[BUG] Brak obrazu z gry

+
Cześć,

Borykam się z problemem braku obrazu z samej rozgrywki. Interface, znaczniki są dostępne i normalnie widoczne lecz samego obrazu z gry nie ma - od czasu do czasu mignie obraz. W dodatku kiedy klikam TAB aby wejść w tryb skanowania to obraz jest - to samo po kliknięciu ESC pojawia się na kilka sekund obraz z rozgrywki. Zaczęło się to w trakcie misji ucieczki z hotelu z biochipem. Nigdzie nie znalazłem na to rozwiązania.

Czy ktoś już się z tym spotkał? Jak to rozwiązać?

20241006104954_1.jpg

Tak, robiłem reinstal. Wszystkie patche pobrane. Mam najnowszą wersję. Sterowniki karty graficznej najnowsze - Wszystko jest aktualne. Zaczęło się to dosłownie w trakcie misji. Kiedy wszedłem z Jackiem za ten "telewizor" jeszcze działało ale kiedy doszło do włączenia kodu czerwonego to wyłączyło mi tekstury - wszystko widać normalnie kiedy jestem w trybie skanowania.

Edit: Kiedy zaczynam od zapisu w którym dochodzę do momentu ukrycia się za "telewizorem" to działa normalnie. Dopiero kiedy dochodzi do rozmowy z SI i włączenia kodu czerwonego i ucieczki przez okno wtedy się wszystko krzaczy.

Udało mi się problem naprawić. Na razie działa. Napiszę to dla potomności:

W ustawieniach grafiki trzeba ustawić tryb zbalansowany jeśli chodzi o tryb AMD FidelitySX 2.1 oraz VSync odpowiadający odświeżaniu monitora :)
No brawo Ty, dzięki za tipa!

Top Bottom