Cześć,
gram na PC w Wiedźmina 3 (wersja: Next‑Gen, Steam).
Mam poważny problem z linią zadań w Novigradzie – najpierw przez fast travel z posiadłości Skurwiela Juniora nie odpaliło mi się zadanie „Przysługa dla Radowida”. Później naprawiłem to z konsoli (addfact(q302_completed), addfact(q302_post_mafia_completed), addfact(sq302_start)) i udało mi się normalnie przejść „Wróg publiczny / Redania’s Most Wanted”.
Teraz jednak w ogóle nie chce się uruchomić zadanie „Teraz albo nigdy”:
Z góry wielkie dzięki za każdą pomoc i wskazówki!
Moi drodzy, udało mi się jednak znaleźć rozwiązanie. Co musicie zrobić to wpisać te 3 linijki w konsoli: addfact(q302_completed), addfact(q302_post_mafia_completed), addfact(sq302_start). WAŻNE: należy wpisać wszystko bez spacji. Po wpisaniu tych linijek od razu pojawił się posłaniec z listem od Triss. Pozdrawiam
gram na PC w Wiedźmina 3 (wersja: Next‑Gen, Steam).
Mam poważny problem z linią zadań w Novigradzie – najpierw przez fast travel z posiadłości Skurwiela Juniora nie odpaliło mi się zadanie „Przysługa dla Radowida”. Później naprawiłem to z konsoli (addfact(q302_completed), addfact(q302_post_mafia_completed), addfact(sq302_start)) i udało mi się normalnie przejść „Wróg publiczny / Redania’s Most Wanted”.
Teraz jednak w ogóle nie chce się uruchomić zadanie „Teraz albo nigdy”:
- mam ukończone „Kwestia życia i śmierci”,
- mam ukończone „Dorwać Juniora”,
- mam ukończone „Wróg publiczny / Redania’s Most Wanted”,
- nie byłem jeszcze ani razu na Skellige,
- w zakładce „Nieudane” nie ma „Teraz albo nigdy”.
- czekać na posłańca w Novigradzie i przy statku Radovida w Oxenfurcie,
- odpalać różne fakty z konsoli: sq210_start, sq210_triss_home, sq210_triss_ambush, msq210_triss_tortured, sq210_escape_started itd.
Z góry wielkie dzięki za każdą pomoc i wskazówki!
Post automatically merged:
Moi drodzy, udało mi się jednak znaleźć rozwiązanie. Co musicie zrobić to wpisać te 3 linijki w konsoli: addfact(q302_completed), addfact(q302_post_mafia_completed), addfact(sq302_start). WAŻNE: należy wpisać wszystko bez spacji. Po wpisaniu tych linijek od razu pojawił się posłaniec z listem od Triss. Pozdrawiam
Attachments
Last edited: