Ja powiem tak, jeśli chodzi o fabułę to do 50 dotrzesz na ftp bez problemów. Są ograniczenia ale są one do wytrzymania. Limit kasy, limit ekwipunku, nie możesz używać fioletowych przedmiotów itd. Spokojnie jednak można grać i doświadczyć fabuły.Nie tak dawno grałem na statusie prefered i spokojnie dojechałem do 50 bez problemu, Wszytko jeśli chodzi o kontent jest dostępne. Natomiast kupno VIP jest przydatne dlatego, że po zakupie, jeśli jako postać wykupisz za ingame kasę większy ekwipunek, dodatkową umiejętność craftingu, to itd to wszystko to pozostanie z Tobą nawet jak stracisz status VIP. Dlatego też, możesz spokojnie zacząć grać na ftp , a potem dokupić Vipa jak trochę podlewelujesz i zakupić wszystkie dodatkowe pierdoły. Jednakże, na ftp masz ograniczony wybór ras postaci. Jeśli więc chcesz zagrać jakąś miraluką to bez Vipa albo odblokowania rasy się nie obejdzie.
---------- Updated at 12:43 AM ----------
Jeśli chodzi o pvp, to możesz rozegrać 5 WZ tygodniowo (choć coś im się locki kiedyś pieprzyły i był dodatkowy reset w niedziele) Masz dostęp do 3 Flashpointów na tydzień, co na etapie levelowania w zupełności wystarcza. Jedynie co jest całkowicie wyłączone to operations. Space Battles są również ograniczone ilościowo. Wszystkie te ograniczenia dotyczą postaci, a nie konta. Do 50 levle jak piałem wyżej jest ok,. End game jako ftp nie jest w praktyce możliwy.
---------- Updated at 12:43 AM ----------
Jeśli chodzi o pvp, to możesz rozegrać 5 WZ tygodniowo (choć coś im się locki kiedyś pieprzyły i był dodatkowy reset w niedziele) Masz dostęp do 3 Flashpointów na tydzień, co na etapie levelowania w zupełności wystarcza. Jedynie co jest całkowicie wyłączone to operations. Space Battles są również ograniczone ilościowo. Wszystkie te ograniczenia dotyczą postaci, a nie konta. Do 50 levle jak piałem wyżej jest ok,. End game jako ftp nie jest w praktyce możliwy.