cdp.pl polskim dystrybutorem tytułu Wiedźmin Gra Przygodowa

+
Shiroaka said:
Czy REDzi wiedzą coś o możliwym ewentualnym wydaniu sagi w nowych okładkach z motywami W3?
Tak jak powiedział genNighty, lepiej nie. Ja bym się ucieszył z powrotu do sklepów sagi w tych białych okładkach. To jest imo najlepsze wydanie. ;)

Planszówka prezentuje się świetnie, gdyby nie to, że nie będę miała z kim grać, na pewno bym kupiła.
Mam nadzieję, że chociaż na jakimś konwencie, czy czymś w tym stylu będę miała okazję wziąć udział, albo obserwować rozgrywkę, bo ciekawa jestem z czym to się je.

Czy ktoś zauważył NOWY MEDALION widniejący na głównej stronie planszówki? Nad napisem "O Grze". Czy to możliwe, że tak wygląda najnowsza wersja medalionu z W3? Coś pomiędzy tymi z 2 i 3. Wygląda świetnie :D

Ale co masz na myśli? Nie pojawia się podstronka z możliwościa zapisania się na njusleter?
Faktycznie... Tekst za długi. ;)

Zamiast tego , zrobilibyście jakąś grę na androida o wiedźminie oczywiście i na inne systemy mobilne bo cos krucho z tym jest bo jedyna gra na komórki -wiedźmin krwawy szlag to za mało a i rynek większy niż takie planszowe gry .

Kłania się czytanie ze zrozumieniem michałku ;) Gra zapowiada się świetnie, czekam jak na W3 :D Jeszcze komiks po drodze... :)

michalek12345 said:
Zamiast tego , zrobilibyście jakąś grę na androida o wiedźminie oczywiście i na inne systemy mobilne bo cos krucho z tym jest bo jedyna gra na komórki -wiedźmin krwawy szlag to za mało a i rynek większy niż takie planszowe gry .

Uno akurat target Uniwersum to bardziej gry planszowe niż pierdułki na Andka (a to wyjdzie na to i na to) więc nie wiem o co Ci chodzi. Innych się czepiasz o czytanie ze zrozumieniem, a sam masz z tym problemy? :p/>

Warzooch mnie wyprzedził...

SMiki55 said:
Przecież to będzie także na Androida. Nie wczytałeś się?

Ale koledze chyba chodzi o grę na telefony, a z tego co MM360 napisał, takiej wersji ma nie być. Tylko na tablety z Androidem i iOS.

Dokładnie chodziło mi o telefony z androidem i trochę sama formułę gry czyli taka bardziej nastawianą na action rpg a nie planszowa , ale chyba ciężko by było zrobić na dotyk dobrą gierkę , szkoda .

michalek12345 said:
Dokładnie chodziło mi o telefony z androidem i trochę sama formułę gry czyli taka bardziej nastawianą na action rpg a nie planszowa , ale chyba ciężko by było zrobić na dotyk dobrą gierkę , szkoda .

To się zdecyduj, albo chcesz premiery już zaraz albo chcesz tysiąca pierdułek które opóźnią prace nad W3... Bo najlepiej to zjeść cukierek i ciągle mieć cukierek.

Lepsza dobra planszówka, która przekazuje cały klimat Wiedźmina i oferuje do tego świetną zabawę w gronie czterech znajomych aniżeli gierka na komórkę, która znudzi się po 10 minutach :)

Down - Mylisz się kolego :( Poczuj piękno gier bez prądu! :D

NapoleonPL said:
To się zdecyduj, albo chcesz premiery już zaraz albo chcesz tysiąca pierdułek które opóźnią prace nad W3... Bo najlepiej to zjeść cukierek i ciągle mieć cukierek.
Taka gierka by była droższa w produkcji niż ta planszówka ? Oj chyba nie , a jeszcze by posłużyła lepiej na marketing niż to .

michalek12345 said:
Taka gierka by była droższa w produkcji niż ta planszówka ? Oj chyba nie , a jeszcze by posłużyła lepiej na marketing niż to .

Grałeś kiedyś w coś tego typu? Wiesz, że w większych miastach są miejsca, gdzie spotykają się pasjonaci takich gier, wiesz, że to może być większym pożeraczem czasu niż W2...? No ale żeby grać w tego typu gry trzeba mieć znajomych z którymi dzielimy zainteresowania którzy chcą sie spotkać i pograć.

Wątpię że osoby zajmujące się produkcją W3 pracowały przy tworzeniu gry na fony/tablety .

MasterJaskier said:
Dziwi mnie troszkę, że wybrali Yarpena zamiast Zoltana, który pełni większą rolę w grze.

A mnie drażni Jaskier z sztyletem, bo jak sam zauważył jest poetą (tu chyba innego słowa użył), a nie nożownikiem.

Top Bottom