[BUG] Gwint - "otrzymano kartę" ale w talii nie ma zmian

+
[BUG] Gwint - "otrzymano kartę" ale w talii nie ma zmian

Witam.

Jestem w Velen. Mam 4 czy 5 poziom. Po wygranej partii w gwinta z jakimś kupcem i kowalem pisze mi z lewej update: "otrzymano koron x20" (grałem na max stawkę), a chwilę później "otrzymano kartę NAZWA_KARTY" (np. Ghul).

Wchodzę do mojej talii a tam nigdzie Ghula nie widzę. Mam tyle samo kart ile miałem. Czyli niby wygrałem, jakaś karta w nagrodę się wygenerowała, ale nie mogę jej nijak użyć bo po prostu jej nie ma.

Poniżej parę rzeczy, które mogą być pomocne:
- TAK grałem z nimi po raz pierwszy
- przeglądałem wszystkie talie (na górze jest zmiana fakcji)
- mam podstawową startową talię plus kilka kart, które kupiłem raczej niż wygrałem, ale możliwe, że coś mi wpadło z wygranej wcześniej, ale nawet jeśli wcześniej działało to teraz już nie.
- wczytywałem savey sprzed partii i powtarzałem w różnej kolejności i konfiguracji kart

Czy jest jakieś ograniczenie związane z levelem? Mam niski bo dopiero 4. Może nie można za dużo kart wygrać jak się ma taki niski poziom? A jeśli nie to co teraz?

Aha i wgrałem najnowszego patcha 1.06

---------- Zaktualizowano 20:28 ----------

Do zamknięcia...?

Piszę ze znakiem zapytania bo raczej cała sytuacja mi się nie przyśniła (ale głowy nie dam). Niemniej jednak zająłem się innym questem i wróciłem do wioski z tymi dwoma delikwentami i teraz już wygrałem i mam dwie karty specjalne. Są widoczne u mnie w talii i wygląda na to, ze "się naprawiło".

Dziwna sprawa i teraz już nie jestem niczego pewien

:facepalm:

Last edited:
Top Bottom