Autorem tego plakatu nie jest Struzan (jego był ten na D23).
Kurde, faktycznie. Tak jakoś gorzej wygląda :/
Autorem tego plakatu nie jest Struzan (jego był ten na D23).
Chyba nie rozumiem - jak kupisz bilet na miesiąc przed premierą, to unikniesz spoilerów?;p
Mi się udało uniknąć psuj z TW3, chociaż skończyłam grę dopiero tydzień temu i codziennie jestem w necie, wystarczy po prostu nie czytać newsów
Cóż, ja nie wiem, co będę robiła za miesiąc, więc sobie daruję zakup, a grać jeszcze długo będą, to w końcu uda się znaleźć wolne miejsce. Nie musi być na środku sali pierwszego dnia, bo to przecież tylko fanfik, prawda, @Nars? ;P
Chyba nie rozumiem - jak kupisz bilet na miesiąc przed premierą, to unikniesz spoilerów?;p
Mi się udało uniknąć psuj z TW3, chociaż skończyłam grę dopiero tydzień temu i codziennie jestem w necie, wystarczy po prostu nie czytać newsów![]()
bo to przecież tylko fanfik, prawda, @Nars? ;P
https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE
Jeśli podobał Ci się FU to z całego serca polecam Jedi Academy. Najlepsza mechanika walki mieczem świetlnym. Do wyboru pojedynczy, podwójny i dwa miecze świetlne (każdy wybór ma swój własny styl i animacje). Do tego akrobatyka i możliwość zakończenia pojedynku jednym cięciem i tona modów.
Serio, niczego lepszego w tej materii nie wymyślono.
Odnośnie 1313, to plotki niosą, że projekt nie umarł zupełnie, tylko został wzięty na warsztat przez EA, a konkretniej Visceral.