CD PROJEKT RED i GOG.com zapraszają na Letnią Konferencję!

+
no to co jutro wielki dzień;) dobrze że jest ten temat będzie można zobaczyć wszystko no robi mi się gorąco

miałbym takie pytanie - czy stream będzie dostępny wyłącznie w przeglądarce czy może będzie jakiś link który mozna sobie wrzucić np. do VLC i konfe nagrać ?

Po co nagrywać skoro i tak później cała konferencja będzie dostępna w sieci tak jak poprzednie?

Konferencja będzie tutaj: http://www.twitch.tv/gogcom

Twitch automatycznie zapisuje wszystko to co nagrywa. Więc odrazu po konferencji, będzie tam cały zapis. Redzi albo GOG też wrzucą pewnie całą konferencje na Youtube więc możliwości będzie mnóstwo żeby zobaczyć.

też będzie konferencja na żywo w aktualnościach i tam piszę że trzeba wejść w link to się chyba nazywa letnia konferencja czekam z niecierpliwością

Na profilu facebookowym The Witcher pojawił się nowy kilkunastosekundowy filmik zapowiadający jutrzejszą konferencję

Czy mi się wydaje, czy Geralt ma znowu fryzurę taką jak z początku w Wiedźminie 2? Tzn. Kucyk i rozpuszczone włosy? ;P

No i w sumie dobrze, nigdy nie przemawiały do mnie te wygolone boki Cyntrijskiego Wahadła ;P Chociaż znając życie to i tak po kontakcie z najbliższym fryzjerem rozpuszczę je na elfią modłę ;P

Wielka szkoda, że to jutro (przynajmniej dla mnie :/ ) ... Mam nadzieję, że będzie się dało w piątek jakoś obejrzeć :D

Ej no jeszcze nikt nie przeklatkował? :D Ale włosy i ogony zerowa klasa, bo pierwsza to mało powiedziane.

EDIT: Zajrzałem do tematu o E3 :D Zaczynam czytać :p

Top Bottom