BUG REDMISJA DELAMAIN

+
Gdy docieram do obszaru misji nic się nie dzieje. Delamain nie dzwoni i przez to nie mogę znaleźć żadnego z 7 pojazdów. Pomimo tego że je widzę, nie mogę dokonać żadnej interakcji przez co nie jestem w stanie zrobić tej misji

Cześć. U mnie w podobnych przypadkach pomaga zapisanie stanu gry - ręczne. Ponowne uruchomienie ostatniego zapisu. W większości "misjach" tak robię.

Podobno z patchem 1.1 quest z Delamainem został naprawiony. Kompletna bzdura. Jest u mnie gorzej niż było. Przed patchem otrzymywałem telefon od Delamaina ale nic się nie działo kiedy zbliżałem się do samochodu. Teraz nie mam nawet telefonu od Delamaina. Bardziej zbugowane niż było. Jak zwykle hype zrobili przed patchem i naobiecywali wielkie zmiany, wyszło jak zawsze. Na początku broniłem Cyberpunka jak lwica, teraz mam już tej gry dosyć.

Podobno z patchem 1.1 quest z Delamainem został naprawiony. Kompletna bzdura. Jest u mnie gorzej niż było. Przed patchem otrzymywałem telefon od Delamaina ale nic się nie działo kiedy zbliżałem się do samochodu. Teraz nie mam nawet telefonu od Delamaina. Bardziej zbugowane niż było. Jak zwykle hype zrobili przed patchem i naobiecywali wielkie zmiany, wyszło jak zawsze. Na początku broniłem Cyberpunka jak lwica, teraz mam już tej gry dosyć.
U mnie jest na odwrót przed patchem nie mogłem odebrać telefonu telefonu, teraz mogę, mówią swoje kwestie ale nadal nie zalicza zlokalizowania auta choć stoję przed nim. Wcześniej czytałem że to jest błąd już przy samym wzięciu questa i trzeba się cofnąć do save'a jak się było u niego w firmie ale dla mnie to jest jakieś 60h gry wstecz

W przypadku Misji z Takemurą która się buguje na oficjalnej stronie supportu jedno z możliwych działań jest powrót w zapisach przed akceptacją misji...

Niestety na tą porę raczej nie ma innej opcji w Twoim przypadku
@andrzejsy

Top Bottom