Jeśli osobom używającym Avasta nie pojawiają się osiągnięcia na gog, to muszą ręcznie "zezwolić na aplikację" (gog galaxy i cyberpunk) w jego ustawieniach. U mnie pomogło.
Spróbuj odpalić grę bezpośrednio z pliku exe w folderze Cyberpunka, tylko ustaw we właściwościach tego pliku "Uruchom jako administrator".Gdy chce właczyc gre z Widmem Wolnosci ze skrotu bez uruchamiania gog galaxy wyskakuje mi to co na ponizszym obrazku, gdy włacze program i wejde ze skrotu jest ok, moj ojciec gra na drugim komputerze i wolałbym zeby chodzilo bez programu, mogłby ktos sprawdzic czy macie tak samo? dobrze by bylo zeby to naprawili
Probowałem i niczego to nie zmieniło, sprawdz/napraw tez nic nie daje, tak jakby cos z plikiem exe było nie tak albo było powiazanie z gogiem i bez niego nie chce działacSpróbuj odpalić grę bezpośrednio z pliku exe w folderze Cyberpunka, tylko ustaw we właściwościach tego pliku "Uruchom jako administrator".
Spróbuj odpalić klikając na REDprelauncher.exe w głównym folderze gry: "X:\Cyberpunk 2077\REDprelauncher.exe"Probowałem i niczego to nie zmieniło, sprawdz/napraw tez nic nie daje, tak jakby cos z plikiem exe było nie tak albo było powiazanie z gogiem i bez niego nie chce działac