Wino - zadanie Wieczne odpoczywanie, odkładanie urny

+
[Błąd][Quest]Krew i Wino - zadanie Wieczne odpoczywanie, odkładanie urny

Witam,
mój problem polega na tym, że gra nie reaguje na moje próby odłożenia którejkolwiek z urn na właściwe miejsce. Nie ważne, czy wybiorę Louisa i chcę zostawić jego urnę w grobowcu, czy też wybiorę jego żonę i udam się na cmentarz za Bouclair - gra nie reaguje na wciskanie klawisza E, mimo, że w tym szaleńczym pędzie zapalam wszystkie świeczki dookoła. Screen: http://screenshooter.net/102829627/shdoiwj , ponowne wczytywanie gry nie pomaga.
Bardzo proszę o pomoc, zależy mi na pełnej kolekcji gwinta :x

Identyczny problem występuje, gdy chcę użyć stojaków na broń i zbroję w Corvo Bianco. Klawisz funkcyjny nie reaguje.

Last edited:
Witam,
mój problem polega na tym, że gra nie reaguje na moje próby odłożenia którejkolwiek z urn na właściwe miejsce. Nie ważne, czy wybiorę Louisa i chcę zostawić jego urnę w grobowcu, czy też wybiorę jego żonę i udam się na cmentarz za Bouclair - gra nie reaguje na wciskanie klawisza E, mimo, że w tym szaleńczym pędzie zapalam wszystkie świeczki dookoła. Screen: http://screenshooter.net/102829627/shdoiwj , ponowne wczytywanie gry nie pomaga.
Bardzo proszę o pomoc, zależy mi na pełnej kolekcji gwinta :x
Dziwne u mnie bez problemu było z Louisem spróbuj w galaxy more manage verify/repair i wczytaj save przed rozpoczęciem questu

Mam to samo , olałem to zadanie . Ten bug trwa dalej , nie można schować się w szafie w zadaniu głównym Pogłos ... Nie pomogło : wywalenie wszystkich modów , opcja sprawdź/napraw oraz grzebanie w ustawieniach . Nie wiem co robić , help plz .

Last edited:
Identyczny problem występuje, gdy chcę użyć stojaków na broń i zbroję w Corvo Bianco. Klawisz funkcyjny nie reaguje.

Może zmienialiście przypisany klawisz funkcyjny na inny klawisz? Przywróćcie domyślny to może coś ruszy.
Spróbujcie wczytać jakiś wcześniejszy zapis.
Co do kolekcji gwinta, to po zrobieniu zadania z urną i zabraniu kart ze wskazanej lokalizacji i tak nie będziesz miał więcej kart jeżeli wcześniej zebrałeś wszystkie.

Top Bottom